Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Shell sluit deals voor zonne-energieprojecten VK

Shell sluit deals voor zonne-energieprojecten VK
Beeld: Royal Dutch Shell

(ABM FN-Dow Jones) Royal Dutch Shell heeft overeenkomsten gesloten met Island Green Power en Clearstone Energy voor zonne-energieprojecten in het Verenigd Koninkrijk. Dit meldde de Brits-Nederlandse energiereus maandag.

De deal met Island Green Power betreft een eerste samenwerking voor zo'n 700 megawatt aan opwekvermogen. Wat de Clearstone-overeenkomst betreft, hebben de projecten een totale gecombineerde exportcapaciteit van 100 megawatt.

Beide deals zijn nog wel onderworpen aan een toekomstige definitieve investeringsbeslissing, aldus Shell, dat verder geen financiële details meldde.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 91% zegt kopen 23 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Opentop 8 oktober 2021 14:43
    ik zit eens naar de prijzen van energieleveranciers te kijken. Dat is echt een stuk opgelopen. Tenminste als je 1 jaar wilt afsluiten. Op 3 jaar valt het nog wel mee. Nu zegt men dat Shell als energie leverancier veel minder marge zal maken, maar als ik deze aanbieders zie. Daarmee rekening hou dat de gas prijs nog geen 3 weken geleden pas echt begon te bewegen, tonen ze aan dat ze heel snel kunnen schakelen. Mocht over 3 weken de gas prijs weer dalen zullen de aanbieders waarschijnlijk meer tijd nodig hebben de prijzen aan te passen.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Royal Dutch Shell A

18,362 26 nov
+18,362 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links