Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Novisource verandert naam in Almunda

Novisource verandert naam in Almunda
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) Novisource heeft een naamsverandering doorgevoerd en zal vanaf 25 augustus verdergaan als Almunda Professionals. Dit maakte de onderneming maandag bekend.

Op 14 juli werd tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering unaniem ingestemd met de wijziging van de statutaire naam in Almunda Professionals.

Dochtermaatschappij Novisource Holding zal onder de eigen naam Novisource in de markt blijven opereren. In de nieuwe structuur zal Almunda Professionals mogelijkheden onderzoeken om haar portfolio van activiteiten uit te breiden. Daarbij wordt beoogd om, naast de activiteiten van Novisource Holding, nieuwe activiteiten op het gebied van interim professionals toe te voegen, aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALMUNDA PRO NV 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ALMUNDA PRO NV

1,300 14 jan
+0,050 +4,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links