Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Situatie winkelstraat is in januari enorm verslechterd'

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Krentenmenten 19 februari 2021 07:32
  Zelden zo'n slecht beleid gezien. Wel een stampend volle Jumbo toestaan, maar geen deurbeleid op afspraak voor branches zoals kadoshops, kledingzaken, schoenwinkels. Wel botox, tandarts of ortho, maar geen kapper. Dit is ongekend en bovenal ongerijmd.

  Open die boel!
 2. Willy Wonka 19 februari 2021 07:56
  Het is juist een en al beleid. Het individu moet volledig kapot. Alles voor het grote goed. En dan ben je op de de beurs op het juiste adres, want daar kun je allemaal kleine stukjes kopen van dat grote goed. En lekkere luchtige bereide stukjes met een houdbaarheidsdatum of iets anders waardoor het implodeert. En dat allemaal omdat we de verantwoordelijkheid van onze gezondheid in de handen van iemand anders leggen. Inderdaad, de pillenwinkels wel open en de kappers niet. Als je haar maar goed zit is dus niet alleen melodisch een slecht lied.
 3. PLeek 19 februari 2021 07:57
  We zijn een slaaf van het RIVM. Zwalkend beleid voor acupuncturisten, dan lockdown, dan weer open met artsenverklaring, nu weer dicht. Waar zijn we aan toe? Scholen, schoolpleinen en kantoren zijn een veel grotere besmettingshaard dan eenmanspraktijken en winkels.
  De economische en emotionele schade die het beleid aanricht, nu en in de rest van het leven van alle jonge mensen, is veel groter dan de schade die ze proberen te voorkomen.
 4. Wilmetpensioen 19 februari 2021 08:34
  Het beleid speelt websinkels volledig in de kaart. Nog meer lelijke blokkendozen in dit lamd erbij. En nog meer Polen. En dus nog meer woningnood.
  En in de distributiecentra, onder de Polen, houdt geen werkgever zich aan de corona maatregelen. Dus de besmettingen verlopen nu via de distributiecentra. En als de Polen ziek worden, verliezen ze hun baan. En moeten ze kamperen in het Haagse Bos. Daar kruipen ze dicht tegen elkaar aan vanwege de kou. Gevolg: nog meer besmettingen.
 5. forum rang 6 Jopie1962 19 februari 2021 13:22
  nos.nl/artikel/2369320-cbs-voor-het-e...

  "Er overleden naar schatting 3400 mensen, ongeveer net zoveel als wanneer er geen corona zou zijn geweest. Onder 80-plussers waren er zelfs minder sterfgevallen dan gebruikelijk in deze periode."

  Waarom zitten we eigenlijk nog dicht? Alleen maar omdat we in het verleden teveel bezuinigd hebben op IC-afdelingen?
 6. Drs P 19 februari 2021 15:31
  Alle winkels weer open met inachtneming van coronamaatregelen als mondkapjes. Winkeliers die zelf niet handhaven, direct een week verplicht dicht.
  Afspraken maken over wat te doen als er geen ic-plaatsen meer zijn beschikbaar. Bijv. veel te zware mensen (meestal eigen schuld) niet meer toelaten. Zware rokers niet meer toelaten. Demente bejaarden niet meer naar de ic.
  Winkels, kappers, e.d. langer dicht, kan echt niet. Is onmenselijk.
 7. Maan Arkenbosch 19 februari 2021 20:09
  Het is onbegrijpelijk dat Rutte &Co het Midden en Kleinbedrijf zo de nek wil omdraaien. Op een inventieve wijze zou dit voorkomen kunnen worden. Ondanks de donkere wolken over de winkelstraat, knallen de bankaandelen fors omhoog. Als dit zo doorgaat zullen ze toch fors aan hun stroppenpotten moeten toevoegen. Straks zakt de bankenpudding weer in elkaar als de Centrale Banken de drukpers weer extra aanzwengelen om de nu stijgende rente te voorkomen. Daarbij is de E.C.B. als het moet, bereid aandelen op te kopen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links