Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Wall Street kleurt groen

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. Andy5 8 juli 2020 23:22
  En veel faillissementen worden gewoon doorstarten. Gewoon organisatie weer gezond maken. Bedrijven die niet tegen een stootje kunnen of niet met staatssteun kunnen overleven, hebben geen bestaansrecht.

  What doesn’t kill you makes you stronger en onze economie zal na corona veel sterker er uit komen.
 2. forum rang 9 bp5ah 8 juli 2020 23:38
  Bellen blazen ...

  "While we still believe TSLA is fundamentally overvalued, we see nothing to prevent the shares moving higher in the coming weeks," Barclays analyst Brian Johnson said in a note. Tesla could run into trouble, with negative data points expected to arrive in the fourth quarter, Johnson added.
 3. forum rang 9 bp5ah 8 juli 2020 23:43
  quote:

  DerksVisie schreef op 8 juli 2020 22:50:


  Ik vraag mij af als straks de V.S. als enige van alle westerse landen weer miljardensteun moet uitkeren omdat zij wederom in complete lock down moeten. Of wij dan weer met zijn allen de dollar ondersteunen terwijl Trump in zijn broek schijt van het lachen.  Als de VS weer in Lockdown zou moeten is het met Trump zijn ambities om opnieuw president te worden wel gedaan. Verschillende Staten moeten eerdere versoepelingen alweer terugdraaien.
 4. forum rang 5 Knife Catcher 9 juli 2020 00:10
  quote:

  bp5ah schreef op 8 juli 2020 23:43:


  [...]
  Als de VS weer in Lockdown zou moeten is het met Trump zijn ambities om opnieuw president te worden wel gedaan. Verschillende Staten moeten eerdere versoepelingen alweer terugdraaien.

  Gauci: USA is knee-deep in the first Covid 19 wave.
  Nu zit Gauci op de wip; als de Amerikanen morgen wakker worden, is Gauci mogelijk weg en kunnen ze weer feesten, de scholen open en de restaurants natuurlijk.
  Ik zeg: leve de vrijheid en de democratie

  knee-deep!
 5. forum rang 6 beleggertje2020 9 juli 2020 01:05
  Het einde van de stijgingen komt altijd als een dief in de nacht . Als nu het slechte nieuws continue wordt weggewuif , dan wordt straks het beetje nog overgebleven goede nieuws genegeerd en maakt de beurs binnen 1 a 2 dagen een gruwelijke zepert naar beneden van jewelste ! De meeste beleggers die dan nog flink in de beurs zitten zullen krokodillen-tranen laten . Het enigste echte NL aandeel wat daartegen bestand zal zijn is FLOWTRADERS !
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links