Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Trump zet dollar onder druk

Reacties

22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 6 'd Aandelen 23 januari 2017 22:35
  @ Traveler@repair,

  Iraanse inwoners zijn in ieder geval erg aardig en gastvrij maar om te stellen dat de natie Iran vredelievend is, daarvan heb ik niet zoveel meegekregen. Israel en Amerika zijn al jaren de grote vijanden en wat er in het vrijdagavond gebed geroepen wordt kan ik moeilijk vredelievend noemen.

  Ik heb hierover heel veel gesprekken gevoerd met Iraanse collega's die naar NL zijn gevlucht omdat zij die vredelievendheid niet zo aan de lijve ondervonden.
  Probleem ook in Iran is dat de mensen wel aardig zijn maar dat allesoverheersende geloof nauwelijks ruimte laat om je eigen ding te doen, uiteraard geldt dit niet voor Iran alleen.
  Overal waar men geen kritiek op de regering of een alles overheersend geloof mag hebben kan men absoluut niet spreken van vrijheid.

  Laten we maar zien hoe serieus Trump het meent met die mensen die door het kapitalisme en de daarbij behorende ( vooral zakelijke) globalisering het grootste slachtoffer zijn geworden.
 2. forum rang 4 taurus86 24 januari 2017 08:55
  Trump is een en al gestolde emotie.

  De vraag is dus in welke richting het komende wereldbeeld gaat. Gaan we als wereldbevolking voor elkaar zorgen of gaan we elkaar bestrijden.
  Voor Trump, die door angst gedreven wordt, zal het niet bepaald comfortabel voelen als het 'zorgen' wordt, maar de wereldbevolking bepaalt uiteindelijk.
  Die kunnen besluiten om voortaan een broodje te gaan eten bij een aardig jong stel of toch maar weer naar'die Mc.Donald'.
  Het woord is aan ons. Wij kunnen ons van Trump afwenden als wij dat willen.
22 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

EUR/USD 1,1960 06:35
+0,0011
+0,09%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare