Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AMD overtreft verwachtingen

SUNNYVALE (AFN/BLOOMBERG) - Chipfabrikant Advanced Micro Devices (AMD) heeft met zijn omzet in het eerste kwartaal de verwachtingen van analisten overtroffen. Ook de prognose voor de omzet in het tweede kwartaal is hoger dan de marktvorsers voorzagen.

AMD haalde een omzet van 1,4 miljard dollar in de eerste 3 maanden van dit jaar en verwacht in het tweede kwartaal inkomsten van 1,4 à 1,48 miljard dollar in de boeken te zetten. Analisten rekenden in doorsnee op 1,36 miljard dollar voor het lopende kwartaal.

Het bedrijf rapporteerde een nettoverlies van 20 miljoen dollar op een operationeel resultaat van 49 miljoen dollar. Een jaar eerder haalde AMD nog een nettowinst van 89 miljoen dollar op een operationeel resultaat van 135 miljoen dollar.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Qkn 18 april 2014 08:50
    Het was al laat gister... AMD overtreft verwachtingen... omdat een stelletje "wetenschappers" achter een bureau er met hun gegok 3% naast zaten? Of omdat er een verlies in de boeken is gezet? Zo te zien aan de grafiek van de koersontwikkeling hebben de aandeelhouders het beter in hert snotje! Prettige paasdagen, rust goed uit en neem na de Pasen niet alle berichten klakkeloos over...
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links