Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Achmea schrapt circa 4000 banen

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 4 december 2013 09:36
  ach ach achmea wat zielig voor die werknemers ik hoop dat ze een goede regeling treffen,Mischien kunnen ze overbodige werknemers inzetten op veel overheidsinstellingen want daar wordt heel veel miljarden over de balk gesmeten.Overigens wat maakt het uit er komen roemenen en bulgaren eraan in 2014 als ze al niet hier zijn. en die gaan straks ook weer frauderen met verkregen rechten in nederland,want dat gaat gemakkelijk,ook de toestroom van asielzoekers stijgt weer,en als er daar miljarden geld voor is dan kunnen de mensen van achmea er ook nog bij, toch!!!!!!!!!
 2. rryn 4 december 2013 10:04
  ... Achmea wil de kosten verlagen omdat de premie-inkomsten onder druk staan, onder meer doordat steeds meer mensen hun eigen risico verhogen ... Huh ? Kant noch wal dit. Een hoger eigen risico betekent zelf betalen. Dan vang je als Achmea idd minder premie, maar keer je ook minder uit. Veel minder zelfs, want bijv het verhogen van het eigen risico van 350 naar 750 euro scheelt me echt geen 400 euro premie. Als je smoesjes verzint, kom dan met goeie.
 3. taurus86a 4 december 2013 10:51
  En de automatiseringstrein dendert maar door en is er dan niemand die dit onstopbare proces aan ziet komen? Maar in de politieke discussie gaat men er, naar het lijkt, nog vanuit dat het economische leven in 2020 nog vrijwel gelijk zal zijn aan dat van 2007. Als er nu al piloten; medisch specialisten; advocaten; architecten enz. enz. werkloos rond lopen, dan kan het toch niemand verbazen dat er ook boekhouders en administratieve medewerkers in ruime mate werkloos worden.
  Voor zeer velen wordt werk schaars; dat vraagt om een betere arbeidsverdeling. Zet dat eens af tegen de maatregelen van Minister Kamp c.s. en je ziet een schril verschil tussen politieke fictie en de dagelijkse werkelijkheid. Maar helaas, arbeid als essentieel deel van ons mens zijn, is geen sexy onderwerp, dus frommelen óók de media het nog maar even weg.
 4. [verwijderd] 4 december 2013 11:31
  Zat er niet ver naast...

  Copy and Paste Geenstijl

  By the way. Van alle grootverdieners in de zorg, is de directeur van Achmea met een 452.000 euro per jaar ook nog eens de grootste graaier. De rest van de directie ging 16% omhoog dankzij 123 miljoen euro nettowinst over de eerste helft van 2013. Hoeveel personeel kun je daar mee aan boord houden, als je zou willen...?
 5. [verwijderd] 5 december 2013 20:27
  Zou het niet beter zijn om de vut regeling weer toe te passen want er is in de pensioenkas meer geld dan ooit Als je de jongeren aan het werk wil krijgen dan moet je als overheid niet gaan opleggen aan de pensioenfondsen om hun buffer op te hogen omdat anders de jongeren straks geen of heel weinig pensioen ontvangen dan moet je beginnen met die aan het werk te krijjgen NU... en niet wachten tot de oudere werknemers 67 jaar worden, zo bouwen de jongeren van nu ook een eigen pensioen tov als ze nog jaren moeten wachten om de baan van de oudjes over te mogen nemen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links