Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

TT Juli 2020

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
114 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 8 NewKidInTown 1 juli 2020 09:43
  quote:

  Dutchy Ron schreef op 1 juli 2020 09:15:


  Na 15 min 110 stuks verhandeld net zo veel als in Ajax

  Klopt, de omzet blijft de laatste tijd marginaal en ver terug gevallen van de nivo's toen dit aandeel nog in trek was.
  Lage omzetten en ook de 7 rond blijft nog wel een dingetje. Er hoeft maar iets te gebeuren of we knallen naar de 8 lees ik regelmatig van mensen hier die het rooskleurig inzien. Voor "het zelfde geld" (beetje rare uitdrukking in dit geval), knallen we naar de 6.

  Geen advies, maar ik zou in ieder geval wachten tot de Q2-cijfers, dan wordt in volle omvang duidelijk wat de schade is geworden als gevolg van de totale ineenstorting wereldwijd van automotive-industry.

  Hoogstwaarschijnlijk zeer grote koersuitslagen met overdrijving bij Q2, als ik de stukken had zou ik een VERKOOP inleggen 10% boven het vorige slot, als ik ze zou willen hebben, zou ik een KOOP inleggen 10% onder het vorig slot.

  Afijn, de 6 voor de komma was er al weer, kijken maar waar we stranden of sluiten vandaag.

  Nog even ter verduidelijking: in de opening van dit draadje, heb ik geschreven "buy low, sell high", dus deze draad is niet voor shorters bedoeld, anders had ik wel geschreven "sell high, buy low".

  Vandaag as we speak aex miniem hoger, tt lager, what's new ?
 2. forum rang 8 NewKidInTown 1 juli 2020 10:01
  quote:

  Het paard van Christus schreef op 1 juli 2020 09:55:


  Je had het draadje ook kunnen noemen “de stinkende rottende appel van HG”

  Het staat je uiteraard vrij om dit bedrijf te kenschetsen zoals je zelf passend vindt.
  Ik houd de titel liever kort en zakelijk, zonder overdreven stemmingmakerij. Maar iedereen heeft gelukkig z'n eigen stijl, daar valt ook iets voor te zeggen.
 3. forum rang 7 boem! 1 juli 2020 10:03
  Ik heb jouw advies opgevolgd, de 3.500 aandelen zijn binnen tegen 7 euro.

  Het feit, dat TT GEEN blijvende hinder ondervindt van de tijdelijke productiestops hebben mij de kans geboden om mijn slag te slaan temeer daar de meeste beleggers dit bericht hebben gemist in hun speurtocht naar negatieve aspecten betreffende TT.
 4. forum rang 7 ketchup 1 juli 2020 10:13

  Nou breekt mijn klomp, een tijdje geleden liep je nog te jammeren met een zielig verhaal dat je helemaal uit al je aandelen ging over tijd, want dat je eigenlijk geen enkele zin meer had in risico en of je daarom je positie mocht sluiten op Alfen, je zou daarna je positie scale-up reduceren in TT , je ging geen extra exposure meer nemen en had na 2 scheidingen je buik er wel verder van vol en had helemaal het gehad met de adviezen van Banken, allemaal schoften enz ....

  en nu koop je bij en neemt weer extra risico ?
  heb je me gewoon lopen te belazeren ?
  nou zegt genoeg
 5. forum rang 8 NewKidInTown 1 juli 2020 10:35
  quote:

  ketchup schreef op 1 juli 2020 10:13:


  Nou breekt mijn klomp, een tijdje geleden liep je nog te jammeren met een zielig verhaal dat je helemaal uit al je aandelen ging over tijd, want dat je eigenlijk geen enkele zin meer had in risico en of je daarom je positie mocht sluiten op Alfen, je zou daarna je positie scale-up reduceren in TT , je ging geen extra exposure meer nemen en had na 2 scheidingen je buik er wel verder van vol en had helemaal gehad met de adviezen van Banken, allemaal schoften enz ....

  en nu koop je bij en neemt weer extra risico ?
  heb je me gewoon lopen te belazeren ?
  nou zegt genoeg

  Ik blijf bij mijn eerder al getrokken conclusie dat betreffende poster op z'n minst gesproken, niet erg consistent is met z'n beleggingsstrategie en ook aan z'n voornemens en beloftes kun je hem absoluut niet houden, zoals bijvoorbeeld z'n uitspraak van begin juni om niet meer op het off-topic-draadje te verschijnen.
  Maar goed, omstandigheden kunnen wijzigen en daardoor ook z'n beleggingsvoornemens en wie weet zit er binnen afzienbare tijd ook geen derde scheiding aan te komen. Dat laatste kan een hel zijn, als je het niet goed aanpakt. Zoiets heb ik zelf niet mee gemaakt maar zou je er ettelijke verhalen over kunnen vertellen uit z-o-azie, zoals met zorg en liefde gebouwd en 100% geinvesteerd kapitaal en dan je "eigen huis" uitgeschopt worden op het moment dat het klaar is.
  Afijn, ik dwaal af, doe ik anders nooit ;-)

  Laten we het verder zakelijk houden, het interesseert me eigenlijk niet echt wat iemand doet en voor hoeveel, trek toch m'n eigen plan, maar af en toe is het wel interessant om te lezen. 10k plus 3,5k heb ik begrepen. Fyi, ik heb op dit moment 0k in tt.
 6. forum rang 6 Dutchy Ron 1 juli 2020 12:17
  ik denk ook -10% of + 15% bij Q2 cijfers .... ook ik lig in de koop rond 6,50 mocht het zo laag komen ....in stijgende lijn koop ik misschien nog wat bij maar ik ben eigenlijk wel klaar met TT ..... en beleggen in z’n algemeenheid. Tijd voor een sabbatical denk ik. De SDC sector heeft wel mijn persoonlijke interesse voor de rest geloof ik het wel.

  Alle fantasie is uit dit aandeel ... 90% cash nu .... is lang geleden.
 7. Knife Catcher 1 juli 2020 12:25
  quote:

  ketchup schreef op 1 juli 2020 10:13:  Nou breekt mijn klomp, een tijdje geleden liep je nog te jammeren met een zielig verhaal dat je helemaal uit al je aandelen ging over tijd, want dat je eigenlijk geen enkele zin meer had in risico en of je daarom je positie mocht sluiten op Alfen, je zou daarna je positie scale-up reduceren in TT , je ging geen extra exposure meer nemen en had na 2 scheidingen je buik er wel verder van vol en had helemaal het gehad met de adviezen van Banken, allemaal schoften enz ....

  en nu koop je bij en neemt weer extra risico ?
  heb je me gewoon lopen te belazeren ?
  nou zegt genoeg


  Ach ja, ik ben ook wel eens van " inzicht" veranderd, soms wel na 10 minuten. Ik denk iedereen wel met enige regelmaat;-)

  Of is Martin gewoon uit de gratie en gaan we met zijn allen aan boord bij de stemmingmaker pur sang, die hedenochtend schrijft geen stemming te willen maken...
 8. forum rang 8 NewKidInTown 1 juli 2020 12:40
  En Kees, catch jij nog een knife onder de 7 of pik jij ze pas boven de 7,40 weer op ?

  Dat zie je vaak, daalt de koers, dan komt er aanbod los van particulieren die bang worden. Stijgt de koers, dan worden ze gretig en willen meeliften en kopen.

  Persoonlijke mening is, er zal nog flink wat aanbod loskomen, deze week nog.
  Zie mensen die rond 6,50 willen (bij)kopen, dan zou ik 50% rond 6,50 doen en 50% een paar weken later rond de 6,00 of 5,95.
 9. forum rang 7 tatje 1 juli 2020 12:51
  Ik hoop toch zo dat TT een toekomstige topper wordt.

  Een geweldige reünie ergens in het midden van het land.

  En dan, dan mag ik eindelijk de hand schudden van mijn idool en hem of haar een goede doos wijn overhandigen.

  TT is bijna bijzaak, de reünie zal een onvergetelijke dag worden voor mij.
 10. forum rang 4 Vive tu vida positivamente 1 juli 2020 12:57
  Ongekend hoe men dit aandeel blijft frustreren!
  Als mocht blijken dat dit in opdracht van de inner cirkel wordt uitgevoerd dan krijgt dit later nog een staartje.
  Ongekend dat TomTom zich zo te kijk laat zetten en niet communiceert en laat zien dat het aandeel vele malen meer waard is dan de huidige koers doet lijken!

  Ik hou mijn stukken vast maar begin het zwijgen vanuit TT kwalijk te vinden.
 11. Het paard van Christus 1 juli 2020 13:10
  Eens mijn frustratie is de belemmerde communicatie en kijk eens naar all de techfondsen ATH, geen graantje maar ook geen graantje pakt TT hiervan mee met zijn mooie SaaS modellen. Zelfs met de beste marketing kun je een slecht product goed in de markt zetten , TT lijkt precies het tegenovergestelde te doen !! “Marketing verbind “ wat een kontverhaal !


  quote:

  Vive tu vida positivamente schreef op 1 juli 2020 12:57:


  Ongekend hoe men dit aandeel blijft frustreren!
  Als mocht blijken dat dit in opdracht van de inner cirkel wordt uitgevoerd dan krijgt dit later nog een staartje.
  Ongekend dat TomTom zich zo te kijk laat zetten en niet communiceert en laat zien dat het aandeel vele malen meer waard is dan de huidige koers doet lijken!

  Ik hou mijn stukken vast maar begin het zwijgen vanuit TT kwalijk te vinden.
 12. forum rang 8 NewKidInTown 1 juli 2020 13:15
  quote:

  tatje schreef op 1 juli 2020 12:51:


  Ik hoop toch zo dat TT een toekomstige topper wordt.

  Een geweldige reünie ergens in het midden van het land.

  En dan, dan mag ik eindelijk de hand schudden van mijn idool en hem of haar een goede doos wijn overhandigen.

  TT is bijna bijzaak, de reünie zal een onvergetelijke dag worden voor mij.

  Ik vroeg je gisteren om valse beschuldigingen naar mij toe waar te maken met een QUOTE maar totaal geen antwoord, laf gedrag.

  quote:

  tatje schreef op 30 juni 2020 10:56:

  Dieptreurig dat zoiets op dit forum mag.

  1 - Jan de drop... met diverse aliassen.

  2 - Woont in Nederland en doet alsof ie in .... woont.

  3 - Kijk je naar het verschil in tijdstippen van posten, dan weet je dat Boem in Thailand woont, maar drop woont niet in ..... :-)

  1 - Afgezien van de "bijnaam", slechts 1 alias. Een forse NOK, maar ik geef em niet.

  2 - Wat zeg je hier precies, eigenlijk NIETS behalve "......"

  3 - "woont niet in .....". Het zijn allemaal interpretaties van jouw kant, verkeerde conclusies ook. Mij zul je nooit op een leugen betrappen, ook niet over mijn woonplaats. Wees eens concreter en quote me even, dan ben je concreet in je "beschuldiging".

  Alleen als je met een quote komt die een en ander bewijst OF met excuses, laat ik het hierbij. Zolang dat niet gebeurt (die QUOTE komt er niet), blijf je voor mij een grote niet serieus te nemen figuur (uitdrukkelijk een toegestane omschrijving).

  In Manilla zouden ze andere woorden gebruiken.

  ON-topic nu: AEX daalt (-0,93%), TT daalt het dubbele (-1,78%), een vast patroon. Zie je vaak met kleine fondsjes zoals in de AScX met een lage marktkapitalisatie en lage aandelenomzetten.
114 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

TomTom Meer »

Koers 7,435   Verschil +0,04 (+0,54%)
Laag 7,390   Volume 216.589
Hoog 7,575   Gem. Volume 478.907
3 jul 2020 17:35
label premium

TomTom: Pijn bij Automotive

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's

 1. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over hoofdkantoren

  7 februari 2017 16:38 - Vimeo

 2. video thumbnail

  De fantasie in TomTom

  6 januari 2017 17:18 - Vimeo

 3. video thumbnail

  IEX Marketupdate met o.a. TomTom

  21 oktober 2016 15:33 - Vimeo

 4. video thumbnail

  Arend Jan Kamp over TomTom

  20 mei 2016 15:59 - Vimeo

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare