Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL Januari 2019

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
24 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
wouter b.
0
Dan hadden een heleboel mensen ook geen huis kunnen kopen waardoor er druk op de huurmarkt had ontstaan en de huren explosief hadden gestegen.... Het is maar wat wil... Als linkse denkers ... Jullie hebben zelf waarschijnlijk ook een huurhuis ??
rekeozsejtlerap ed
0
quote:

wouter b. schreef op 26 jan 2019 om 09:04:


Dan hadden een heleboel mensen ook geen huis kunnen kopen waardoor er druk op de huurmarkt had ontstaan en de huren explosief hadden gestegen.... Het is maar wat wil... Als linkse denkers ... Jullie hebben zelf waarschijnlijk ook een huurhuis ??


Ben Joop en z’n rebellenclub dankbaar.....
Broke Even
0
quote:

PGV schreef op 25 jan 2019 om 16:22:


[...]

Zonder hypotheekaftrek hadden we ook niet zulke belachelijke hoge huizenprijzen gehad.
Hypo-afrek zo snel mogelijk afbouwen. Wat betreft de belachelijk hoge prijzen. Het zet gewoon de trend door die in 2008 was gestopt. De prijzen zijn de laatste jaren vooral omhoog gestuwd door de lage rentes.

Schuld wordt beloond en sparen zeer hard gestraft. Het is de omgekeerde ongezonde wereld. Dat moet een keer fout gaan. De vraag is eigenlijk alleen, wanneer...
prinszicht
0
www.telegraaf.nl/financieel/3070229/n...

Die van PostNL zijn oranje. Het artikel suggereert, althans de premier, zet de afdeling pr aan de kant. In ons geval de afdeling IR. Drie weken bezig geweest met het duiden van een simpele vraag op een duidelijke uitspraak. Die van de heer Nooitgedagt inzake een verwachtte consolidatie, binnenkort. En dan toch niet verder komen dan “er wordt hard gewerkt”. En dat is prima. Maar je krijgt het idee dat het een zekerheid is. Terwijl we allemaal na de uitspraak zijn geconfronteerd met de opstelling van de ACM. En met Sandd heb je nog meer macht en dus minder bewegingsvrijheid. Een naderende toelichting in de vorm van “onder voorbehoud” had al een hoop duidelijk gemaakt. Want in het kader van het nieuwe onderzoek van de ACM, kun je ook de timing en verwachting beter managen. Dan ben je al snel 3 maanden verder in het nieuwe jaar. En opnieuw AMM, lijkt me een no go voor overname Sandd. Of de Staatssecretaris moet op eigen initiatief met een reactie komen. Ze heeft al eerder gezegd, minder stringent beleid ACM. Of anders, kan zij dit tevergeefse onderzoek met een volgende gang naar de rechter niet gewoon verhinderen?
24 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

PostNL Koninklijke Meer »

Koers 1,805   Verschil +0,01 (+0,28%)
Laag 1,796   Volume 2.264.189
Hoog 1,815   Gem. Volume 4.154.032
22-jan-20 17:35
label premium

PostNL schiet tekort (update)

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium