Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL juli

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.280 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
prinszicht
0
Volgens mij tikken we en record aan vandaag. Omzet nog geen 300 k. Met een paar eigen miljoentjes van het PostNL pensioenfonds; beheerd vermogen ongeveer 8 miljard, kunnen ze de baas weer een beetje kleur op de wangen geven. Ook zij kunnen profiteren van deze lage koers en het hoge dividend rendement. Staan ze al op de lijst van de roadshow van IR?
prinszicht
0
Mooi moment ook om te bieden op de hut. Koers lekker laag. Geen volume, ofwel iedereen heeft zijn positie genomen en je kunt gewoon beginnen laag in de 5.....
prinszicht
0
Royal Mail. Een partij voor wie wel de rode loper wordt uitgerold. Is al geprivatiseerd. Krijgt wat mooie toezeggingen uit Den Haag. We mogen weer vissen nabij de kust en nog wat andere deal sweeteners. Beetje voorsorteren op de vriendelijke onderhandelingen tijdens de Brexit.

Premie 40 procent en we evenaren het bod van de Belgen. Met het huidige gecreëerde sentiment voor iedereen een win.
prinszicht
0
Nou hoeft MW maar een paar aandeeltjes te lenen om onze zuinige winst van gister de kop in te drukken. Het spel tot aan de cijfers. Laat alsjeblieft de Engelsen komen...,
prinszicht
4
Geachte,

Mijn naam is prinszicht (alias)?en ik ben meerdere keren In het verleden met u in contact geweest. Vaak om mijn verbazing te uiten over de ongunstige ontwikkeling van de koers van het aandeel. Helaas voor u en voor mij. Veel liever deel ik complimenten uit wanneer het goed gaat.

Ik bezit al jaren het aandeel PostNL. Al jaren wacht ik, ongeduldig, op een gunstige ontwikkeling van de koers waarbij het streven is een gelijkwaardige kw verhouding in relatie tot directe concurrenten. Dit wil maar niet lukken en recent, met de cijfers over q1 2017, gaf uw CEO niet direct aanleiding om te geloven dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

In de daarop volgende periode is de koers van het aandeel gezakt van 4,65 naar nu 4,08 waarbij, mede op ingeven van de teleurstellende cijfers en verdere onduidelijkheid rond de UPD, de bodem niet in zicht lijkt. Hierdoor is het mogelijk dat zogenaamde hedgefunds misbruik maken van de zwakke positie van het aandeel en short gaan op de koers.

Mijn vraag is welke ondergrens van de koers u redelijk vindt om over te gaan tot actie? Er is bewust gekozen voor een eigen onafhankelijke koers gericht op het creëren van aandeelhouderswaarde met het afwijzen van het bod van Bpost. Tot op heden stelt u mij en andere (particuliere) beleggers niet gerust en wachten wij al maanden op berichtgeving die voor een ommekeer zorgt. Het tegenovergestelde geschiedt dagelijks op de beurs en ik ben er ook niet gerust op dat de aankomende cijfers van q2 voor de nodige verandering gaan zorgen.

Graag verneem ik concreet wat uw plannen zijn om deze negatieve tendens te keren en welke maatregelen genomen worden om de kw te herstellen richting het niveau van uw directe concurrenten.

Bij voorbaat dank,
williedevil
0
Daag haar maar uit. Maar Herna blijt toch onverstoorbaar. Blijft rustig slapen, het lijkt wel of het goed gaat met PostNL.

AB, prins
Rising Star
0
Bedankt Prinszicht voor de energie en moeite die je erin steekt. Hoop dat het wat uithaalt.
prinszicht
0
Ik weet dat je altijd een reactie krijgt. Gebruik eigen naam en niet alias. Ik hoop altijd, vurig, op een inhoudelijk betoog. Maar het zal je mij niets verbazen als ik iets terug krijg in de trend van; over de actuele koers doen we geen uitspraken. Ik mis ook een Elliot die bij Akzo vinger aan de pols houdt. Onze grote jongens hebben in wanhoop verkocht. En een MW kan pas echt geld verdienen als ze morgen die hut kopen met 30 procent premie.
Jeliazkov
0
Martijn van M
0
We zitten weer keurig op het schema van de afgelopen 2 weken:
op maandag of dinsdag groen sluiten, om de overige dagen rood te sluiten; de reeks is als volgt: 2 weken terug op dinsdag, vorige week op maandag, deze week op dinsdag... dus mochten we morgen en overmorgen opnieuw rood sluiten dan wordt maandag vast wel weer een groene dag: hell-yeah!

Gelukkig dat ondertussen de 'virtuele steun' op 4,19 euro (4,07 euro + 0,12 euro uitgekeerd dividend) eigenlijk wel nog steeds stand heeft gehouden. Geen reden dus om te wanhopen.
Rising hope
0
Ik geloof niet in virtuele steunen. Het is tijd voor de cijfers. Of nieuws uit kamp Kamp.
wins
0
PostNL staat er zeer positief bij, ruim boven het koersdoel van 3 Juli jl van KBC,
met dank aan Herna, zeer professionele CEO, die weet wel hoe je op lange termijn een mooie winst kan behalen, je moet gewoon een beetje geduld hebben dan komt het goed dan staan we zo weer op de €4,11 en volgend jaar zeker op €4,15, kan ook niet anders met die mooie sorteermachines.
DWB Happy
0


De grootste fout die beleggers maken is een aandeel afrekenen op een te lage koers.

Warren Buffet:

"Voor de meeste mensen geldt hetzelfde bij alles wat ze in hun leven kopen: behalve bij aandelen. Wanneer aandelen dalen, en je meer voor je geld kunt krijgen, dan vinden mensen ze plotseling niet meer aantrekkelijk."

Moraal van het verhaal, geduld hebben, de koers gaat zeker weer naar de 4,60 en
ook naar de 5 en ook naar de 6 euro, maar niet in 1 week:)

Tenzij er inderdaad toch nog een overname gaat komen:)
Accuboor
0
quote:

DWB Happy schreef op 5 jul 2017 om 20:13:
De grootste fout die beleggers maken is een aandeel afrekenen op een te lage koers.

Warren Buffet:

"Voor de meeste mensen geldt hetzelfde bij alles wat ze in hun leven kopen: behalve bij aandelen. Wanneer aandelen dalen, en je meer voor je geld kunt krijgen, dan vinden mensen ze plotseling niet meer aantrekkelijk."

Klopt. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaald...

Ben ook van mening dat de huidige prijs de werkelijke waarde niet reflecteert. Kamp gaat (logisch) voor behoud van de dagelijkse postbezorging als voorziening voor geheel Nederland. Daarvoor zal hij de komende jaren PostNL moeten gaan steunen zoals ze ook in het buitenland doen. Dat kan met geld, maar eerst zal dat met aanpassing van regelgeving gaan. Voor de hand ligt om de concurrentie in de postbezorging weer in te trekken. Dan kunnen we nog 5 jaar door op de huidige voet. Dus SANDD gaat op in PostNL lijkt een erg logische stap.
1.280 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 60 61 62 63 64 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

PostNL Koninklijke Meer »

Koers 1,929   Verschil -0,01 (-0,57%)
Laag 1,917   Volume 1.519.285
Hoog 1,953   Gem. Volume 5.713.224
17-sep-19 14:01
label premium

PostNL nog steeds dirty cheap

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium