Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AMG - November 2014

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
346 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
NicoInberg
0
quote:

moneymaker schreef op 9 nov 2014 om 12:00:


lees net bij het nieuws GROOT NIEUWS mbt AMG
9 commisarissen hebben de afgelopen week aandelen ingekocht
als dat geen vertrouwen geeft voor de aandeelhouders dan weet ik het niet meer
de hier eerder geschreven weerstand van 7.34 gaat morgen als sneeuw voor de zon gebroken worden
want dit is gewoon spetterend goed nieuws voor het vertrouwen
ze weten vast nog meer ................


De commissarissen hebben de aandelen verkregen als onderdeel van hun jaarlijkse beloning. De koers is vooraf vastgesteld, zie bericht IR AMG


""The shares to which you refer are restricted shares, which are granted to the AMG's Supervisory Board members as part of their annual remuneration. The share award is calculated as part of a fixed formula relating to the anniversary of the AMG IPO in 2007. I hope that this answers your question.""
[verwijderd]
0
Volume is weer terug gevallen en we eindigen weer in de slaap fase na al het
nieuws van de afgelopen dagen,schijnbaar volgt alleen Rabo nog een beetje
het aandeel van andere analisten lees je niks meer,jammer.
Broke Even
0
quote:

menko schreef op 9 nov 2014 om 21:28:


zou het kunnen dat de commissarissen opties hebben uitgeoefend om de aandelen te kopen want zowel de gem. aankoopprijs als het volume waren op 6 november lager. voorts is de intrinsieke waarde per 30 september ca. € 9,50 dus ca. 40% hoger dan de slotkoers op vrijdag. dus alle reden om naast de bedrijfsmatige, positieve ontwikkelingen een aanzienlijke koersstijging in de komende maanden te verwachten.
Hoe kom jij op die 9,50 intrinsiek??
menko
0
quote:

Broke-even schreef op 11 nov 2014 om 10:11:


[...] Hoe kom jij op die 9,50 intrinsiek??

op basis van het eigen vermogen per 30/9 zoals in de presentatie van AMG gemeld.
Diegy
0
Koers valt gewoon weer terug. Verkoop druk op 7 euro was steeds weer groot op vrijdag en gister. Koers zal wel weer terugvallen.
Bounce77
0
Echt niet te geloven, zitten weer onder de koers van voor de cijfers, is er iemand die hier iets van snapt? Bijna 10% daling t.o.v. hoogste punt van gisteren. Dat alles op een groene beursdag. Al ruim 2 jaar aan het wachten op het moment dat dit aandeel eindelijk eens van zijn plaats komt
[verwijderd]
0
Ik had beter een putje kunnen kopen i.p.v. een call. Ik denk dat de optiehandel de koers bepaald. Partijen met veel aandelen kunnen de koers daar zetten waar zij willen. De "fantasie" van een afsplitsing is de kop in gedrukt, en de grootaandeelhouders moeten linksom of rechtsom ook rendement halen. Het enige wat steeds beter wordt is de schuldpositie.
[verwijderd]
0
Lachwekkend aandeel. Gister nog € 7,10 noteren, nu € 6,52. Gaat nergens meer over.
Dicall69
0
quote:

SCB schreef op 11 nov 2014 om 11:20:


Lachwekkend aandeel. Gister nog € 7,10 noteren, nu € 6,52. Gaat nergens meer over.


Zolang de nikkelprijs daalt zul je toch moeten wachten, momenteel weer 0,6 % naar beneden, maar zag net dat deze weer een beetje opkrabbelt !!!

www.nikkelprijs.eu/
gerrit 69
0


Vandaag een kleine spike naar beneden om uiteindelijk een aanloop te nemen naar de weerstand op € 7,34
Ik denk maar even hardop.
Dicall69
0
Mijn positie blijft behouden, indien nodig koop ik aanzienlijk bij op het moment dat er positief nieuws komt over de Engineering Divisie, want ik verwacht een algehele verkoop van deze divisie dan krijg je een koerssprong van buitengewone omvang !!!
Het geduld dat ik heb gehad bij ASMI en ASML heb ik zeker bij AMG dit wordt ook nog eens gevoed door het feit dat ze in laatste 2 kwartalen de schuld met ruim 16 miljoen en 44 miljoen hebben weten te reduceren.
Voor komend resultaat gaf AMG al zelf vooruitzichten aan, dus tel maar uit wat de koers eerstdaags gaat doen !!!
Dicall69
0
Verkoop van de Engineering Divisie of eigen notering op de beurs, betekent voor AMG dat ze plotsklaps met grote waarschijnlijkheid dat ze schuldenvrij zijn dan hoef je niet raar te staan kijken als de koers omhoog spuit !!!
Dicall69
0
Uit onderstaand bericht kun je duidelijk opmaken dat de Engineering Divisie positief gaat bijdragen en de komende resultaten.

AMG Engineering verbeterde de winstgevendheid ten opzichte van het tweede kwartaal en zag een "significant" aantal orders binnenkomen.

www.iex.nl/Nieuws/ANP_ANP-071114-038/...

Voor degene die het bericht nu willen lezen :

AMSTERDAM (AFN) - AMG Advanced Metallurgical Group is positief over het hele boekjaar. De metaalspecialist rekent er op dat het bedrijfsresultaat met meer dan 10 procent zal groeien. Ook de winst zal de prestaties van vorig jaar flink overtreffen, ondanks de zwakkere wereldwijde economische prognose, zo voorziet het bedrijf.
AMG zag in het derde kwartaal de winst uitkomen op 3,2 miljoen dollar, van 1,4 miljoen dollar vorig jaar. Het bedrijfsresultaat (ebitda) dikte met 32 procent aan ten opzichte van een jaar terug tot 23,4 miljoen dollar. De omzet zakte wel, met 2 procent tot 279,7 miljoen dollar.
De onderneming wist in het derde kwartaal de schuld flink terug te dringen, met meer dan 35 procent. Die schuldafname zal de rest van het jaar verder doorzetten, aldus AMG vrijdag. Dat werd onder meer gedaan via kostenbesparingen en 'gedisciplineerde uitgaven'. Onderdelen AMG Processing en AMG Mining wisten op jaarbasis de bruto-marges te laten stijgen. AMG Engineering verbeterde de winstgevendheid ten opzichte van het tweede kwartaal en zag een ,,significant'' aantal orders binnenkomen.
Teruglopende opbrengsten
Wel liepen bij Processing en Engineering de opbrengsten terug, met respectievelijk 3 procent en 8 procent. Bij Processing kwam dat onder meer door een flinke daling van het chromevolume. Engineering had last van prijsdruk en vertragingen bij de orderinstroom.
AMG liet verder weten topman Heinz Schimmelbusch te willen herbenoemen voor een periode van 4 jaar. Dat zal bij de aandeelhoudersvergadering in mei 2015 via een ,,bindende nominatie'' worden besproken.
346 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Advanced Metallurgical Group Meer »

Koers 19,690   Verschil -0,15 (-0,73%)
Laag 19,535   Volume 173.074
Hoog 19,935   Gem. Volume 345.640
22-aug-19 17:07
label premium

Ontgoocheling bij AMG

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Gerelateerde Video's