Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzet 4,7 miljoen, eigen vermogen 0,3 miljoen

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
DeZwarteRidder
0
Source Group verwacht omzetstijging over 2013

Gepubliceerd op 1 apr 2014 om 20:20 | Views: 0

AMSTERDAM (AFN) - Source Group verwacht dat de omzet over 2013 is gestegen. De uitzendorgansiatie bracht dinsdag voorlopige cijfers over het afgelopen jaar naar buiten.

Source Group verwacht dat de bruto facturatie-omzet met 37,6 miljoen euro is gestegen tot 203,5 miljoeneuro, een stijging van 22 procent ten opzichte van 2012. Het eigen vermogen per 31 december 2013 zou uitkomen op 300.000 euro. De bruto-marge nam met 0,9 miljoen euro toe tot 4,7 miljoen euro.

De definitieve cijfers volgen waarschijnlijk op 28 april.
[verwijderd]
0
Zwarte ridder
Wel een heel bijzondere onderneming, die verwacht de jaarcijfers 2013 op 28 april a.s. te publiceren.
Geldt voor Source de van toepassing zijnde regelgeving niet, is er niet ergens een transparantie richtlijn die bepaald dat alle beursgenoteerde ondernemingen binnen vier maanden na afloop van enig boekjaar de cijfers publiceren.

Daarnaast lijkt het erop dat er het weede halfjaar wederom een operationeel verlies is gelden.
Buiten een verwachte afwaardering ten gevolge van het compromis waarover in januari 2013 is gepubliceerd.

Laurelridge schreef al over beslagen bij Wienbelt , Arie heeft dat in het kadaster eens opgezocht, en wat blijkt Source Automation heeft voor 2,5 mio beslag gelegd op de woning van Wienbelt
Wel vreemd want ik heb nergens een persbericht gezien, dat Source een procedure voert tegen Wienbelt.

Wanneer komt Source met duidelijke informatie, of is het straks net als bij Lavide waar Peter Paul de Vries, bij zijn due diligence er naast zat.

Uit het archief van de persberichten blijkt dat Peter Paul de Vries als oud president commissaris van Source Group ( toen nog EDCC) zelf de onderhandelingen over de overname van Source door EDCC heeft gevoerd.
Nota bene Peter Paul was de onderhandelaar, de inkoper/ verkoper en de investeerder die ruim drie miljoen aan de transactie verdiende bij de bijzondere beursgang.

Arie vermoed dat onze grote Peter Paul de Vries in 2010 een schuin oogje heeft dicht geknepen en de informatie wellicht niet voldoende objectief en onafhankelijk heeft beoordeeld, vanwege de winst aan de transactie voor Value 8, drie miljoen is niet niks.
En in zijn geld bejag cruciale informatie over het hoofd heeft gezien,
Kijk eens wat er bij lavide gebeurd is.

En ook bij Source heeft Peter Paul de aandelen onder zijn vrienden, verdeeld, kijk maar eens naar de WMZ meldingen.


Kortom Arie verwacht een oerknal
[verwijderd]
0
Volgens nieuwe regels zullen de banken 5 procent van hun totale bezit als buffer moeten hebben, om op deze manier beter bestand te zijn tegen mogelijke verliezen.

De voorstellen hiervoor zijn dinsdag door verscheidene toezichthouders goedgekeurd, maar moeten later op de dag nog een definitieve krul krijgen van de Federal Reserve, het stelsel van centrale banken.

De kapitaaleis van 5 procent is hoger dan internationale afspraken voorschrijven, die een verhouding tussen het eigen vermogen en het uitgeleende geld van 3 procent vragen.

De regel zal met name de grote banken, zoals Bank of America, JPMorgan, Citigroup, Goldman Sachs en Morgan Stanley, treffen. Zij zullen waarschijnlijk extra kapitaal moeten ophalen en mogelijk iets aan winst moeten inleveren.


Alleen Source mag met negatief vermogen en met minimale marge bankieren met het geld van de professionals

[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]

Harry de harige Aap
0
Van onze financieel correspondent bij dagblad Amigoe di curacao.

Jaarcijfers Source Group NV zijn completer dan verwacht!

Willemstad 28 April 2014,
Na een kort zoeken onder boek van nog geen 4 maanden bij Source Group NV, zijn de jaarcijfers 2013 nu al terecht!

De cijfers stellen zeker niet teleur, naast riante omzetten en een nette netto kostprijs van de omzet zien we bedrijfskosten wat eenmalige baten en lasten wat rentekosten en wat geschuif met financieringen aldus de directie van Source Group N.V.

De cijfers zijn er en geven een completer beeld dan verwacht. Na het vertrek van de vorige CFO was er namelijk enige onzekerheid ontstaan of Source Group N.V. de cijfers tijdig doch uiterlijk voor 30 april boven tafel zou krijgen. Source Group is derhalve zeer content met deze ontwikkelingen die ruim behaald zijn binnen de daarvoor geldende termijnen! Nu de cijfers ook nog eens veel completer dan verwacht zijn ziet Source Group N.V. de toekomst met nog meer vertrouwen tegemoet.
[verwijderd]
0
Zo te lezen hebben ze cijfers gevonden. Is kennelijk genoeg op curacao. Gezien het volume en de koersreactie zijn de aandeelhouders vandaag ook de hangmat niet uitgekomen saai fonds klote veilinghandel.
[verwijderd]
0
Hilarisch ze hebben twee kalenders 1 onders pers en 1 onder investor relations. Dat komt wel goed als ze zo met hun eigen website omgaan wil ik niet weten hoe hun mensen bij klanten functioneren.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,298   Verschil +0,00 (+0,68%)
Laag 0,298   Volume 500
Hoog 0,298   Gem. Volume 3.400
22-nov-19 16:15
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium