Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Lavide Holding AEX:LVIDE.NL, NL0010545679

  • 0,298 17 mei 2024 12:03
  • +0,012 (+4,20%) Dagrange 0,298 - 0,298
  • 820 Gem. (3M) 9K

Microsoft Dynamics AX2012 beschikbaar

206 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 september 2011 00:19
    Microsoft Dynamics AX2012 beschikbaar

    "Powerfully Simple"

    20 september, 2011

    Microsoft Dynamics AX 2012, de nieuwste versie van Microsoft Dynamics’ ERP-oplossing, voor wereldwijd actieve organisaties, is beschikbaar. Eerder dit jaar werd op “Convergence 2011”- waar een tip van de sluier van de nieuwe applicatie werd gelicht - aangekondigd dat de nieuwe release voor het najaar beschikbaar zou zijn. Sinds 1 augustus jongstleden is “Microsoft AX 2012” verkrijgbaar in 25 landen en in 23 talen. In de komende maanden wordt de software in bijkomende landen gelanceerd.

    Microsoft AX 2012 is “Powerfully Simple”: de nieuwe versie werd specifiek ontworpen om gebruikers van tools te voorzien die het mogelijk maken te anticiperen en op veranderingen in te spelen, om ondernemingen van alle groottes de kans te bieden zich voorspoedig te ontwikkelen en verder te groeien.

    Dankzij zijn “early adoption”-programma’s wist Qurius die beloftes bij klanten en partners al met succes in de praktijk om te zetten. En meteen het bewijs te leveren dat de nieuwste versie extra toegevoegde waarde levert.

    Zo staat Microsoft Dynamics AX 2012 voor:

    •Een krachtige onderbouw van vooraf geconfigureerde industriespecifieke functionaliteiten en uitgebreide ERP-kernvaardigheden voor financieel -, human resources - en operationeel management.

    Het programma ondersteunt ruim 40 functies binnen een organisatie, gaande van de vloer tot het (top) management, in zowel commerciële bedrijven als overheidsorganisaties.

    Eén van Qurius’ Microsoft Dynamics 2012-klanten is Hydra-Power Systems, dat in hoofdzaak een nationaal distributeur van hydraulische en pneumatische systemen is, maar ook optreedt als producent van maatspecifieke hydraulische verdeelstukken en generatoren.

    Bovenop verstrekt het bedrijf installatiediensten en opleidingen.

    “Microsoft Dynamics AX 2012 levert ons een resem nieuwe functionaliteiten toe die voor Hydra-Power van vitaal belang zijn. In de praktijk dient behoorlijk wat minder van de applicatie gecustomiseerd en blijven we veel dichter bij de geboden standaardfunctionaliteiten,” verduidelijkt Bob Jablonski, operations manager bij Hydra-Power Systems.

    •Een nieuw niveau van flexibiliteit via een tool-set vergelijkbaar met onze Unified Natural Models. Die tools fungeren als een bibliotheek van bedrijfsprocessen die concrete en levensechte situaties reflecteren.

    De Royal Canadian Mint onderzocht verschillende toonaangevende ERP-oplossingen op zoek naar een oplossing die maximaal waarde toevoegde binnen de kortst mogelijke implementatietijd.

    Bovendien was ook de beste TCO (total cost of ownership) een belangrijke randvoorwaarde terwijl de organisatie zijn infrastructuur op eigen kracht wenste te beheren, zonder de interventie van een leger consultants.

    Of zoals cio Greg Smith het treffend verwoordt: “Voor ons primeert de flexibiliteit. Indien we niet in weken kunnen doen, wat voorheen maanden in beslag nam, werken we contraproductief”.

    •Eenvoud over de hele lijn die tot uiting komt in een verregaande flexibiliteit in zowel de configuratie- als customisatiemogelijkheden terwijl klanten zich in een verminderde total cost of ownership mogen verheugen.

    Microsoft Dynamics AX 2012 spitst zich toe op de vereenvoudiging van elk proces voor de IT-beheerder en eindgebruiker. Dat wordt makkelijker en intuïtiever gemaakt.

    Eén voorbeeld van de eenvoud van het product is te zien bij Ferranti Computer Systems, een Microsoft Dynamics AX ISV.

    Lokale partners die Ferranti’s business-applicatie voor nutsbedrijven, MECOMS, implementeren zullen de doorlooptijden tot 30% terugdringen en minder tijd spenderen aan de uitrol. Dat biedt hen ruimte om sterker op de unieke klantbehoeften te focussen.

    Tijdens de recente “Microsoft Worldwide Partner Conference”, nam Microsoft een gigantische sprong voorwaarts met de aankondiging van Microsoft Dynamics ERP RapidStart Services. RapidStart Services, dat op het Windows Azure-platform is gebouwd, is ontworpen om de doorlooptijden bij ERP-implementaties te herleiden middels de vereenvoudiging van de configuratie van Microsoft Dynamics AX 2012.

    Om optimaal in te spelen op de klantbehoeften volstaat het een eenvoudige vragenlijst in te vullen, die uiteindelijk als gids voor de set-up fungeert.
    De roll-out, de configuratie en het beheer van een bedrijfskritieke applicaties binnen een organisatie is met Microsoft Dynamics AX 2012 nooit eenvoudiger geweest.

    Wil u meer vernemen over deze vernieuwende, krachtige maar eenvoudige ERP-oplossing, surf dan naar de lancerings-website van Microsoft Dynamics AX 2012 of contacteer Qurius.

    Qurius lid van “President’s Club for Microsoft Dynamics”

    Qurius Belgium trad per 7 juli jongstleden toe tot de “President’s Club for Microsoft Dynamics”. Het bedrijf is niet weinig fier met het lidmaatschap van deze prestigieuze club.

    Een en ander bewijst dat de organisatie een snel groeiende onderneming is die in zijn klanten investeert door gebruik te maken van een stevig uitgebouwde marktexpertise, die op basis van Microsoft-technologie verder wordt versterkt.

    De “President’s Club for Microsoft Dynamics” verenigt wereldwijd de Top 5-partners die in het voorbije jaar aanzienlijke groeiprestaties wisten neer te zetten door te focussen op innovatie en de beste maatspecifieke oplossingen te bieden.

    Q-MembeR Online voor een efficiënte ledenadministratie

    De leden zijn het hart van elke organisatie. Ze delen de visie en ondersteunen de belangen van de organisatie. Ze zijn de drijvende kracht van de bestaansreden van de organisatie.

    Een goed doordachte en makkelijk hanteerbare ledenadministratie, waar zowel de leden als de organisatie bij gebaat zijn, verdient de volle aandacht.

    Q-MembeR is een uitgebreid relatiebeheerpakket met heel specifieke functionaliteiten voor ledenorganisaties, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM 2011.

    Veel organisaties en verenigingen werken reeds met Q-MembeR: ze sparen tijd in de organisatie, werken efficiënter en gerichter naar leden én naar toekomstige leden.

    Om deze schitterende toepassing ook voor kleinere organisaties toegankelijk en betaalbaar te maken is er nu de on-line versie.

    Voornaamste sleutelkenmerken van Q-MembeR Online zijn een efficiënt ledenbeheer, opvolging van contributies, lagere beheerskosten, automatisering via workflows, eenduidige en centrale registratie, eenvoudige opvolging en opmaak van mailings, publicaties van gegevens via website-portaal, callcenter-mogelijkheden en meer inzicht in de interne en externe relaties, een betere dienstverlening, aangename look & feel en, ten slotte, eenduidige interne en externe communicatie.

    www.dvo.be/artikel/35039/microsoft-dy...
206 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links