Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Lavide boekt verlies

Lavide boekt verlies
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Lavide heeft in de eerste helft van dit jaar verlies geleden, terwijl het eigen vermogen negatief was. Dit bleek woensdagavond uit cijfers van de lege beurshuls.

In het afgelopen halfjaar werd een verlies geboekt van 127.000 euro, terwijl het eigen vermogen met 232.000 euro negatief was. De personeelskosten bedroegen 69.000 euro. Lavide merkte daarbij op dat de CEO pas zal worden uitbetaald als de notering wordt behouden of als er een doorstart zal vinden.

De liquide middelen bedroegen 5.000 euro. Lavide kan naar eigen zeggen nog altijd gebruik maken van een kredietfaciliteit van 350.000 euro.

In de eerste helft van het jaar zegt Lavide zich georiënteerd te hebben op het voortzetten van de beursnotering en het realiseren van de doorstart onder de nieuwe naam Fair Financing Firm.

Lavide werd naar eigen zeggen geconfronteerd met enkele tegenslagen. "De doorloop van dit soort processen is helaas veel trager verlopen dan gehoopt, maar inmiddels is er een overzichtelijke situatie ontstaan. Op korte termijn zal een definitieve keuze gemaakt worden.”

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lavide Holding 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links