Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,868 14 mei 2024 17:36
  • -0,008 (-0,91%) Dagrange 0,862 - 0,879
  • 7.147.081 Gem. (3M) 6,7M

up naar 0,40

7.526 Posts
Pagina: «« 1 ... 340 341 342 343 344 ... 377 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pafrans 14 november 2016 08:02
    quote:

    antop schreef op 14 november 2016 07:55:

    Dit is zeer goed nieuws! Pharming haalt dit geld met gemak op,omdat het nu hele goede vooruitzichten heeft en 100% ontvangt!! De koers zal hier gaan stijgen naar 0,40 en hoger.
    KBC. Graag update advies
    Helemaal mee eens Antop. Goed dat Sijmen zelf ook een berichtje in het andere draadje geeft. Helemaal top!
  2. forum rang 4 antop 14 november 2016 08:04
    Verwatering groter,maar 100% winst ipv 30% daarbij komt de verkopen zullen stijgen ,omdat Ruconest
    zelf toegediend kan worden en ook nog eens beter en veiliger is dan.
    De koers zal gaan stijgen en eindelijk zal Pharming gaan oogsten!!
    Daar ben ik heilig van overtuigd na alle tegenslagen,gaat het nu voor de wind!!
  3. forum rang 4 antop 14 november 2016 08:11
    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Bijgaand het persbericht dat we zonet hebben verspreid mbt de voortgang die we hebben geboekt met de financiering van de deal met Valeant,

    Sijmen de Vries, CEO Pharming Group N.V.

    --------------------------

    Pharming meldt vorderingen bij financiering terugkoop rechten RUCONEST®

    Pakket financieringen tot maximaal €87 miljoen, bestaande uit een combinatie van schuldpapier, converteerbare obligaties en uitgifte van aandelen

    Overeenkomst over voorwaarden voor nieuwe lening van US$40 miljoen (circa €37 miljoen) bij bestaande en nieuwe geldverschaffers

    Inschrijvingen van tot op heden €17 miljoen leggen stevig fundament onder converteerbare obligatielening

    Claimemissie voor aanvullende financiering naar verwachting binnenkort van start

    Leiden, 14 november 2016: Biofarmaceutische onderneming Pharming Group N.V. (EURONEXT: PHARM) maakt bekend aanzienlijke vorderingen te hebben geboekt met de financiering ter afronding van de op 8 augustus getekende transactie met dochtermaatschappijen van Valeant Pharmaceuticals International, Inc. (NYSE/TSX: VRX) voor de terugkoop van de Noord-Amerikaanse commerciële rechten van Pharmings eigen product RUCONEST®.

    De Onderneming heeft voorwaarden getekend met een syndicaat van kredietverstrekkers voor een US$40 miljoen, 42 maanden kredietfaciliteit tegen standaard marktvoorwaarden (8% rente en een eenmalige finale 9%-betaling bij einde van de looptijd in juni 2020). Een van Pharmings bestaande kredietverstrekkers maakt deel uit van het syndicaat. De documentatie van de lening wordt in de komende weken gereedgemaakt. Voorwaarde voor de kredietfaciliteit is dat Pharming er in slaagt minimaal €40 miljoen via een converteerbare obligatielening en uitgifte van aandelen te vergaren.

    Daarnaast zijn investeerders gevonden die met inschrijvingen van tot op heden €17 miljoen een stevig fundament hebben gelegd onder een vijfjarige converteerbare obligatielening, converteerbaar in aandelen tegen een premie van 25% van de 20 dagen volume gewogen gemiddelde prijs (VWAP) van de aandelen in de periode voorafgaand van de goedkeuring van het in verband met de claimemissie uit te geven prospectus door de Autoriteit Financiële Markten, (Het Prospectus). De obligaties hebben een coupon van 8,5% en een warrant-dekking van 20%. Ook de warrant converteert met een 25% premie tegen VWAP. Nieuwe additionele inschrijvingen voor deze obligaties worden momenteel bij institutionele investeerders verzameld.

    Zodra de omvang van de converteerbare obligatielening is bevestigd, naar verwachting later deze week, en na goedkeuring van het prospectus, zal Pharming starten met een claimemissie voor het restant van de benodigde financiering. Deze zal, als zich geen verdere investeerders voor de converteerbare obligatielening melden, maximaal zo’n €33 miljoen bedragen. Bestaande aandeelhouders wordt als eerste de gelegenheid geboden op de nieuwe aandelen (Rights-aandelen) in te schrijven met een discount op dezelfde VWAP als voor de obligaties.
    De korting op de claimemissie-aandelen wordt zo laag mogelijk gehouden ten opzichte van de koers van het aandeel van de Onderneming, om verwatering zoveel mogelijk te beperken.

    In geval niet alle aandelen in de claimemissie door bestaande aandeelhouders worden opgenomen, zal het restant van deze aandelen (Rump-aandelen) direct worden geplaatst bij geïnteresseerde institutionele beleggers in de VS en Europa tegen dezelfde prijs. Institutionele beleggers die hiervoor inschrijven voor het einde van de aanbieding en daarmee de uitgifte ondersteunen, ontvangen eveneens warrants met een warrant-dekking van 25% tegen een 25% premie op de VWAP. Alleen de Rights- en Rump-aandelen zullen worden uitgegeven in relatie tot de terugkoop van de verkooprechten. De aandelen die worden gerepresenteerd door warrants en converteerbare obligaties worden slechts uitgegeven tegen toekomstige conversie met een 25% premie op de VWAP.

    Er zijn ook “premium priced” alternatieve converteerbare instrumenten die periodiek aflosbaar zijn in aandelen of cash naar Pharming’s keuze, aangeboden. Deze instrumenten worden momenteel onderzocht op hun merites. Zulke instrumenten zouden naast het bankkrediet en de converteerbare obligaties kunnen worden ingezet en zouden, wanneer gebruikt, geheel of deeltelijk in plaats van de claimemissie kunnen komen. Het gebruik van zulke instrumenten in combinatie met het bankkrediet en de converteerbare obligatie zal de noodzaak om aandelen uit te geven bij het afronden van de deal met Valeant dan verder beperken of totaal overbodig maken.

    Sijmen de Vries, Pharmings CEO zegt over de geboekte vorderingen met de financiering:
    “We zijn blij dat we een financieringspakket hebben kunnen samenstellen dat de verwatering van bestaande aandeelhouders minimaal houdt. Het heeft ook investeerders van hoge kwaliteit aangetrokken. Hierdoor kunnen we de transactie met Valeant afronden, RUCONEST® veel verder brengen en zal Pharming mogelijk drie jaar sneller winstgevend worden dan onder de licentie met Valeant.”

    “Met een dergelijk financieringspakket verwachten we ruim binnen de limiet van het beschikbare maatschappelijke aandelenkapitaal te blijven, om verwatering van aandeelhouders beheersbaar te houden. Samen met de uitstekende data uit een fase II studie met RUCONEST® naar de preventie van angio-oedeem-aanvallen, die gisteren werden gepresenteerd op de American College of Allergy, Asthma and Immunology scientific meeting in San Francisco, én het afgelopen vrijdag bekendgemaakte positieve advies van de European Committee for Medicinal Products for Human Use voor het toestaan van zelftoediening voor patiënten in Europa, ziet de toekomst van RUCONEST er veelbelovend uit. We zijn ervan overtuigd hiermee uitstekende toegevoegde waarde te creëren voor zowel aandeelhouders als patiënten en andere stakeholders.”

    = = = E I N D E P E R S B E R I C H T = = = - See more at: www.debeurs.nl/Forum/Topic/1339524/La...
  4. $rob$ 14 november 2016 08:12
    quote:

    antop schreef op 14 november 2016 08:04:

    Verwatering groter,maar 100% winst ipv 30% daarbij komt de verkopen zullen stijgen ,omdat Ruconest
    zelf toegediend kan worden en ook nog eens beter en veiliger is dan.
    De koers zal gaan stijgen en eindelijk zal Pharming gaan oogsten!!
    Daar ben ik heilig van overtuigd na alle tegenslagen,gaat het nu voor de wind!!

    Er gaat nog niets voor de wind Antop. Je neemt aan, dat is alles. Ik hoop dat het allemaal goed gaat, maar eerst zien en dan roepen.....
  5. forum rang 4 antop 14 november 2016 08:18
    Als het geld binnen is en Ruconest is 100% terug bij pharming dan wil ik ze hebben en ik, koop dan ook bij. Ik denk vele met mij vooral hoe de zaken er nu voor staan. Maar als de omzet stijgt en je krijgt 100% ipv 30% dan komt het goed,als het middel ook nog door test fase komt dan kan je ze maar beter hebben ....Koerstijging gaat spoedig naar 0,40 en hoger...Dat is wat ik geloof en vertrouwen in heb.
    Al jaren,maar eindelijk gaan we oogsten en zwarte cijfers en groene cijfers zien!! Succes.
  6. forum rang 4 antop 7 december 2016 06:17
    Goedemorgen.....dat hoop ik voor iedereen en dat dhr de Vries met zeer goed nieuws komt.
    Dat er voorspellingen komen en dat KBC een koersdoel afgeeft. Staat nog steeds op 0,25
    Ik reken erop dat Ruconest weer snel volledig in het bezit van Pharming komt en we richting 0,40 in juli 2017 en volgend jaar €1,00 staan. Een hele fijne spannende dag.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 7 december 2016 07:44
    quote:

    denieuweaandelengoeroe schreef op 7 december 2016 07:26:

    50% van de aandeelhouders hebben meegedaan
    Je bedoelt 49% en het totale bedrag valt enorm tegen.
    Alleen dankzij de loanshark-banken gaat de hele transactie nog door.

    Ik ben benieuwd hoe de fans dit slechte nieuws gaan 'vertalen' in positief nieuws, ik vrees met talloze herhalingen.
    Als je iets vaak genoeg zegt, dan ga je er vanzelf in geloven.
  8. [verwijderd] 8 december 2016 10:51
    Ik heb hooggespannen verwachtingen van het aandeel Pharming.
    De verkopen van Riconest zullen door de problemen nu en in de toekomst bij Cynrize ( bloed gerelateerde producten dragen altijd een risico met zich mee ) een sterke vlucht gaan nemen.
    En als daarbij Ruconest ook nog goedkeuring krijgt om preventief gebruikt te gaan worden ( het middel werkt bewezen beter ) dan gaan alle remmen los.
    Ik heb dan ook de indruk, dat de verkopen van Ruconest al in het 1e kwartaal van 2017 de verwachtingen zullen overtreffen.
7.526 Posts
Pagina: «« 1 ... 340 341 342 343 344 ... 377 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt lijkt groeipotentieel Pharming te onderschatten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links