Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB zet belangrijkste rentetarief op nulpunt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 10 maart 2016 14:15
    Nou, de aandelen markten reageren elke keer alsof ze de lotto hebben gewonnen. En die markten worden gestuurd door onze hoge heren en dames, die de computers aan het werk zetten. De ECB wordt steeds meer zwanger. De balansen gaat straks uitpuilen. En natuurlijk gaan banken straks OF nog steeds veel te voorzichtig te werk OF als een gek veel uitzetten met als gevolg een Credit Crunch 2. Of het geld gaat naar opkomende markten voor een aantal jaren. Scheurtjes ontstaan na een aantal jaren in de opkomende markten en hoppa we hebben een EM crisis. De basis ligt niet bij EM, maar bij de Centrale Gratis Geld Weggeef Banken. Ideaal gratis geld. Wie wilt dat nou niet? Direct naar je bank gaan en GELD PINNEN. Die slogan in de reclames: Geld lenen KOST geld, kunnen ze maar beter weg halen.
  2. Henri Nostradamus 10 maart 2016 14:22
    Zoals wel vaker de laatste tijd is de ANP niet erg accuraat. De depositorente is wel degelijk verlaagt en wel van -0,3 naar -0,4%. Dit was overigens geheel volgens de verwachting. Weinig nieuws onder de zon. Super Mario vuurt zijn langzaam roestig wordende bazooka opnieuw af - maar veel zal het niet helpen als die steeds de verkeerde kant op gericht is. Zijn maatregelen stimuleren meer schulden in Zuid-Europa tegen lage rente en het noorden wordt met de kaasschaafmethode langzaam leeggeroofd met negatieve rentes. Dat de noordelijke banken daarmee akkoord gaan is mij een raadsel.

    HN
  3. Maan Arkenbosch 11 maart 2016 18:52
    Het gaat dezelfde kant op als de Centrale Bank van Japan gedaan heeft. Na de idiote negatieve rente spoot de beurs omhoog, om vervolgens omlaag te denderen.De Centrale Banken hebben er een casino van gemaakt. Zij spelen met de fiches van de pensioenfondsen en kleine spaarders. Ondertussen zitten de hypocriete regeringen te lachen dat zij hun eigen onderdanen via een negatieve rente te grazen nemen via de pensioenfondsen en de 1,2% vermogens rendement heffing. Straks komt daar de huizenbelasting nog bij. Reken met die politieke dieven en banken af!!!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links