Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,879 8 mei 2024 17:35
  • -0,016 (-1,79%) Dagrange 0,865 - 0,905
  • 13.549.553 Gem. (3M) 6,6M

Op naar 1 euro

15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 52 53 54 55 56 ... 798 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 oktober 2015 09:03
    quote:

    $euri schreef op 23 oktober 2015 15:27:

    CIJFERS ZIJN AL VOOR 90%BEKEND
    is hier geloof ik al vaak genoeg verteld, vandaar dat de koers dus ook geen reet doet , dus op naar Q4
    Vooral voor de nieuwkomers in Pharming en achtergrond waarom ik eerder heb geroepen: KOPEN KOPEN KOPEN en VASTHOUDEN DIE AANDELEN (en voor de oude rotten een leuke opfrisser):

    Bij de Q3 presentatie gaan de cyfers niet de grootste rol spelen, wat wel belangrijk gaat zijn is wat er in het verschiet ligt, en wat Pharming daarover te vermelden heeft. DAT gaat het koersverloop bepalen. Deze non-quantifiables zijn oa:

    1. Wat momenteel in Amerika en bij Valeant speelt is key voor Pharming. De Pharmareuzen wordt verweten niet genoeg in R&D te investeren. Dit zal tot positieve berichtgeving vanuit VRX omtrent hun steun aan bedrijven zoals Pharming en ontwikkeling van Ruconest leiden. Deze voor Pharming positieve spin-off gaat alleen maar sterker worden de komende maanden door oa de aanval van Citron en de kritiek van H.Clinton op dure medicijnen. Als er een bedrijf is dat de prijs van het medicijn kan rechtvaardigen is het Ruconest/Pharming wel. Hoeveel miljard is er reeds geinvesteerd in Pharming?????? reken dat maar door en hang daarop gebaseerd een prijskaartje aan Ruconest - en het aandeel Pharming (voor mij is dit aandeel m'n pensioenplan, ik zit erin en hou het vast)!!

    2. Dat VRX de scherpe stijging in Ruconest sales blijkbaar significant genoeg vindt om bij de presentatie van hun cyfers te vermelden. Ze hebben zo'n 160 medicijnen in portfolio geloof ik??? De reclame en exposure voor Pharming/ruconest door deze vermelding is PRICELESS !!

    3. Ruconest is nog maar kort beschikbaar in de markt. Patient-ervaringen kunnen er zomaar toe leiden dat Ruconest het voorkeur-medicijn wordt. Dat het medicijn verlaat op de markt is gekomen hoeft helemaal geen ramp te zijn. Dat er een stijging in sales is van maar liefst 30% in slechts 1 kwartaal wijst al op een zeer positieve reactie vanuit het veld, waar het succes van Rucanest uiteindelijk wordt gemaakt of gebroken. Het gaat hier om een niche markt, en vanuit de praktijk hoort men nu reeds signalen dat Ruconest veel minder negatieve side-effects heeft dan medicijnen van concurrenten. PRICE THAT!! (aandeel waardestijging 100%???)

    4. Dat exclusiviteitsrechten van 7 naar 12 jaar is opgerekt geeft behalve vanuit de praktijk (doctoren/pacienten) ook aan dat er vanuit de FDA enorm vertrouwen is in het product. PRICE THAT!!!(aandeel waardestijging 500%???)

    4 bij de lopende Phase2 tests van Ruconest wordt gekeken naar het preventief gebruik vh medicijn. Zover ik het begrepen heb, zijn de concurrenten niet zover dat er een preventief medicijn op de markt is. PRICE THAT!!!(aandeel waardestijging 500%???)

    Er is misschien al 90% van de cyfertjes bekend, maar het Pharming aandeel is een hogedruk ketel welke door de shuffelaars van de afgelopen jaren onder druk gehouden is. Als het dak eraf gaat bij Pharming, dan gaat het ook ECHT eraf. BALLPARK potentie gebaseerd op de non-quantifiables zoals ik hierboven heb geopperd: 1100% stijging vd aandelenkoers in het komende jaar!

    Voor de non-believers onder jullie: Kijk eens naar peers in de biotech sector.

    ALLE positieve signalen van het afgelopen jaar zijn onderdrukt door de speculanten - de druk is nu zooo groot dat de deksel niet meer op de pot gehouden kan worden. Voor mij is de vraag niet OF, maar WANNEER die eraf gaat. En mijn vermoeden is dat WANNEER die eraf gaat, dat ie niet alleen door het dak vliegt, maar nog even vrolijk verder gaat en Haileys komeet opzoekt!! Ik heb mijn veiligheidsgordels reeds om. En u? Stapt u liever uit omdat het een HELLBENDER uit de efteling lijkt te worden??

    Successen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, maar de verliezen van oud-pharming beleggers die zo negatief zijn over dit aandeel zijn OOK geen garantie voor de toekomst.

    SUCCES MET BELEGGEN!!
  2. husa 24 oktober 2015 09:19
    wie op lange termijn kijkt zit goed bij pharming. er is pharming voor en na ruconest. sedert goedkeuring ruconest is koers gedaald, komt omdat we nog een centjesaandeel zijn. eens het vertrouwen komt van grotere beleggers en dat moet wel indien resultaten goed blijven kan koers alleen maar hoger. cijfers Q 3 zullen goed zijn maar ik wacht vooral over nieuws over goedkeuring fase 2 die er weldra moet aankomen.
  3. twopence 24 oktober 2015 09:27
    Hoort zich goed aan papaji 1100% stijging op een jaar tijd is wel eens vaker vertoond op de beurs. Of dit voor Pharming ook gaat gelden? Zou heel erg mooi zijn. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Laat maar zien. Voorlopig zit ik erin en blijf erin maar denk niet dat ik alles zal vasthouden tot 1100%.
  4. [verwijderd] 24 oktober 2015 09:30
    quote:

    twopence schreef op 24 oktober 2015 09:27:

    Hoort zich goed aan papaji 1100% stijging op een jaar tijd is wel eens vaker vertoond op de beurs. Of dit voor Pharming ook gaat gelden? Zou heel erg mooi zijn. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Laat maar zien. Voorlopig zit ik erin en blijf erin maar denk niet dat ik alles zal vasthouden tot 1100%.
    Dat wordt - indien zo'n stijging zou plaatsvinden - ook voor mij de uitdaging. Verlies nemen is moeilijk, maar het is even moeilijk ingesnoerd te blijven als stijgingen zo ver doorgaan
  5. [verwijderd] 24 oktober 2015 09:39
    aanvulling op mijn verhaaltje: Er is een groeiend aantal analysten dat hun koersdoel de laatste maand(en) op of nabij de $3 dollar heeft gezet. Daar zijn goede redenen voor, zoals ik een beetje heb proberen weer te geven. Die 3$ is een koersstijging van 800% berekend op het huidige koersniveau. Dan is mijn bril van 1100 misschien nog roze, maar wordt daardoor al wat helderder glas lijkt mij :)
  6. Berdientje 24 oktober 2015 09:57
    quote:

    janosB schreef op 24 oktober 2015 09:18:

    Ben het helemaal met je eens.AB van mij.
    Ook eentje van mij, voor alle moeite die je doet.
    ik hoop zo heeeeeeeeeel erg veel, dat al je werk niet voor niets is geweest
    en ik eindelijk met mijn veel te vroege instap, gelijk krijg en winst pak. ;-)
  7. $euri 24 oktober 2015 10:25
    1 manco
    Je hele verhaal is allang bekend
    Wat heeft het met de koers tot nu gedaan?
    Sinds de goedkeuring vorig jaar is er meer dan 50% af
    Kingdom bouwt verder af
    Pr afdeling is nog niet terug in het bedrijf
    De vries laat niks van zich horen ( beantwoord ook geen mail)

    Heb ze zelf ook in porto, 90 % voor de LT
    10 % voor ritjes

    Kijk ook niet raar op als je van voda en beur een flink andere visie krijgt te horen
  8. [verwijderd] 24 oktober 2015 11:37
    quote:

    papaji schreef op 24 oktober 2015 09:39:

    aanvulling op mijn verhaaltje: Er is een groeiend aantal analysten dat hun koersdoel de laatste maand(en) op of nabij de $3 dollar heeft gezet. Daar zijn goede redenen voor, zoals ik een beetje heb proberen weer te geven. Die 3$ is een koersstijging van 800% berekend op het huidige koersniveau. Dan is mijn bril van 1100 misschien nog roze, maar wordt daardoor al wat helderder glas lijkt mij :)
    een groeiend aantal analysten dat hun koersdoel de laatste maand(en) ?? Vertel
  9. [verwijderd] 24 oktober 2015 11:53
    Om de zoveel tijd staat er wel weer een nieuwe marktkoopman op de konijnenmarkt die van toeten noch blazen weet maar met veel geraas allerlei zaken als zekerheden verkondigt.
    Voorbeeld hierboven: mijnheer Papaji weet kennelijk niet eens dat er allang een preventief middel op de HAE-markt is, zegt dat Valeant wel steun zal gaan verlenen aan Pharming, dat steeds meer analisten een koersdoel hun koersdoel naar $3 hebben opgehoogd etc.
    Ach ja, pumpekul hoort ook bij een forum, zullen we maar zeggen. Binnenkort, misschien al na de cijfers, heeft mijnheer Papaji zijn terrein van aandacht al weer verlegd en is weer foetsie :)
  10. [verwijderd] 24 oktober 2015 12:50
    quote:

    -EriC- schreef op 24 oktober 2015 12:20:

    Ik ben al blij met 0,35 :-)
    Heb maar 1 dillema.
    Wanneer uitstappen? Dinsdag eind van de dag, ongeacht de koers?
    Of gaat hij woensdag juist nog stijgen na de echte cijfers?
    Uitstappen voor de cijfers is bij een aandeel als Pharming doorgaans verstandiger. En zeker nu de USA-cijfers ruwweg al bekend zijn (niet slecht maar zeker niet imponerend). Positieve impact zou eigenlijk alleen nog van onverwacht sterk toegenomen verkopen van buiten de USA moeten komen. En dat dan in harde euro's, niet in verhullende %, want ook met een 100% stijging schiet het niet echt op! ;)
15.953 Posts
Pagina: «« 1 ... 52 53 54 55 56 ... 798 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt lijkt groeipotentieel Pharming te onderschatten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links