Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Boom! Daar gaan we

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 juli 2015 12:30
    Ah dus langzaam gaan ze akkoord, maar... per wanneer gaan de maatregelen ingevoerd worden? Voor of nadat ze gratis geld krijgen? In het laatste geval weten we de effecten al, lekker niet invoeren, of zo halfslachtig (met de Griekse slag) dat het toch niks uitmaakt.

    IMF-default zegt ook weinig, het is ook geen default, maar gewoon een niet-betaling. Dan is het aan de rest om er alsnog wel of geen beslissing over te nemen, en voorlopig wil iedereen dolgraag een uitkomst, want hogere beurzen = meer geld, toch?
  2. ton1234 1 juli 2015 17:00
    gelukkig zijn onze politici een en al betrouwbaarheid. Jan Cees De Jager...nu zakkenvuller bij KPN....we krijgen alles terug...lachebek Zalm die ons voor 15% te veel de euro in geluisd heeft...nu zakkenvuller bij ABN AMRO, Kok nu zakkenvuller bij de ING en Shell met zijn beruchte kwartje, Woutertje Bos, nu zakkenvuller bij een accountant met een zeer bedenkelijke reputatie aangaande goedkeuring jaarcijfers, luisde de belegger erin met een positief bericht en advies aangaande de redding van Fortis, Noutje Wellink die ons toe gezegd heeft dat we elke euro terug zouden krijgen inclusief rente en die megafraudeur Scheringa een bankvergunning gaf en onze zuurpruim Dijsselbloem die 3 weken terug nog beweerde dat we alles terug zouden krijgen...even vergetend dat we al 70% hadden afgeschreven of onze populistische kwijlende veilingmeester Pechtold die nu ineens zijn klabak dicht houd, nadat ie eerst Wilders aanviel een wegloper en angstzaaier te zijn...hmmm wie rende er eigenlijk weg van de week bij het belastingakkoord en wie horen we nu niet meer over Griekenland...juist...onderkruipsel Pechtold.
    Dat we intussen sinds de invoering van de pleuro een verdrievoudiging hebben van de schuld en onze ouderen uit zorgcentra donderen, terwijl werkloze ouderen 2 jaar langer de bijstand in mogen...nee geheel betrouwbaar dat Haagsche stelletje.
  3. hans123 2 juli 2015 10:45
    De Chamberlane troika [genaamd naar de Engelse premier welke een deal maakte met Hitler]heeft tot nu toe alles fout gedaan, valse hoop gecreëerd en de schade tot het hoogst mogelijke bedrag laten op lopen. Door gewoon geld te blijven geven toen hervormingen werden terug gedraaid hebben ze een zeer onbetrouwbare partner gecreëerd.
    Deze regering beloofd nu alles om geld te krijgen om daarna er alles aan te doen de beloften te frustreren .
    Misschien moet Europa ook maar een oxi[nee]stemadvies meegeven.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links