Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 16,020 3 mei 2024 11:43
  • +0,212 (+1,34%) Dagrange 15,874 - 16,124
  • 3.894.634 Gem. (3M) 10,6M

22 januari 2015: Ing Heeft Sinds 14.30 Uur Storing Op Beleggerssite> Schadevergoeding

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 januari 2015 22:51
    ik kan vanaf 14.30 niet op mijn beleggerssite en heb op een dag als vandaag daardoor duizenden euro's winst misgelopen
    zelfs telefonisch was er niks mogelijk
    ik vind dit niet kunnen want ik en vele andere zijn volledig buiten deze
    mooie beursdag gezet
    ik had meerdere ritjes kunnen maken maar helaas kon het niet
    wat gaat ING vergoeden want DIT KAN GEWOON NIET
    NOG MEER GEDUPEERDEN?
    zelfs nu kom ik nog niet op de beleggersite
  2. Biffy 22 januari 2015 23:45
    Ja, hetzelfde probleem hier. Werkelijk schande dat op de dag het de ECB het belangrijkste besluit uit haar bestaan neemt en mogelijke grote economische gevolgen, de beleggerssite van de ING niet werkt! Ik kon helemaal niets en er is me een mooie winst door de neus gegaan vandaag omdat ik niet kon handelen! Dit is gewoon schandalig en bank onwaardig, maar dit gedrag past wel uitstekend bij de reputatie van de ING-Bank, zijnde de bank met de meeste internet storingen! Deze bank maakt miljarden winst, kan schaamteloos bankkosten voor haar klanten met 600% verhogen maar is niet in staat om een betrouwbaar electronic banking systeem aan te bieden! Hoe onbetrouwbaar wil je zijn als bank!
  3. tedje007 23 januari 2015 07:57
    Ik ben ook ernstig benadeeld. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat het op zo'n moment moet misgaan bij deze bank. Een fikse schadevergoeding is zeker op zijn plaats en het in rekening brengen vd kwartaalvergoeding lijkt mij dit kwartaal niet a/d orde. Ik had al een tijdje geen last meer en mijn vertrouwen nam weer iets toe. Ten onrechte dus. Ze hebben de zaken gewoon niet voor elkaar. Als ze iets van mij willen weten ze me prima te vinden; hangt er weer zo'n overbodige accountmanager a/d lijn, maar gisteren hoor of zie je hem niet. Het enige positive is dat de US gisteren nog een mooie stijging heeft laten zien en we vandaag wellicht iets verder stijgen. Dan valt de schade wellicht mee, als het kreng het doet vandaag, want bij ING weet je maar nooit. Zou het overigens te maken kunnen hebben met de uitspraak van ING dat ze niet zo blij zijn met he ECB actie en waarschijnlijk niet mee zullen doen? :-). Nou dat hebben we dan aan den lijve mogen ervaren.
  4. tedje007 23 januari 2015 10:11
    mijn schade beloopt inmiddels 2.852,52 euro berekend obv verschil gewenste verkoopkoers en huidige koers. Ik stuur dit overzichtje naar ING en dan zal er wel weer discussie ontstaan of ik wel echt de intentie had te verkopen voor die koersen. In ieder geval jkunnen ze niet zeggen dat ik niet heb geprobeerd te bellen. Ze zijn volstrekt ONBEREIKBAAR binnen een redelijk tijd. Ik haal alles weg bij deze bank die over mijn rug in moeilijke tijden ook nog gesteund is ook. Ze hadden de tent moeten laten verzuipen in zijn eigen ellende. Sorry voor de emotie, maar ze hebben me echt op de kast die prutsers
  5. tedje007 23 januari 2015 10:29
    quote:

    sjeng001 schreef op 23 januari 2015 10:28:

    Overboeken effecten naar een andere bank € 50 per fondsregel
    Verzilveren ING effecten via ING kantoor € 50 per fondsregel
    bedragen incl. 21%BTW Zelfs Klaas Knot zal er van profiteren
    Grrrrrr................
    die kosten zijn niet nodig vertelde de ING medewerker mij net. Je moet het via je nieuwe broker regelen en die nemen veelal de kosten van het overboeken dan voor hun rekening
  6. tedje007 23 januari 2015 10:36
    quote:

    Tiburon schreef op 23 januari 2015 10:33:

    Hier ook last van. Sta nu bij de ING telefonisch in de wacht voor een verkooporder door te geven... (telefonische order kost normaal € 12,50 extra, maar vandaag vanwege storing niet, althans dat zei de eerste lijnsmedewerker)
    dat is aardig, maar dat is de schade niet. Ik had vanochtend uitverkoop willen doen en ben bijna 3.000 euro misgelopen. Bovendien betaal je elk kwartaal een smak geld en mag je toch verwachten daar een goed werkend systeem voor te krijgen.
  7. tedje007 23 januari 2015 10:42
    krijg net reactie op een klacht per e-mail van gisteren. Ik ben ontroerd. Zo snel mogelijk moeten we kennelijk een beetje ruim interpreteren. Ik ga het maar even via hun linkje proberen...

    Technische problemen als deze zijn niet altijd te voorkomen. U mag echter wel van ons verwachten dat wij storingen zo snel mogelijk oplossen, waar wij natuurlijk ons uiterste best voor doen. Wanneer u niet via Mijn ING kunt beleggen bieden wij u het alternatief om uw opdrachten telefonisch door te geven U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers voor het plaatsen van orders op het telefoonnummer 020 22 888 88. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Wanneer u verbinding heeft, spreekt u het onderwerp ‘Beleggen’ in. Wij helpen u graag verder.

    Via onze website kunt u kosteloos door ons gebeld worden. Dit kan op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur, en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u gebeld worden, vult u dan uw telefoonnummer in via deze link. Een van onze medewerkers neemt direct contact met u op.
  8. bakkie koffie 23 januari 2015 10:46
    Beleggingssite ING plat sinds aankondiging Draghi
    door Johan Wiering



    Sinds het moment dat ECB-president Mario Draghi zijn opkoopprogramma lanceerde, kampt de beleggingssite van ING met een technische storing. Ook telefonisch is het nauwelijks mogelijk om orders door te geven. De bank voert nu intern spoedoverleg.



    Bij DFT kwamen diverse klachten binnen. De beleggende klanten bij ING klagen steen en been en stellen terecht dat ze altijd moeten kunnen handelen. Zeker tijdens de hectiek die volgde na de aankondiging van Draghi om maandelijks €60 miljard aan Europese obligaties op te kopen.

    De heer Van Eis steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken. „Ik ben op de dag van het jaar duizenden euro's misgelopen doordat ING zijn systeem niet goed op orde heeft. Ik eis niet alleen een snelle oplossing van het probleem, maar ook excuses en vooral een schadevergoeding."

    Een woordvoerder van ING meldt dat het oplossen van het technische probleem nu prioriteit heeft. „Ook kijken we in hoeverre we de telefonische helpdesk in dit soort situaties meer kunnen versterken. Later zal besproken worden of en zo ja, hoe we beleggers kunnen compenseren.”

    transactie tegoed van € 200 oid
    de werkelijke schade valt toch niet te compenseren of te bewijzen.
38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links