Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Berenberg verhoogt koersdoel ING
Beeld: ABM Financial News

Berenberg verhoogt koersdoel ING

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor ING verhoogd van 17,50 naar 18,50 euro bij handhaving van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

Volgens analisten van Berenberg communiceerde de bank bij de publicatie van de cijfers over het eerste kwartaal een stuk duidelijker over de laatste ontwikkelingen. ING wist beleggers gerust te stellen over de veerkracht van de nettorentebaten op middellange termijn, oordeelden de analisten. Bovendien lieten de fee-inkomsten een sterk herstel zien.

Berenberg hoopt op de beleggersdag van 17 juni een duidelijk pad te zien naar een verdere verbetering van de winstgevendheid. Dit zou het aandeel hoger kunnen zetten. Berenberg noemde de huidige waardering van het aandeel momenteel laag.

Berenberg verhoogde de taxaties voor de winst per aandeel met een tot twee procent en kwam zodoende tot een hoger koersdoel.

Het aandeel ING sloot donderdag 6,4 procent hoger op 15,81 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Media: NN wil plek veroveren op Nederlandse betaalmarkt
  2. Glasheldere, haalbare ambities van ING Groep

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING kopen verkopen

73% zegt kopen

11 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. mok 3 mei 2024 08:21
    Jaren geleden, toen rente nog op nul stond en daar heel veel kritiek op was, vroeg ik mij al af waarom mensen geen aandelen ING kochten. Was toen al goedkoop aandeel met hoog dividend. Waarom dan alles op de spaarrekening van ING? Ik heb inmiddels een enorm rendement gemaakt en nu opeens komen er koop aanbevelingen. Misschien wordt het tijd dat ik wat winst ga verzilveren.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.