Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Fugro AEX:FUR.NL, NL00150003E1

  • 23,420 10 mei 2024 17:35
  • +0,080 (+0,34%) Dagrange 23,240 - 23,560
  • 200.205 Gem. (3M) 394,2K

FUGRO - november 2014

8.297 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 415 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. steelfighter72 8 november 2014 02:04
    Wat zou het windmolenpark op zee kosten....... 20 miljard euro??? Of zeg ik nou wat geks:)
    En natuurlijk geven we die opdracht wel aan onze eigen specialisten toch, geld moet eenmaal terugrollen in onze eigen gemeenschap. Leuk vooruitzicht ook algemeen economisch gezien. Want Boskalis heeft hiervoor wel een goede bodemonderzoeker nodig, komt goed uit dat Fugro nederlands is:)

    Keep the money in our society, ORANJE BOVEN

    Gaat het balletje al rollen, van olie naar duurzaam energie, wereldfaam op waterwerken met het oog van opdrachten in de toekomst..... Fugro wordt juist onafhankelijk van de olieprijs door een huwelijk!

    Die CEO van Boskalis is een genius!

    En ik ook :)
  2. [verwijderd] 8 november 2014 07:12
    Imtech heeft ook klap van de stok gehad stond ook 0,01 naar aandelen uitgeven, weer op 5.

    Altijd si het zo, beleggers de klos.
    Men zal echt niet de beleggers laten winnen in deze tijden, vaak ROOD, bloeden moeten ze. Fugro het 1ste bedrijf die beleggers een mooie kerst geven of niet en een 13de maand maandag.

    Tuurlijk omdat ik short heb gekocht nog op randje dan gaat het juit up zeker.

    morgen bij mens zal wierda wel zeggen, wij hadden ze niet voor onze klanten, te gevaarlijk. Maar ........................ vul maar in, of het moet wel heel toeval zijn dat hij vrijdag ook was ingestapt voor onze klanten.

    Omzet in Vs Fugro was niet denderend veel, alleen de vraag als wij 18% min gaan staat vs ook al behoorlijk lager, die mogen dan al behoorlijk lager dumpen als hun wakker worden, jammer.

    Bij een lage koers wil iedereen wel overname doen, en bij steeds hoger vervalt het weer, omdat men dan te veel moet betalen tegen aantal openstaand stukkken. kijk. 14 x aantal of 8 x aantal scheelt wel
  3. [verwijderd] 8 november 2014 07:27
    Een woordvoerder van Boskalis liet weten dat Fugro voorafgaand aan de publicatie van het persbericht is ingelicht over het belang in het bedrijf. Hij wilde geen financiële details geven, maar zei wel dat de meeste aandelen Fugro vrijdag werden gekocht.

    De stijging van de koers afgelopen vrijdag is dan ook voor een groot gedeelte te danken aan de inkoop van Boskalis.

    Concurrent CGG had afgelopen woensdag een forse stijging van de koers laten zien wegens meevallende resultaten. Dit plus het G&S bericht was de inspiratie voor de stijging de koers van het aandeel Fugro op donderdag.

    De koers van CGG daalde vrijdag met bijna 9%. Zonder Boskalis inkoop zou het aandeel Fugro op vrijdag ook zijn gedaald. Mijn inschatting is dat in de slotkoers van Fugro van vrijdag ongeveer 1,50 tot 2 euro Boskalis effect ligt besloten.

    www.cgg.com/default.aspx?cid=4391
  4. [verwijderd] 8 november 2014 07:37
    quote:

    steelfighter72 schreef op 8 november 2014 02:04:

    Wat zou het windmolenpark op zee kosten....... 20 miljard euro??? Of zeg ik nou wat geks:)
    En natuurlijk geven we die opdracht wel aan onze eigen specialisten toch, geld moet eenmaal terugrollen in onze eigen gemeenschap. Leuk vooruitzicht ook algemeen economisch gezien. Want Boskalis heeft hiervoor wel een goede bodemonderzoeker nodig, komt goed uit dat Fugro nederlands is:)

    Keep the money in our society, ORANJE BOVEN

    Gaat het balletje al rollen, van olie naar duurzaam energie, wereldfaam op waterwerken met het oog van opdrachten in de toekomst..... Fugro wordt juist onafhankelijk van de olieprijs door een huwelijk!

    Die CEO van Boskalis is een genius!

    En ik ook :)
    Dan hoort daar ook bij;

    Offshore windenergie Ballast Nedam in de verkoop

    Windredactie | 31 oktober 2014 |

    Ballast Nedam heeft een verkoopproces in gang gezet voor de verkoop van de business unit Ballast Nedam windenergie Offshore met de bedoeling om op korte termijn een transactie af te sluiten.

    De verkoop van Ballast Nedam Offshore is een uitbreiding op het programma van desinvesteringen, dat Ballast Nedam in februari heeft aangekondigd ter versterking van de financiële positie.

    Ballast Nedam Offshore heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de nog jonge offshore-windindustrie. Het bedrijf biedt kostenefficiënte funderingen voor offshore windparken, door diensten aan te bieden voor ontwerp, inkoop, bouw en installatie (engineering, procurement, contracting and installation: EPCI).

    Vanaf zijn betrokkenheid bij het ontwerp en de bouw van het eerste Nederlandse offshore windpark Egmond aan Zee in 2006, heeft Ballast Nedam Offshore positief aan de resultaten bijgedragen.

    Het verkoopproces wordt begeleid door NIBC. De voorgenomen transactie bestaat uit Ballast Nedam Offshore B.V., de staf van de EPCI-diensten en het Heavy Lift Vessel Svanen. De inspectie- en onderhoudsactiviteiten voor operationele windparken maken geen deel uit van de transactie.
  5. [verwijderd] 8 november 2014 07:55
    Als ik het koersverloop van afgelopen vrijdag bekijk dan vermoed ik dat Boskalis zo rond een uur of half 10 met de inkoop was begonnen (de koers was toen op weg naar 13 euro) en die rond 2 uur bijna afgerond had. Meer dan 14 euro wilden ze daar blijkbaar in eerste instantie niet voor betalen. Blijkbaar wilde ze het gewenst aantal toch hebben en zijn ze rond 3 uur weer gaan kopen op een hogere koers.

    Boskalis heeft naar mijn inschatting 8 a 12 miljoen euro te veel betaalt voor het belang van 14,8 % als gevolg van haar eigen prijsopdrijving.
  6. [verwijderd] 8 november 2014 08:09
    Dus, de banken hebben het opgejaagt even om te profiteren nu en maandag short te kunnen.
    Beetje wazig allemaal als je je huiswerk niet doet, en de ene weet niets van inkopen aandelen vast van een bedrijf waar het voor dient, als Boskalis juist stukken wil hebben.

    Kan iemand zien dat Boskalis vrijdag heeft gekocht, je zou zeggen, beter donderdag ochtend, tegen 9 euro nog. Je graaft je eigen zak leeg met geld als je 2 euro hoger moet kopen.

    Shorters heerlijk gemutst met de dag begonnen, na 35 % stijging in 2 dagen mag het eens dalen weer, koop je keer Fugro, wordt je meteen vernederd van je geld inleg, gelukkig maar paar tientjes.
  7. [verwijderd] 8 november 2014 08:24
    quote:

    swiss dutch schreef op 8 november 2014 08:17:

    Merk zo aan de vroege postings in het weekend, dat de shorters slecht geslapen hebben. Haha.... en maar moed inpraten.

    Wat moed inpraten? Klets toch niet man. Lölkoek. Ik sta iedere morgen om 6 uur op. Door training heb ik maar 4,5 tot 5 uur slaap nodig. In mijn eigen Zwitsers: Snappez vous?
  8. [verwijderd] 8 november 2014 08:32
    quote:

    Euromast schreef op 8 november 2014 08:25:

    Hahaha ja Swiss Dutch, sommige mogen ´s nachts op internet van de longstaÿafdeling. Dan heeft de verpleging er ook geen last van.
    O ? Nieuws voor mij. Jij weet dat blijkbaar allemaal. Je zult wel ervaring hebben in dit soort zaken. Groet !
8.297 Posts
Pagina: «« 1 ... 112 113 114 115 116 ... 415 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Trading update Fugro bevat op 1 dissonant na veel goed nieuws

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links