Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

#BAM, #BAM & #BAM

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 augustus 2014 15:26
    Geen Stijl heeft "Reaguurders" maar hier toch niet!

    Wat een vreselijk naamgeving, wij zitten toch op een ander level?

    Zal ik wat posts van geenstijl plakken?

    Zal ik dit lijntje ff doorlinken naar die website? gelijk 10k hits erbij binnen het uur, adverteerders gelijk ook blij.....
  2. forum rang 7 innicksname 26 augustus 2014 16:10
    Eens met mensen die reageren. Geenstijl volgen zorgt voor weinig toegevoegde waarde. De naam zegt genoeg. En ook eens voor wat betreft de punten, komma's, dubbele punt en puntkomma. Iets scherper mag wel. Dit alles neemt niet weg dat ik wel erg blij ben met de stijging van BAM, hoewel die voor dit aandeel vandaag ook niet heel bijzonder is. Misschien is het een verlate opluchtingsrally?
  3. [verwijderd] 26 augustus 2014 16:16
    zou de rede ook gewoon kunnen zijn dat BAM gewoon te veel is afgestraft wordt altijd zo moe van IEX om berichten altijd negatief te brengen, Cijfers van BAM waren gewoon redelijk en verlies van 75 miljoen was zelf maar 68 miljoen teven liggen ze goed op koers. het zou IEX sieren ook een wat minder negatief te zijn en ook de positieve kanten te belichten of heeft men door ingenomen short positie op TT rapportje liever dat het aandeel blijft dalen.
    Altijd tijd dat negatieve geklets, ook de daling wat op speculatie ingezet en na bekend maken van cijfer op lucht gebaseerd maar dat lees je nergens.
  4. Jasp91 26 augustus 2014 16:22
    quote:

    Redactie IEX.nl schreef op 26 augustus 2014 16:18:

    Beste heren die gereageerd hebben. Mijn vraag aan u is dan: wat is een leuke, passende en vervangende naam voor een "reaguurder" op IEX? De beste zal ik voortaan gebruiken in plaats van reaguurder. Suggesties zijn welkom.

    Nick
    Hou het vooral simpel en aan de slogan die ik vind bij het logo: beleggers.
  5. [verwijderd] 26 augustus 2014 17:10
    @Broer Konijn die staan licht in de plus. 100 stuks van nu 45 cent de stuk, gekocht op 42 cent. Na aftrek transactie kosten houd ik tot nu toe 98 cent over. Als ik de turbo's weer verkoop krijgt u dat in een apart blog op IEX te lezen ;-). Vanmiddag stond de bouwer nog op +3,7%, dat is toch een aardige stijging, nietwaar?

    Nick
  6. Moneyball 26 augustus 2014 17:49
    Dit stukje gaat helemaal nergens over. Bij BAM gaat het om twee zaken:
    1. zijn verdere afschrijvingen op projecten nodig
    2. wat is de kwaliteit van de balans (lees voorraden en uitstaande vorderingen)

    Beide zijn zeer lastig in te schatten, zeker voor buitenstaanders. Daarom wordt in de meeste reacties over BAM maar wat geroepen, vooral afhankelijk van het belang dat men heeft. Leuk, maar een zinvolle discussie is helaas niet te ontdekken.
  7. forum rang 6 !@#$!@! 26 augustus 2014 17:57
    quote:

    Redactie IEX.nl schreef op 26 augustus 2014 16:18:

    Beste heren die gereageerd hebben. Mijn vraag aan u is dan: wat is een leuke, passende en vervangende naam voor een "reaguurder" op IEX? De beste zal ik voortaan gebruiken in plaats van reaguurder. Suggesties zijn welkom.

    Nick
    Forumgenoten
  8. Broer Konijn 26 augustus 2014 18:25
    quote:

    Redactie IEX.nl schreef op 26 augustus 2014 17:10:

    @Broer Konijn die staan licht in de plus. 100 stuks van nu 45 cent de stuk, gekocht op 42 cent. Na aftrek transactie kosten houd ik tot nu toe 98 cent over. Als ik de turbo's weer verkoop krijgt u dat in een apart blog op IEX te lezen ;-). Vanmiddag stond de bouwer nog op +3,7%, dat is toch een aardige stijging, nietwaar?

    Nick
    Beste Nick, goed dat je moed wordt beloond (al is het natuurlijk nog beperkt). Ik kon je contraire actie erg waarderen. Mede omdat ik rond hetzelfde tijdstip met opties long ging. Reden daarvoor was dat ik de recente daling n.a.v. 'Teun-gate' niet logisch vind omdat het een rapport van begin augustus betrof. Daarnaast las ik een goede Rabo analyse die op een waarde van €3 voor BAM uitkwam.

    Een stijging van 3,7% (nu ook op slotbasis) lijkt heel wat maar voor een volatiele midkapper op een stijgende beurs vind ik het meevallen. Hopelijk heb je op niet al te lange termijn reden om een mooi stuk over je BAM-turbo succes te schrijven omdat het Rabo koersdoel van €3 gehaald is :-) Ik kijk er naar uit.

    Succes gewenst en meer van dit soort originele acties worden zeer gewaardeerd!
  9. forum rang 7 innicksname 26 augustus 2014 19:50
    Hallo Nick, wat mij betreft maak je er gewoon het goed Nederlandse 'reageerder' van. Een reactie wordt niet leuker door dit soort woorden door andere woorden te vervangen. Het leuke van een reactie zit hem in de spitsvondigheid, eventueel een woordspeling. De kop van je blog was prima, lekker duidelijk in elk geval waar het over ging.
  10. sjaak1918 26 augustus 2014 23:00
    Blijf vooral formuleren en reageren zoals je steeds doet Nick; losjes, fris, betrokken, zorgvuldig, nieuwsgierig, alert en vooral met een beetje humor! In de stijl van de grote AJK, maar dan met de frisheid, soms onbezonnenheid maar vooral met het taalgebruik die bij jou en bij jouw generatie past. Natuurlijk krijg je volop kritiek; zelfs in dit staatje wordt eerst gezegd dat je BAM wilt bashen en vervolgens omhoog praten. En het taalgebruik; we moeten voorkomen dat we bij IEX een stelletje mopperende muppets (Bravo Downie!) worden, dus schut de boel maar op. Ik waardeer je openheid en frisheid zeer!
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links