Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,898 3 mei 2024 17:39
  • +0,090 (+0,57%) Dagrange 15,788 - 16,124
  • 13.097.295

Donderdag, 04.04.2013 - 'Craque' doet de € 5,50

170 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2013 22:27
    Om maar met een 'duur' woord in huis te vallen, want donderdag gaat de € 5,50 eraan.
    Het barst van de macro's en die zijn al anderhalve week bagger, dus morgen ook.
    Ook veilingen in Spanje en Frankrijk; nou niet echt landen die bovenaan de lijstjes staan van 'gewild'.
    Bovendien zal zowel Super-Mario als ook Helicopter-Ben een praatje houden.
    Garantie voor volatiliteit, uiteraard uiteindelijk DOWNERDIEDOWN.
  2. DTJ 3 april 2013 22:32
    Oud-bankier Goldman Sachs erkent fraude
    Gepubliceerd op 3 apr 2013 om 20:18 Fraude Goldman Sachs,

    NEW YORK (AFN/RTR) - Een voormalige handelaar van de Amerikaanse bank Goldman Sachs heeft woensdag schuld bekend aan fraude door een ongeautoriseerde transactie van 8 miljard dollar (6,2 miljard euro) uit 2007 te verhullen. Daardoor leed de bank een verlies van 118 miljoen dollar.

    De oud-handelaar Matthew Taylor meldde zichzelf bij de autoriteiten en bekende fraude op één punt. Zijn handelspositie in futures was tien keer zo groot als toegestaan en hij zei dat hij loog tegen zijn werkgever toen over de transactie werd gevraagd. De oud-handelaar wist dat zijn acties fout waren, maar hij deed het toch om zijn reputatie te versterken en meer compensatie te krijgen, aldus de bekentenis.

    Hij kwam vrij op een borgsom van 750.000 dollar. Zijn vonnis wordt op 26 juli uitgesproken. De Amerikaanse autoriteiten dienden in november vorig jaar een aanklacht in tegen de 34-jarige Taylor. Hij kan maximaal 20 jaar celstraf krijgen voor fraude.
  3. DTJ 3 april 2013 22:34
    Autoverkopen dertig procent gedaald

    (Novum) - De verkopen van nieuwe auto's zijn in maart uitgekomen op 36 duizend. Dat is 31,4 procent minder dan in dezelfde maand een jaar eerder. In het eerste kwartaal werden in totaal 116 duizend auto's verkocht, tegenover 166 duizend in dezelfde periode een jaar eerder. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Bovag en Rai.

    De brancheorganisaties meldden vorige week al dat zij hun verwachtingen voor dit jaar naar beneden hadden bijgesteld van 480 duizend naar 410 duizend.

    Volkswagen had volgens Bovag en Rai met 12,5 procent het grootste marktaandeel. Het Duitse merk wordt gevolgd door het Amerikaanse Ford met een marktaandeel van 8,3 procent en het Franse Peugeot met 7,9 procent.
  4. DTJ 3 april 2013 23:32
    Pentagon akkoord met wapenverkoop Zuid-Korea

    WASHINGTON (AFN/RTR) - Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft ingestemd met de verkoop van de gevechtsvliegtuigen F-35 van fabrikant Lockheed Martin en de F-15 van rivaal Boeing aan Zuid-Korea, zo maakte het Pentagon woensdag bekend. Waarschijnlijk maakt Seoul later dit jaar bekend wie de winnaar wordt van een order voor 60 gevechtstoestellen.

    Het bureau van het Pentagon dat toeziet op wapenverkopen aan het buitenland stelt in een verklaring dat Zuid-Korea met de toestellen ,,agressie in de regio kan afschrikken''. De Amerikaanse fabrikanten Lockheed en Boeing zijn met hun gevechtsvliegtuigen in competitie voor de Zuid-Koreaanse wapendeal met de Eurofighter Typhoon, die wordt gebouwd door de Europese defensieconcerns EADS, BAE Systems en Finmeccanica.

    Het Amerikaanse Congres werd vorige week vrijdag ingelicht door het Pentagon over het besluit de verkoop aan Zuid-Korea goed te keuren, midden in de toenemende dreiging van Noord-Korea.
  5. Olie-Sander. 4 april 2013 01:40
    quote:

    Archie, de man van staal schreef op 3 april 2013 22:27:

    Om maar met een 'duur' woord in huis te vallen, want donderdag gaat de € 5,50 eraan.
    Het barst van de macro's en die zijn al anderhalve week bagger, dus morgen ook.
    Ook veilingen in Spanje en Frankrijk; nou niet echt landen die bovenaan de lijstjes staan van 'gewild'.
    Bovendien zal zowel Super-Mario als ook Helicopter-Ben een praatje houden.
    Garantie voor volatiliteit, uiteraard uiteindelijk DOWNERDIEDOWN.
    Als jij down zegt dan gaat het vaak up en andersom idem dito, dus goed nieuws voor de longs dat jij denkt dat down gaat...
  6. DTJ 4 april 2013 07:46
    do 04 apr 2013, 07:00
    Verdachte SNS kreeg tonnen van vriendjes
    Bart Mos en Joris Polman
    AMSTERDAM -

    Voormalig SNS-puinruimer Buck G. ontving afgelopen jaren grote geldbedragen vanaf de Antillen op zijn drie privé-bankrekeningen bij Van Lanschot Bankiers bijgeschreven. Daarnaast kwamen er op deze rekeningen betalingen binnen van zijn ‘vriendenclub’ die hij naast zichzelf bij SNS inhuurde. Dit valt op te maken uit een intern integriteitsonderzoek van SNS Reaal, dat onderdeel uitmaakt van het strafdossier in de fraudezaak.

    Uit het strafdossier blijkt dat de opsporingsdienst FIOD onder meer belangstelling heeft voor een betaling van €174.564,00 die G. ontvangt op de bankrekening van zijn privé-vennootschap Consus (zie afbeelding). Het bedrag is afkomstig van de Curaçaose onderneming ‘Buccaneer Bay’, dat onderdak vindt bij trustbedrijf United Trust. Bij datzelfde United Trust vond eerder deze week een inval van justitie plaats, waarbij een deel van de administratie in beslag werd genomen.

    Uit tapverslagen, waaruit De Telegraaf vandaag citeert, blijkt dat onder de verdachten grote onrust ontstaat als er het integriteitsonderzoek wordt gestart bij SNS.
  7. DTJ 4 april 2013 07:48
    do 04 apr 2013, 06:30
    'Transactietaks kost Engelse schatkist miljarden extra'
    door Jarco de Swart
    AMSTERDAM -

    De financiële transactietaks (FTT), die de Europese Commissie (EC) heeft voorgesteld, zou de Engelse schatkist miljarden extra aan rentelasten kunnen gaan kosten. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van London Economics in opdracht van de City of London, de oeroude lobbyclub van het financiële district.

    De Europese belasting zou bovendien een soortgelijk effect hebben op de Nederlandse rentelasten.

    De nieuwe omstreden belasting op effecten en derivatentransacties op de financiële markten zou de Engelse schatkist zo’n £3,95 miljard extra kunnen gaan kosten, zo heeft London Economics becijfert. Volgens de rekenaars zullen kopers van Engels schatkistpapier een hogere rente eisen als compensatie voor de kosten die zij moeten maken bij het doorverhandelen van het schuldpapier. Dat Engeland zich – net als Nederland - niet heeft gebond aan het voorstel, maakt niet uit, schrijven de economen.
  8. [verwijderd] 4 april 2013 07:56
    quote:

    longshort schreef op 4 april 2013 07:42:

    volgens mij zijn die frutts USA een intrapper, dreiging Noord Korea te extreem voor een groene dag lijkt mij,

    succes.
    maagdenvlies, tsja wel lachen goed gevonden, toch een wijfie hoor, altijd zeuren en natuurlijk zuigen:-)
    Futs zijn een bankdingetje in Japan.
    Kan hier ook zomaar gebeuren met praatjes vandaag van de BOE, ECB en de FED; pas op!
  9. DTJ 4 april 2013 07:58
    ‘Lagere opening AEX’

    AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam opent donderdag waarschijnlijk lager. Ook de andere Europese effectenbeurzen zullen met verliezen beginnen. Beleggers wachten op de Europese Centrale Bank (ECB), die later op de dag het rentebesluit bekend zal maken.

    ,,De AEX begint ongeveer 1 punt lager in navolging van de lagere slotstanden op Wall Street. De tegenvallende macrocijfers die gisteren in de VS bekend werden gemaakt duiden er mogelijk op dat het belangrijke Amerikaanse banenrapport van vrijdag ook teleur zal stellen. In Japan is de geldkraan volledig opengezet en het is wachten op wat de ECB zal gaan doen, maar die zal waarschijnlijk zijn beleid niet wijzigen“, aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

    De beurzen in het Verre Oosten gingen donderdag overwegend omlaag. De Nikkei in Tokio liet tijdens een nerveuze handelssessie een opmerkelijk herstel zien en noteerde vlak voor de slotbel 0,9 procent hoger. De handel stond vooral in het teken van de Bank of Japan, die zoals gehoopt agressieve stimuleringsmaatregelen aankondigde om de Japanse economie uit het slop te trekken. Kort voor de aankondiging van de Bank of Japan stond de Nikkei nog 1,8 procent in de min.

    Dow Jones

    De effectenbeurzen in New York gingen woensdag met flinke verliezen de handel uit. De stemming werd gedrukt door een tegenvallende banengroei in de Verenigde Staten en een afzwakkende groei van de Amerikaanse dienstensector. Die wakkerden de zorgen over een afkoelende Amerikaanse economie aan.

    De Dow-Jonesindex eindigde 0,8 procent lager op 14.550,35 punten. De brede S&P 500 verloor 1,1 procent tot 1553,69 punten en de technologiebeurs Nasdaq daalde 1,1 procent tot 3218,60 punten.

    Euro

    De Europese aandelenbeurzen sloten eerder op de dag ook met verlies. Beleggers deden een stap terug na de stevige winst van een dag eerder. De AEX-index in Amsterdam eindigde 0,8 procent lager op 349,60 punten. De MidKap daalde 0,5 procent tot 528,10 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs verloren tot 1,3 procent.

    De euro was donderdag voor aanvang van de aandelenhandel 1,2832 dollar waard, tegen 1,2843 dollar bij het slot van de Europese beurzen op woensdag. De prijs van Amerikaanse olie bleef stabiel op 94,42 dollar per vat. Brentolie werd 0,3 procent duurder. De olieprijzen gingen woensdag flink omlaag nadat bekend werd dat de olievoorraden in de Verenigde Staten naar het hoogste niveau zijn gestegen in meer dan 22 jaar.
  10. longshort 4 april 2013 08:00
    quote:

    Archie, de man van staal schreef op 4 april 2013 07:56:

    [...]
    Futs zijn een bankdingetje in Japan.
    Kan hier ook zomaar gebeuren met praatjes vandaag van de BOE, ECB en de FED; pas op!
    ja je hebt wel gelijk, mischien knal ik mijn shorts er wel effe 1 dagje uit en dan morgen weer aankopen.
    wat aandeeltjes Arcelor Mittal voor vandaag lijkt me wel wat, moet jouw goed klinken man van staal....
    Succes.
  11. [verwijderd] 4 april 2013 08:08
    quote:

    longshort schreef op 4 april 2013 08:00:

    [...]

    ja je hebt wel gelijk, mischien knal ik mijn shorts er wel effe 1 dagje uit en dan morgen weer aankopen.
    wat aandeeltjes Arcelor Mittal voor vandaag lijkt me wel wat, moet jouw goed klinken man van staal....
    Succes.

    Net als ING ga ik mijn vingers daar niet aan branden.
    Het bedrijf, MT, heeft een schuld van € 25.000.000.000 en er wordt een emissie (verwatering) verwacht.
    De koers deed in 2010 nog € 35 en nu krap € 10; het scenario KPN spookt door het hoofd.
170 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

ING Groep legt aandeelhouders in de watten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links