Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De ultieme (1 april) indicator

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Da Freeze 1 april 2012 08:48
    Ik heb een mailtje gestuurd. Als iedereen dat nu even doet, hebben ze maandag nog wat door te lezen.
    Wel opvallend dat er een camera is opgesteld die om het half uur een foto maakt. Het enige wat ik zie is dat iemand binnen een half uur meerdere foto's heeft gemaakt vanaf verschillende standpunten. :D
  2. [verwijderd] 1 april 2012 11:40
    is dit ook een 1 april-grap: ???

    .................................

    za 31 mrt 2012, 05:3015
    Gratis aardappelsoep
    Felix Wilbrink

    AMSTERDAM - Morgenmiddag kan je op De Dam in Amsterdam aardappels halen. Omdat het allemaal zo scheef zit. Tonnen en tonnen aardappels zijn er over van vorig jaar, de prijs is weer eens gekelderd, drama.
  3. [verwijderd] 1 april 2012 12:16
    quote:

    ZwarteZwaan schreef op 1 april 2012 11:40:

    is dit ook een 1 april-grap: ???

    .................................

    za 31 mrt 2012, 05:3015
    Gratis aardappelsoep
    Felix Wilbrink

    AMSTERDAM - Morgenmiddag kan je op De Dam in Amsterdam aardappels halen. Omdat het allemaal zo scheef zit. Tonnen en tonnen aardappels zijn er over van vorig jaar, de prijs is weer eens gekelderd, drama.



    Zeker de aardappels van de dominee (;-)
  4. wieweet 1 april 2012 12:29
    Cees de koers van OIM is sinds jullie optreden bij Handige Harry al met ruim 30% in elkaar gezakt. Er zatten zelfs een paar allerhandigste dumps tussen die hoogstwaarschijnlijk niet van kleine beleggers geweest kunnen zijn. Er zijn dus een hoop beleggers die het aandeel OIM als een slechte 1 April grap zien. Uiteraard totdat jij het tegendeel bewijst.

    vrgr
  5. [verwijderd] 1 april 2012 15:01
    zo 01 apr 2012, 14:29| lees voor
    Kruiswoordpuzzel voor aangespoelde vinvis

    RIJSWIJK - Het is zondag oppassen voor lolbroeken. Het is dan 1 april: de dag waarop grappenmakers proberen mensen in het ootje te nemen.

    Ook media zijn in aanloop naar 1 april extra wantrouwig als zich vreemde nieuwtjes aandienen. Zoals toen de Vrije Universiteit in Amsterdam liet weten dat bepaalde vleesetende planten minder vlees zijn gaan eten. Zondag voeren onderzoekers de planten vleesvervangers in de hortus. Schoonmaakbedrijf Asito liet weten dat het zondag ruimtestation ISS schoonmaakt. De astronauten zouden niet aan schoonmaken toekomen.
    Verzekeraar De Nederlanden van Nu geeft dunne automobilisten vanaf zondag korting op hun verzekering. Onderzoek zou hebben aangetoond dat zware mensen meer schade veroorzaken. De gemeente Noordwijk liet eerder deze week weten dat het college plannen heeft om de Pier van Scheveningen, die te koop staat, naar de badplaats wil verplaatsen. Maar zondag erkende de gemeente dat het om een 1 april-grap ging.
    Ook zondag dienden zich nog diverse opvallende lollige initiatieven aan. De VVD in Den Haag lanceerde een plan om uitkeringsgerechtigden voortaan in de spits te weren „omdat zij niet bijdragen aan de economie” en dus op drukke momenten geen recht zouden hebben op het weggebruik. Op het strand van Zandvoort zou een 12 meter lange vinvis zijn gestrand en een Brits bedrijf introduceerde zondag een speciaal kruiswoordpuzzelboek voor dieren. Afvalinzamelaar ROVA stelde gebruik te gaan maken van een nieuwe doorzichtige afvalcontainer, zodat er door sociale controles geen recycelbaar afval meer zou worden weggegooid.
    De herkomst van de 1 apriltraditie is niet duidelijk. De inname van Den Briel op de Spanjaarden door de watergeuzen in 1572 wordt in Nederland vaak als de oorsprong gezien. Toch wordt 1 april ook in andere landen 'gevierd', zoals in Frankrijk (Poisson d'Avril), Engelstalige landen (April Fool's Day) en Rusland (Dyen' Doeraka, wat zoveel betekent als de dag van de dommerik).
  6. [verwijderd] 1 april 2012 18:41
    zo 01 apr 2012, 16:42|
    Bom in Leeuwarden blijkt 1 aprilgrap

    LEEUWARDEN - In Leeuwarden is geen bom gevonden in het water van de Westersingel. Het gaat om een 1 aprilgrap. Dat heeft burgemeester Fred Crone gezegd op een persconferentie in de Friese hoofdstad. Volgens hem gaat het om „een voorwerp gevuld met purschuim”. Hij vindt het „een buitenproportionele 1 aprilgrap” en zei er alles aan te doen om de daders te achterhalen.

    De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) was naar Leeuwarden gekomen na een melding dat er wellicht een zeemijn in het water lag. Op advies van bomverkenners van de politie werd besloten de directe omgeving af te zetten. De hulpdiensten hielden er vanaf het begin rekening mee dat het om een 1 aprilgrap zou kunnen gaan, maar zeiden geen enkel risico te nemen.
    Crone zei verder dat de gemaakte kosten van de hulpdiensten in kaart worden gebracht en dat de daders die eventueel moeten betalen.
31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links