Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Frank, bedankt!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: IEX Hypehopper

De IEX Hypehopper is het thrillseekende alter ego van IEX-redactieleden Peter van Kleef en Pieter Kort. Onder deze naam beheren zij modelportefeuilles die zich vooral onderscheiden door het inspelen op kortstondige hypes en iets langduriger beleggingstrends.

Meer over IEX Hypehopper

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Peter van Kleef 31 augustus 2011 14:25
    Beste Bart,

    Op dit moment staat de TL TomTom nog op verlies (en de positie in de Eurostoxx) en verder hou ik mijn lezers ook op de hoogte van alle zeperds, missers & flaters. En daarvan zijn er genoeg geweest, zoals ook afgeleid kan worden uit het feit dat de portefeuille nog steeds niet terug is op het startniveau van 100.000 euro. Sterker nog, heel 2008 was Eén Grote Zeperd, Misser & Flater toen de Hopper maar bleef kopen bij dalende koersen en de portefeuille van 120k naar 30k terugliep.

    Alleen al in de Intereffekt India Warrants heeft de Hopper zo'n 17k weggeplast. Dat is overigens allemaal terug te vinden onder de tabjes boven de portefeuille. Full Disclosure is onze tweede naam.

    Helaas heb ik over de trades van de afgelopen weken geen slechte berichten te melden. Soms stijg je even boven jezelf uit, hè. Daar kan ik ook niks aan doen, het overkomt je gewoon. Maar - wees gerust - meestal is dat tijdelijk. Het is een beetje als met de toverdrank van Panoramix. Het maakt je onoverwinnelijk, maar voor je het weet is het uitgewerkt. Tenzij je als kind in de ketel gevallen bent, natuurlijk, maar het roemruchte verleden heeft uitgewezen dat dát bij de Hopper niet het geval is.

    Gloegloegloegloe...

    PvK, aka de HH
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links