Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel MOREFIELD GROUP AEX:MORE.NL, CWN814651014

  • 0,515 26 apr 2024 17:29
  • -0,010 (-1,90%) Dagrange 0,500 - 0,530
  • 9.099 Gem. (3M) 16,3K

AamigoO wil uitstel publicatie jaarrekening

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 1 juni 2011 20:20
    AamigoO wil uitstel publicatie jaarrekening

    Gepubliceerd op 1 jun 2011 om 18:52 | Views: 48

    WILLEMSTAD (AFN) - Uitzendgroep AamigoO Group wil uitstel van de publicatie van de jaarrekening over 2010. De onderneming zal op een buitengewone aandeelhoudersvergadering met terugwerkende kracht toestemming vragen voor een verlenging van de publicatietermijn, zo meldde het bedrijf woensdag.

    Begin mei rapporteerde AamigoO voorlopige jaarcijfers. ,,De analyse en verwerking van de juridische wijzigingen die AamigoO onderging, vergden meer tijd dan in eerste instantie werd aangenomen'', aldus de onderneming. Naar verwachting kan de definitieve jaarrekening pas op 27 juni worden gepubliceerd.

    Aandeelhouders zullen op 15 juli aanstaande gevraagd worden AamigoO toestemming te geven de cijfers later te publiceren. Het bedrijf verwacht eind augustus een normale aandeelhoudersvergadering bijeen te roepen om de jaarstukken te bespreken en goed te keuren.

    AamigoO werd eind december door een zogeheten reverse take-over overgenomen door European Development Capital Corporation (EDCC).
  2. sting99 7 juni 2011 10:05
    PERSBERICHT: AamigoO Group N.V. Persbericht: Trading Update 1ste kwartaal

    7 juni 2011, 8:30 uur | DJ

    Persbericht

    Willemstad, Cura ao, 7 juni 2011

    AamigoO Group NV: Trading Update 1(ste) kwartaal

    AamigoO Group NV ("AamigoO") heeft over het eerste kwartaal van 2011 een netto omzet van euro 32,2 mln gerealiseerd. ebitDA over het eerste kwartaal kwam uit op euro 0,4 mln.

    De bemiddeling en detachering van personeel ontwikkelde zich in de eerste maanden van 2011 voorspoedig met een toename van het aantal contracten. Ook de activiteiten voor nieuwe klanten, waaronder Nuon en ASR Verzekeringen, zijn in het eerste kwartaal goed van start gegaan.

    In de eerste maanden van 2011 is veel aandacht besteed aan het verstevigen van het fundament van de AamigoO Group. AamigoO heeft met Value8 N.V. ("Value8") nadere afspraken gemaakt over de versterking van de financi le positie van AamigoO middels een converteerbare obligatielening ten bedrage van euro 1,5 mln.

    In mei heeft AamigoO een overeenkomst gesloten met Avantus Employment Group B.V. ("Avantus"), de houdstermaatschappij van Corso B.V. ("Corso") en haar werkmaatschappijen, voor exclusieve besprekingen over de mogelijke volledige overname door AamigoO van Corso. De mogelijke combinatie met Corso past binnen AamigoO's ambitie om een leidende rol te spelen in de nationale en internationale markt van staffing services.

    De online (bemiddelings-)activiteiten van AamigoO Group NV worden ontwikkeld vanuit het in 2011 opgerichte AamigoO.com. AamigoO.com is de verwezenlijking van het nieuwe flexwerken waar opdrachtgevers en werknemers elkaar via internet vinden en waar mutaties volledig digitaal worden verwerkt. De verwachting is dat het online payrollplatform medio 2011 ge ntroduceerd zal worden. In de tweede helft van 2011 zal ook de uitzendfunctie aan het platform worden toegevoegd.

    Naast nationale invulling van het businessplan, middels middelgrote en grote ondernemingen, wordt tevens focus gelegd op internationale expansie van de uitzend- en payrolldienstverlening via corporates.

    Alle cijfers in dit persbericht zijn gebaseerd op voorlopige, niet door de accountant gecontroleerde, gegevens en kunnen aan verandering onderhevig zijn.

    Over AamigoO Group N.V. AamigoO Group NV bestaat thans uit: Source + N.V. Source is sinds mei 1999 specialist op het gebied van het matchen van ZZP'ers, freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cli nten, op diverse kennisgebieden als ICT, financi le en administratieve functies. Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico's geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd. Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.200 professionals op diverse kennisgebieden.

    AamigoO.com B.V. AamigoO.com is het nieuwe internetportaal dat werknemers en werkgevers bij elkaar brengt. Voor werknemers biedt AamigoO de mogelijkheid om zich in te schrijven voor full-time banen, parttime banen en opdrachten. Voor opdrachtgevers biedt AamigoO de mogelijkheid te zoeken in een database met fulltimers, parttimers en ZZP'ers. Vervolgens kan er voor worden gekozen de werknemer direct zelf in dienst te nemen of deze via AamigoO te gaan payrollen.

  3. sting99 7 juni 2011 10:09
    Van de cijfers wordt ik niet enthousiast,op een omzet van 32.2miljoen een winst van 0.4miljoen.Een winstmarge van 1% is wel heel weinig.

    AamigoO Group NV ("AamigoO") heeft over het eerste kwartaal van 2011 een netto omzet van euro 32,2 mln gerealiseerd. ebitDA over het eerste kwartaal kwam uit op euro 0,4 mln.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links