Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,950 25 apr 2024 17:36
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 19,730 - 20,780
  • 941.106 Gem. (3M) 226,3K

Flow Traders - 2022: To vix or not to vix

8.891 Posts
Pagina: «« 1 ... 262 263 264 265 266 ... 445 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 beleggertje2020 19 juli 2022 18:23
    quote:

    Ron Kerstens schreef op 19 juli 2022 17:33:

    [...]

    Nasdaq stijgt, Adyen stijgt, vix daalt en Flow daalt. Je kleunt aan een stuk mis maar praatjes voor tien.

    Nou ja, morge weer een dag hè.
    Jij blij zeker ??? Van mij mag het wel eerder dalen . Eerlijk is eerlijk zo hard als ie vandaag gestegen is, zoveel harder zo'n nasdaq juist kan dalen in bearmarkt . Ik heb bij ASML vroeger ook een hele poos moeten wachten vooraleer ik prachtige winsten kon verzilveren. Dat is nu bij FLOW aandelen en Adyen puts ook zo denk ik. FLOW en de puts ADyen die ik heb kan ik zonder problemen LT aanhouden. Ik geloof nog steeds in een naderende beurskrach . Dat ga ik nu niet alweer opnieuw uitleggen over het hoe en waarom e.d. Ben blij dat ik met zeker > 54% van mijn vermogen cash aan de wal sta en wacht gewoon op een hele heftige beurskrach vooraleer ik weer es flink bij ga kopen. Wie weet koop ik straks zelfs 13K stuks FLOW extra bij voor het prikkie van ca 16 a 20 Euro zoals Tradertje 2020 denkt. we zullen zien. Voor nu hou ik alle cash aan die ik heb . Wil eerst op het huidige vette winsten zien . Uiteindelijk gebeurd dat bij een beurskrach waarna mijn FLOWS wellicht ook weer stijgen en ADYEN dan zeer heftig gedaald is omdat ze in resessie uiteindelijk slechts op een KW van 20 a 25 uit gaan komen. Aandeel ADYEN is nu belachelijk hoog gewaardeerd ( blijft niet goed gaan) .
  2. forum rang 8 beleggertje2020 19 juli 2022 18:49
    Ach ja in de EU zijn ze maar wat blij dat de gaskraan weer open gaat, althans dat is de toezegging ! Toch kan er zomaar alsnog een hele vette kink in die kabel komen . Die Russen spelen gewoon spelletjes hoor . Die Russen beschikken over veel energie, grondstoffen en landbouw , dus zeer veel waar westerse landen juist tekort aan hebben en wat ze ook elders ( buiten het westen) gemakkelijk voor mooie prijzen kwijt kunnen . Dus nee, het zal mij zelfs niet verbazen als de Russen net tegen de winter aan besluiten dat die gaskraan richting westen toch maar weer helemaal dicht moet , net zolang tot de westerse sancties op andere zaken tegen Rusland worden afgeschaft. Het is m.i een grote Illusie dat het nu ineens weer zou gaan bullen met de aandelen ! Vooral in de EU zijn nog hele grote problemen . Blootstelling aan Chinees vastgoed, ING die gruwelijk veel in Italie zit waar het nu echt niet goed gaat . Nieuwe corona-perikelen, Achterstallige corona-belastingen die geint moeten gaan worden , consumenten die gemiddeld steeds meer zullen moeten bezuinigen om de endjes aan elkaar te knopen. Iedere hond snapt dat er niet eeuwig Euro's bijgedrukt kunnen worden. Doen ze dat wel dat klapt die hele Euro op een gegeven moment in elkaar. De Westerse landen doen veel voor zuid-europese zwakkere landen , maar ergens hoidt het toch echt op he ! Helaas zie ik ook steeds meer en meer politieke onrust binnen de EU , ook dat kan de beurzen in de EU niet ongemoeid laten lijkt mij !
  3. forum rang 8 beleggertje2020 19 juli 2022 19:16
    quote:

    Cato de jongere schreef op 19 juli 2022 18:58:

    48 cent, ik zou het wel heel erg weinig vinden hoor.
    Tja als dat zo is dan wacht ik wel effe met FLOW bijkopen totdat de koers vet onder 20 Euro zit . Mijn 7K stuks hou ik trouwens zowieso aan zolang ik daar niet enige winst op kan maken . 5K stuks FLOW blijven zeer LT denk ik
  4. forum rang 6 win some... 19 juli 2022 23:10
    @lekkerbek
    Goed dat je IR van Flow Traders het vuur aan de schenen hebt gelegd. Wat mij vooral opviel was het volgende antwoord van IR:
    In my second email, I clearly stated that there was no differential information disclosure regarding conversations had with various market participants (you repeatedly use the phrase “relevant information” which is fairly subjective in nature and hence almost impossible to answer). As you can appreciate I have regular dialogue with many shareholders or analysts during the course of a quarter and of course immediately prior to the close period and these are focused only on general market observations of the kind reflected in our market statistics and publicly available volatility data, for example, as well our existing regular disclosures. As with all listed companies, we are prohibited from selective or differential disclosure.

    Wat bij mij de volgende vraag doet rijzen: Als FT alleen maar publiekelijk beschikbare gegevens deelt tijdens een pre-earningscall, wat voor nut heet het dan voor analisten om aan een pre-earningscall deel te nemen? Ze krijgen als het goed is dan toch alleen maar zaken te horen die al bekend bij hen zijn. Er moet toch eem bepaalde incentive zijn voor analisten om hun kostbare tijd in een pre-earningscall te steken.

    Het antwoord lijkt mij niet zo moeilijk: er wordt wel degelijk extra informatie gedeeld. Zijn het geen nieuwe feiten, dan is het wel duiding van bekende feiten. Het zou goed zijn als de AFM haar toezichthoudende taak mbt voorkennis eens waar maakt. Geldt niet alleen tov FT, maar ook tov andere bedrijven.
  5. Jan2022 19 juli 2022 23:46
    quote:

    Cato de jongere schreef op 19 juli 2022 18:58:

    48 cent, ik zou het wel heel erg weinig vinden hoor.
    Ja het is opmerkelijk dat je sinds 1 juli overal die verwachting rond 50ct tegen komt.
    Uit het stuk van iex krijg ik het idee dat eps q1 alleen al een bepaalde koers rechtvaardigt, maar dat vind ik persoonlijk onzin want dat betreft resultaten uit het verleden en die zeggen wat mij betreft niet meer zoveel als blijkt dat q2 eps 48ct is terwijl de VIX het hele kwartaal rond de 30 schommelde. Ik ga me dan echt zorgen maken over de verdiensten van flow in de rustige jaren die hopelijk ook nog gaan komen.
  6. forum rang 4 Stock123 19 juli 2022 23:52
    quote:

    lekkerbek schreef op 19 juli 2022 14:58:

    [...]

    Hallo Stock123, ik ben het volledig met de punten onder 1) en 2) eens. Ik was ook verbaasd dat AM1993 deze argumenten aandroeg. Zijn analyses zijn over het algemeen sterker. Maar goed. Voor wat betreft je koersdoel, ben ik het volstrekt oneens met je. Hoe kom je bij een koersdoel van 19,40? Alleen de winst per aandeel over Q1 (er vanuit gaande dat er de rest van het jaar geen cent wordt verdiend) zou al een koers van 20 euro rechtvaardigen (zie verleden), terwijl er zeker de rest van het jaar nog stevig verdiend is en gaat worden. Hoeveel? Dat blijft de grote vraag, waarop we op 22 juli een klein stukje beantwoord zullen krijgen.
    Maar dit gezegd hebbend, blijft de koersval van 30 juni / 1 juli natuurlijk uiterst curieus en blijft de vraag waardoor die is veroorzaakt en in hoeverre dit is gebeurd door informatie die slechts in beperkte kring bekend is geworden, onbeantwoord.
    Ik heb het over technische niveau's, niet over wat het aandeel fundamenteel of op basis van winst/dividend waard is. Dan is het huidige niveau inderdaad te laag.

    FT blijft een bedrijf met een goed business model.
    Ik vond alleen die grote volume dumps verdacht.
  7. forum rang 7 LL 20 juli 2022 07:07
    quote:

    Mark90 schreef op 20 juli 2022 07:02:

    Goedemorgen,
    als beginnend belegger zou ik graag een kleine positie Flow Traders willen aanschaffen, past mooi binnen mijn portefeuille. Ik twijfel echter om ze voor of na de halfjaarcijfers van as vrijdag te kopen. Iemand suggesties/ideeën? Alvast bedankt!
    Als je twijfelt kun je het ook beiden doen ;). Nu de eerste helft kopen en mogelijk (als de cijfers en outlook bevallen) na de cijfers de tweede helft.
  8. [verwijderd] 20 juli 2022 07:09
    quote:

    Mark90 schreef op 20 juli 2022 07:02:

    Goedemorgen,
    als beginnend belegger zou ik graag een kleine positie Flow Traders willen aanschaffen, past mooi binnen mijn portefeuille. Ik twijfel echter om ze voor of na de halfjaarcijfers van as vrijdag te kopen. Iemand suggesties/ideeën? Alvast bedankt!
    Koop je ze er voor en zijn de cijfers slecht sta je meteen in de min. Koop je ze er na en zijn de cijfers goed, dan is de trein voor een deel vertrokken. Kan ook zomaar andersom zijn natuurlijk en dan is de keuze goed geweest. Niemand die het weet. Misschien de helft voor de cijfers kopen en de helft er na. Dan spreid je het risico van een verkeerde timing.
  9. RINGifyouretheKING 20 juli 2022 09:05
    quote:

    Mark90 schreef op 20 juli 2022 07:02:

    Goedemorgen,
    als beginnend belegger zou ik graag een kleine positie Flow Traders willen aanschaffen, past mooi binnen mijn portefeuille. Ik twijfel echter om ze voor of na de halfjaarcijfers van as vrijdag te kopen. Iemand suggesties/ideeën? Alvast bedankt!
    Goedemorgen Mark, leuk en een goede keuze! Als het voor jou gaat om een kleine positie, dan is het prima om die in een keer te kopen. De verwachtingen van de huidige kwartaalcijfers zijn niet al te best. Ik geloof persoonlijk dat het juist daarom alleen maar kan meevallen en zou ik ze persoonlijk voor de cijfers aankopen.

    Als je voor meer zekerheid wilt gaan (en een deels misgelopen eventuele stijging ook niet erg zou vinden) kun je beter wel de cijfers afwachten en erna kopen. Er wordt als het goed is ook een dividend aangekondigd en uitbetaald. Je zou dat ook nog kunnen afwachten zodat je niet erna meteen weer een deel van je investering terugkrijgt als dividend.
  10. B. Legger 20 juli 2022 09:25
    quote:

    win some... schreef op 19 juli 2022 23:10:

    @lekkerbek
    Goed dat je IR van Flow Traders het vuur aan de schenen hebt gelegd. Wat mij vooral opviel was het volgende antwoord van IR:
    In my second email, I clearly stated that there was no differential information disclosure regarding conversations had with various market participants (you repeatedly use the phrase “relevant information” which is fairly subjective in nature and hence almost impossible to answer). As you can appreciate I have regular dialogue with many shareholders or analysts during the course of a quarter and of course immediately prior to the close period and these are focused only on general market observations of the kind reflected in our market statistics and publicly available volatility data, for example, as well our existing regular disclosures. As with all listed companies, we are prohibited from selective or differential disclosure.

    Wat bij mij de volgende vraag doet rijzen: Als FT alleen maar publiekelijk beschikbare gegevens deelt tijdens een pre-earningscall, wat voor nut heet het dan voor analisten om aan een pre-earningscall deel te nemen? Ze krijgen als het goed is dan toch alleen maar zaken te horen die al bekend bij hen zijn. Er moet toch eem bepaalde incentive zijn voor analisten om hun kostbare tijd in een pre-earningscall te steken.

    Het antwoord lijkt mij niet zo moeilijk: er wordt wel degelijk extra informatie gedeeld. Zijn het geen nieuwe feiten, dan is het wel duiding van bekende feiten. Het zou goed zijn als de AFM haar toezichthoudende taak mbt voorkennis eens waar maakt. Geldt niet alleen tov FT, maar ook tov andere bedrijven.
    Je moet die analisten niet te veel credits geven hé, ik kan mij namelijk wel degelijk voorstellen dat geen nieuwe informatie wordt gegeven maar dat enkel een toelichting wordt gegeven op publicaties en algemene marktcijfers (zo slim zijn de meeste analisten namelijk niet, die moeten alles voorgekauwd krijgen).

    Daarbij opereert Flow soms ook gewoon in een lastig te begrijpen markt en is toelichting, zelfs voor de analisten die wél snappen waar ze over praten, van toegevoegde waarde.
8.891 Posts
Pagina: «« 1 ... 262 263 264 265 266 ... 445 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Uitstekende cijfers Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links