Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Fugro AEX:FUR.NL, NL00150003E1

  • 23,580 26 apr 2024 17:38
  • +0,180 (+0,77%) Dagrange 23,320 - 23,760
  • 283.128 Gem. (3M) 372,9K

Fugro - 2021 jaardraadje (voor iedereen)

17.762 Posts
Pagina: «« 1 ... 559 560 561 562 563 ... 889 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Bergonzi_deleted 10 augustus 2021 20:46
    quote:

    IQ schreef op 10 augustus 2021 19:43:

    [...]
    Neem echt niet alles serieus zelf jullie posting vaak niet want ook daar zitten heel veel nietszeggende postings bij, neem ook mijzelf niet altijd serieus, kortom laat iedereen posten wat hij/zij wilt, jullie tegenspraak geeft voeding, dus ga er niet meer op in bij welke posting dan ook die jullie vervuilend vinden.
    dat kan ik nog met je eens zijn, maar als iemand alleen maar trolt dan kan je niet stellen dat dat iets met een mening te maken heeft .. Henkie heeft dan ook net zo goed recht om daar wat van te zeggen, dat is dan zijn mening
  2. forum rang 6 IQ 10 augustus 2021 21:23
    quote:

    Bergonzi schreef op 10 augustus 2021 20:46:

    [...]

    dat kan ik nog met je eens zijn, maar als iemand alleen maar trolt dan kan je niet stellen dat dat iets met een mening te maken heeft .. Henkie heeft dan ook net zo goed recht om daar wat van te zeggen, dat is dan zijn mening
    Zeker mag je er wat van zeggen, maar nogmaals als je voeding geeft zal deze poster blijven posten, maar nogmaals iedereen heeft het recht om te posten wat hij/ zij willen.
  3. Bertussie 10 augustus 2021 23:23
    quote:

    IQ schreef op 10 augustus 2021 21:23:

    [...]
    Zeker mag je er wat van zeggen, maar nogmaals als je voeding geeft zal deze poster blijven posten, maar nogmaals iedereen heeft het recht om te posten wat hij/ zij willen.
    Inderdaad als het een volwassen opmerking is wel ja.

    Maar Het post voor.99.999% negatief en bashend.
    Lekker hele dag anoniem forum afzeiken, alle directe confrontaties te ontlopen en daar je voldoening uithalen.
    Triest persoon.

    Gewoon massaal negeren en bij ieder posting op NOK drukken. Staat er niet voor niets bij.

    Hopelijk grijpt de Moderator dan eindelijk eens in ...
  4. forum rang 4 Bertje Belegger 10 augustus 2021 23:28
    quote:

    Bergonzi schreef op 10 augustus 2021 21:51:

    [...]

    om 16.00 was er een forse stijging van de olieprijs, dus dat zit ook al wat in de Fugrokoers verwerkt.. maar het kan de koers morgen zeker weer verder helpen richting de 8+
    www.cnbc.com/amp/2021/08/10/senate-to...

    Het infrastructure plan van Biden is erdoor in de senaat. Van die "daaaaaelders" gaat Fugro ook de nodige vruchten plukken.
    Dit was ook omstreeks 16.00.
    Nachtje laten weken en morgen maar eens écht in de koers verwerken, zou ik zeggen.

    En de weken erop lekker door laten sudderen....;-)

    Ten overvloede;
    Persoonlijk vindt in de verwachtingen van 10-11 EUR tegen einde jaar vrij conservatief....#understatement
  5. forum rang 5 nr36 11 augustus 2021 05:51
    FD

    BUITENLAND

    Republikeinen helpen Biden aan groot infrapakket
    In de eerste zeven maanden van zijn aantreden heeft de Amerikaanse president Joe Biden een succes geboekt waar zijn voorgangers alleen maar van konden dromen. Hij bracht Democratische en Republikeinse senatoren bij elkaar om samen tot overeenstemming te komen over een omvangrijk infrastructuurpakket. Gisteren ging de Amerikaanse Senaat akkoord met het pakket waar ruim $1000 mrd mee is gemoeid.
    Van onze redacteur
    Washington
    In de eerste zeven maanden van zijn bewind boekt de Amerikaanse president Joe Biden een succes waar zijn voorgangers alleen maar van konden dromen. Hij bracht de afgelopen weken Democratische en Republikeinse senatoren bij elkaar om tot overeenstemming te komen over een omvangrijk infrastructuurpakket.
    Gisteren ging de Amerikaanse Senaat akkoord met het pakket, waar ruim $1000 mrd mee is gemoeid. Dat geld is bedoeld voor het opknappen van decennia-oude wegen, bruggen, spoordelen en vliegvelden. Ook het moderniseren van het elektriciteitsnetwerk, uitbreiding van het breedbandinternet, schoon drinkwater en het aanpakken van de klimaatcrisis maken deel uit van het wetsvoorstel.
    Het is voor het eerst in jaren dat Democratische en Republikeinse senatoren gezamenlijk een wetsvoorstel van deze grootte aannemen. Een belangrijke opsteker voor Biden, die het herstel van de infrastructuur tot een speerpunt van zijn agenda maakte. Over de gebrekkige infrastructuur werd al jaren gesoebat.
    Er stemden 19 Republikeinen met de Democraten mee, waaronder een aantal prominenten, ondanks dat oud-president Donald Trump meermaals kritiek gaf op de wet. De wet is een compromis, zei de Republikeinse minderheidsleider in de Senaat, Mitch McConnell.
    ‘Republikeinen en Democraten kunnen het traditioneel gezien oneens zijn over belastingen en gezondheidszorg en allerlei andere dingen, maar over het belang van een sterke infrastructuur kunnen we samenkomen’, zei senator Rob Portman voorafgaand aan de stemming. Hij leidde de onderhandelingen namens de Republikeinen.
    Het geld is dan ook hard nodig. De infrastructuur in alle vijftig staten kent grote gebreken. Neem de kwaliteit van de bruggen, waar de VS er 617.000 van heeft. Daarvan is 42% vijftig jaar of ouder en 7,5% is hard toe aan onderhoud.
    Afgelopen mei werd de beroemde Hernando de Soto-brug over de Mississippi in allerijl afgesloten, nadat bij een inspectie een grote breuk in een van de draagbalken werd ontdekt. Automobilisten werden per direct van de brug geëvacueerd. Tijdens het spoedonderhoud kwamen er nog meer problemen aan het licht. Maandag ging de brug na drie maanden onderhoud weer open.
    ‘Dit is een grote stap voorwaarts voor Amerika,’ zei minister van handel Gina Raimondo tegenover CNN. ‘Wij geloven dat er hierdoor miljoenen banen bij komen in de komende jaren. Niet alleen in de bouw, maar ook in de technische sector, doordat meer bedrijven worden aangesloten op breedbandinternet.’
    Staten mogen echter grotendeels zelf bepalen hoe ze het toegezegde geld besteden. Volgens critici kan dat ertoe leiden dat het geld niet altijd op de juiste plek terechtkomt.
    Het Huis van Afgevaardigden stemt op z’n vroegst pas in september over de infrastructuurwet. Dat is nog geen gelopen race. Voorzitter Nancy Pelosi heeft gezegd de wet pas in stemming te willen brengen wanneer er een akkoord is bereikt over een ander, nog groter pakket aan sociale maatregelen. Dit plan omhelst $3500 mrd, voor onder andere kinderopvang, ouderenzorg en onderwijs. Om dit te betalen willen de Democraten de belastingen voor rijken en bedrijven verhogen. Republikeinen hebben al aangegeven hier helemaal niets voor te voelen.
  6. forum rang 5 nr36 11 augustus 2021 06:03
    AD

    Het land
    'Innovatief denken en snel graag'
    Oké, de zeespiegel gaat stijgen en via de achterdeur krijgen we te stellen met wassend rivierwater. Maar hé, wij zijn wel Nederland. Internationaal bewonderd om onze omgang met het water. Reden voor paniek is er (nog) niet want wij zijn best goed georganiseerd, we hebben geld en we hebben kennis. ,,Maar dan moet je wel de tijd die je ervoor hebt ook benutten. Dat is de balans waar we naar zoeken. We kunnen heel innovatief denken, maar dan moet je wel nu aan de slag'', zegt klimaatonderzoeker Marjolijn Haasnoot, verbonden aan kennisinstituut Deltares en de Universiteit Utrecht.

    Als je de somberste scenario's van het spraakmakende IPCC-rapport op een rij zet, lijken de Deltawerken (over ontwerp en uitvoering hebben we dertig jaar gedaan) en Ruimte voor de Rivieren (is recenter en al twintig jaar aan de gang) bijna wel opwarmertjes. Straks moet het allemaal nog veel groter, en in een kortere tijd gerealiseerd. Als we de opwarming tot 1,5 graden beperken dan gaat de zeespiegelstijging langzamer en heb je meer tijd.

    Maar waarschijnlijk is dat we dat niet redden en de zeekeringen steeds vaker dicht zullen gaan, totdat ze uiteindelijk permanent sluiten. Via de achterdeur krijg je dan te maken met wassende rivieren. En dan moet je pompen zoals nog nooit iemand heeft gepompt in deze wereld. Alternatief is Maas, Rijn en andere rivieren te laten stijgen. Ook dat vraagt ongekende dijkverhogingen en hele grote maatregelen waarvoor veel ruimte nodig is. Je moet tegelijk meer zand dan ooit tevoren opspuiten op de kust om het strand te beschermen. Anders worden de duinen te zwak.

    [b]Je kunt ook nieuwe Waddeneilanden opspuiten voor de Hollandse kust die dan verbonden zijn door nieuwe keringen. Nieuw land waar mensen ook kunnen wonen. Oceanograaf Sjoerd Groeskamp bedacht al van de hele Noordzee een soort IJsselmeer te maken. Dan bouw je gigantische dijken in Het Kanaal (161 kilometer lang) en tussen Schotland en Noorwegen (in totaal 476 kilometer lang). Kosten: misschien wel 500 miljard euro.[/b]

    Het is al lang geen sciencefiction meer. Het kán, maar het moet hand-in-hand met het beperken van die uitstoot van broeikasgassen, benadrukt Haasnoot. ,,Dat zijn we ook verplicht naar andere delen van de wereld.'
  7. forum rang 7 Greyhounds 11 augustus 2021 10:17
    quote:

    Bertje Belegger schreef op 11 augustus 2021 09:19:

    [...]

    De vraag die écht op tafel ligt vandaag:

    gaan we door de negen of wachten we nog even?

    Koffie?
    Goedemorgen, nou het treft zit dus net aan de koffie! Wat een berichten allemaal en zeer gunstig voor Fugro. Als we dat niet binnen kort in de koers gaan zien dan stop ik met beleggen! Morgen expiratie hoop dat wij daar niet zoveel last van krijgen. Denk wel dat we volgende week weer boven de 8+ staan! Zou zo zeggen succes alle.
17.762 Posts
Pagina: «« 1 ... 559 560 561 562 563 ... 889 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Fugro is het schoolvoorbeeld van een geslaagde turnaround

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links