Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

  • 19,770 26 apr 2024 12:24
  • -0,180 (-0,90%) Dagrange 19,490 - 19,950
  • 131.780 Gem. (3M) 226,3K

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 340 341 342 343 344 ... 822 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. En_Hausse 17 april 2020 23:07
    quote:

    !@#$!@! schreef op 17 april 2020 22:48:

    Dit kwartaal zullen de cijfers en marges sowieso goed zijn. Denk dat er weinig reactie zal zijn. Pas vanaf volgend kwartaal zullen denk ik pas weer koersreacties komen op de marges die ze behalen.
    Ik zie in mijn glazen bol mooie, maar geen extreme cijfers met een reactie vanuit het management over het goede begin van Q2 en de daarmee gunstige vooruitzichten. Voor Q1 een degelijke EPS van 2,45 - 2,65 waarop de koers de 21e +5 tot +7% doet, om de weken erop langzaam richting de 35-37 te klimmen.
  2. TW82 17 april 2020 23:38
    quote:

    watergordijn schreef op 17 april 2020 20:53:

    [...]

    Kort samengevat: bloedbad op de cijferdag vanwege betere cijfers dan verwacht. Daarom is er ook geen pijl op te trekken en blijkt iedere keer weer dat je het beste eieren voor je geld kan kiezen en afscheid nemen van je aandelen voor de cijferdag! Maar.../ misschien is het dit jaar wel anders.
    Dit speelt wel mee in het achterhoofd ja. FT stelde tot nu toe meestal niet teleur met teleurstellen. Toch zou je wel bijna zeggen dat het deze keer anders is. Maar nogmaals, de verwachtingen op het forum geven geen garantie op dezelfde positieve reactie na de cijfers. FT is inderdaad geen pijl op te trekken soms, maar de markt/beurs als geheel ook niet (meer). Inmiddels al 7 dagen gestegen uit de laatste 8 dagen en dat na al een sterkte stijging in de 2 weken daarvoor.

    Ook vandaag hetzelfde patroon als alle voorgaande dagen. VS beurzen stijgen, zakken terug en laatste uur of vaker nog het laatste half uur schiet het weer omhoog. Gewoon geen natuurlijk verloop meer volgens mij. 1 of 2 keer wellicht, maar dit 'patroon' komt heel veel terug de laatste weken. Vandaag weer 1.5% erbij in het laatste uur. Nasdaq al weer in de plus dit jaar. 22 miljoen werklozen in 4 weken wordt genegeerd. Ingestorte consumentenvertrouwen wordt genegeerd (terwijl in de VS consumentenbestedingen nogal belangrijk zijn).De schulden die nu gemaakt worden, worden genegeerd. Etc, etc.

    Slecht nieuws is goed nieuws, goed nieuws is nog beter nieuws en elk (nieuws)bericht, tweet of toespraak wordt aangegrepen voor een verdere stijging, ongeacht of het bericht iets concreets meldt, verandert of verbetert. Uiteindelijk is de VIX (mede) daardoor toch weer gezakt. Met dit optimisme en met deze snelheid kan de VIX volgende week al richting of onder de 30 zakken.

    Maar goed, alles meegenomen kan je er inderdaad geen pijl op trekken en dus zal ik niet de enige zijn die erover twijfelt of en hoeveel af te bouwen op maandag. Toch is een daling bij een koers van rond de 30 Euro moeilijk voor te stellen gezien de omstandigheden in Q1 en eerste 3 weken Q2. Maar ja, we varen in zekere zin blind en inderdaad is de marktreactie ook niet te voorspellen.
  3. forum rang 8 beleggertje2020 18 april 2020 01:26
    Ik heb mooi verdiend gister en eergister. Op daghandel de 16e apr 4000 stuks Flow verkocht op 30,50 en daarna voor ca dat bedrag 100K POSTNL gekocht op 1,18 , daarna vrijdagochtend verkocht op 1,235 . Vervolgens 4000 flow teruggekocht op gemiddeld 30 euro . Zit nu met 8000 aandelen in FLOW en gok op prima resultaten op 21 April. Mogelijk dat ik dan op 21 April of daags erna weer 4000 stuks verkoop in de hoop ze ietwat later weer terug te kunnen kopen voor bijv 1 a 2 euro minder zodat ik toch voor 8K aandelen Flow het dividend in mei kan oppikken .
  4. [verwijderd] 18 april 2020 08:15
    quote:

    beleggertje2020 schreef op 18 april 2020 01:26:

    Ik heb mooi verdiend gister en eergister. Op daghandel de 16e apr 4000 stuks Flow verkocht op 30,50 en daarna voor ca dat bedrag 100K POSTNL gekocht op 1,18 , daarna vrijdagochtend verkocht op 1,235 . Vervolgens 4000 flow teruggekocht op gemiddeld 30 euro . Zit nu met 8000 aandelen in FLOW en gok op prima resultaten op 21 April. Mogelijk dat ik dan op 21 April of daags erna weer 4000 stuks verkoop in de hoop ze ietwat later weer terug te kunnen kopen voor bijv 1 a 2 euro minder zodat ik toch voor 8K aandelen Flow het dividend in mei kan oppikken .
    Bedankt, erg waardevolle post!
  5. forum rang 4 Putschrijvert 18 april 2020 08:36
    quote:

    samui schreef op 18 april 2020 08:18:

    Heb nog 400 call 28 dec voor 25 ct aangeschaft doen nu 5 euro. En 2 weken gelen 1000 call 1.5 dec 2021 post nl .
    aangeschaft voor 12 ct. Doen nu 20 ct.
    Daarnaast verlies op diverse aandelen.
    Maar wat ik wil zeggen dit boeit toch niemand of wel.??????
    Ik heb 0 calls aangeschaft. Dat mij boeit mij in elk geval zelf niet.
  6. FlowDummy 18 april 2020 08:39
    Artikel uit het FD, niet super relevant maar wel leuk om even te lezen.

    22 miljoen Amerikanen werden de afgelopen vier weken werkloos. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) voorspelt een diepe wereldwijde recessie, inkoopmanagersindices zijn gekelderd, en graadmeters voor economische activiteit zijn hard gedaald.

    En de aandelenbeurzen? Die lijken wel over de ergste coronaschrik heen. Na de allersnelste bearmarkt ooit volgt nu alweer een paar weken gestaag herstel. Er zijn wel schommelingen, maar de trend is omhoog. De S&P 500 staat 11% lager dan eind vorig jaar, maar ruim 28% boven het dieptepunt op 23 maart. De Stoxx Europe 600-index verloor 20% sinds de jaarwisseling, maar stond in maart nóg 19% lager.

    Op de aankondigingen van de huiveringwekkende Amerikaanse werkloosheidscijfers reageerde Wall Street steeds: die vier dagen steeg de S&P telkens. Een op het oog nogal prematuur bericht over een mogelijk medicijn tegen Covid-19 leidde vrijdag tot behoorlijke koersstijgingen. Hoe is dat mogelijk?

    Overdreven koersval
    'De beurs is niet de economie', zegt strateeg Thijs Knaap van APG. 'Veel schade komt terecht bij kleinere ondernemers, zonder beursnotering, terwijl grote bedrijven vaak doordraaien. Zeker in sectoren die niet direct geraakt worden, zoals technologiebedrijven.'

    Op zoek naar een verklaring voor het opvallende herstel komen veel beleggers met nog twee observaties. De eerste: dat de enorme koersval in maart overdreven was. Enorme onzekerheid over een nieuw soort crisis en de maatregelen die al dan niet zouden volgen, zorgden voor paniek op de markten. Iedereen was op zoek naar cash, en verkocht dus riskante en goed verhandelbare effecten: aandelen.

    Het optreden van centrale banken en overheden nam vervolgens een deel van de onrust weg. Die beloofden voor duizenden miljarden aan noodsteun voor bedrijven en markten. Tegelijkertijd groeit er voorzichtig optimisme: de (eerste) piek van de uitbraak zou in veel landen wel eens achter ons kunnen liggen.

    Die steunpakketten blijven nog wel even
    'Natuurlijk staan er nog heel veel vragen uit, maar vergeleken met een week of vier geleden weten we veel beter waar we aan toe zijn', zegt Emmanuel Cau, hoofd Europese aandelen bij Barclays. 'En die steunmaatregelen zullen nog langer actief blijven dan de tijd die de economie nodig heeft om te herstellen.’

    Beleggers zijn dus enigszins gerustgesteld door overheidsingrijpen. Sterker nog, volgens Knaap van APG zijn zij gewend geraakt aan die achtervang. 'Je wordt al tien jaar beloond voor buy the dip, en dat zag je nu ook weer, ondanks het feit dat het nieuws objectief heel slecht was.' Wie inzet op verdere koersdalingen wordt voorlopig afgestraft. Meedoen móét haast wel.

    Het echte koopjesjagen lijkt alweer voorbij. De rekenmeesters van Goldman Sachs stellen dat Europese aandelen op basis van verschillende waarderingsmodellen momenteel niet echt goedkoop zijn. Van die prijzen kan dus nog wel wat af, volgens Goldman, al verwachten de Amerikanen volgend jaar een krachtig herstel.

    Bedrieglijk herstel
    Hedgefonds Elliott is een stuk pessimistischer. De voormalige belager van AkzoNobel denkt dat er een volgende krach aan zit te komen, die de aandelenkoersen van de S&P 500-index 50% onder de piek van februari zou kunnen zetten. Op dit moment staan de prijzen 15% onder dat niveau. 'Er is geen sprake van een gouden hoorn des overvloeds vol koopjes', schreef de belegger deze week aan zijn klanten.

    Ook aandelenbelegger Martyn Hole van Capital Group waarschuwt dat het herstel dat we gezien hebben bedrieglijk kan zijn. 'Dalende markten hebben vrijwel altijd significante tussentijdse oplevingen. Een herstel van de helft van het verlies is heel normaal, en dat is precies het niveau waarop bijvoorbeeld de S&P 500 nu zit', zegt hij. 'Maar aan de andere kant is het ook goed mogelijk dat het dankzij de uitgebreide stimuleringsmaatregelen bij deze korte, scherpe correctie blijft. Ik weet het niet. Niemand weet het.'

    Feit is dat we nauwelijks drie weken vooruit kunnen kijken, laat staan dat we kunnen inschatten hoe september eruit zal zien. 'Daarom is het ongelooflijk moeilijk om in te schatten wat een redelijk niveau voor de markten zou zijn', zegt Paul O’Connor, hoofd multi-asset bij Janus Henderson. ‘Hoe zeker is het dat we het virus onder controle krijgen? Boeken we nu alleen vooruitgang omdat we de deur niet meer uitgaan? Er komen bemoedigende signalen uit Azië, waar de restricties worden versoepeld. Maar men houdt zich daar veel strikter aan social distancing dan in Europa, dus ik vind het lastig om daar een optimistische kijk op de markten op te baseren.'
  7. [verwijderd] 18 april 2020 09:27
    Zojuist nog een het jaarverslag 2019 gelezen. Interessant interview wat daarin staat (zie bijlage).

    Daarin wordt verwezen naar de vorderingen in de ETP Fixed Income markt. En daarnaast naar specifiek de volgende twee producten:
    • https://www.ishares.com/us/products/239565/ishares-iboxx-high-yield-corporate-bond-etf#/
    • https://am.jpmorgan.com/us/en/asset-management/gim/adv/products/d/jpmorgan-u-s-aggregate-bond-etf-etf-shares-46641q613

    Voor de iShares: Jan-Mrt 2020
    Greatest Premium Mar 26, 2020 3.24
    Greatest Discount Mar 20, 2020 -1.31
    Days ± 0.5% of NAV 46
    Percent ± 0.5% of NAV 74
    Premium Number of trading days 43
    Discount Number of trading days 19

    In vergelijk met: Jan-Mrt 2019
    Greatest Premium Jan 10, 2019 0.77
    Greatest Discount Jan 3, 2019 -0.07
    Days ± 0.5% of NAV 57
    Percent ± 0.5% of NAV 93
    Premium Number of trading days 59
    Discount Number of trading days 2

    Voor JPMorgan: Jan-Mrt 2020
    Greatest Premium 0.53% (Mar 26 2020)
    Greatest Discount -3.96% (Mar 18 2020)
    Days within 0.5% of NAV49/62
    Days at Premium 44
    Days at Discount 18

    In vergelijk met: FY2019
    Greatest Premium 0.5% (Nov 03 2019)
    Greatest Discount -0.15% (May 27 2019)

    Als er positieve verrassingen komen verwacht ik ze in de ETP Fixed Income hoek.

  8. [verwijderd] 18 april 2020 09:57
    Ik durf jullie te garanderen dat we 2 top kwartalen kunnen verwachten.
    shorters stappen massaal uit we staan nog maar op 4%.

    Ik wens iedereen die in flow zit alvast een fijn weekend.

    Shorters stappen uit maandag. dinsdag top cijfers. Vix staat nog steeds toren hoog.

    Wij gaan een top week krijgen.
  9. [verwijderd] 18 april 2020 10:54
    quote:

    Jochie012 schreef op 18 april 2020 09:27:

    Voor de iShares: Jan-Mrt 2020
    Greatest Premium Mar 26, 2020 3.24
    Greatest Discount Mar 20, 2020 -1.31
    Days ± 0.5% of NAV 46
    Percent ± 0.5% of NAV 74
    Premium Number of trading days 43
    Discount Number of trading days 19

    Als er positieve verrassingen komen verwacht ik ze in de ETP Fixed Income hoek.
    Zie afbeelding met volume.
  10. [verwijderd] 18 april 2020 11:19
    quote:

    TW82 schreef op 17 april 2020 23:38:

    [...]

    Dit speelt wel mee in het achterhoofd ja. FT stelde tot nu toe meestal niet teleur met teleurstellen. Toch zou je wel bijna zeggen dat het deze keer anders is. Maar nogmaals, de verwachtingen op het forum geven geen garantie op dezelfde positieve reactie na de cijfers. FT is inderdaad geen pijl op te trekken soms, maar de markt/beurs als geheel ook niet (meer).
    Het is wel 'grappig' hoe zwak de grip op de business lijkt. Lees dit eens:
    13fb2020 4Q19: Transcript Analyst Call 7 februari 2020.
    www.flowtraders.com/sites/flow-trader...

    Ik tel hierin uit de mond van Dennis Dijkstra 40x "kind of".
    Michael Joseph Werner drijft er de spot mee en plakt in zijn vraag 3x "kind of".
    Ploeg probeert het ook en gebruikt 1x "kind of".

    Dennis Dijkstra maakt een wijfelende indruk en/of niet to-the-point.
    Hij komt over alsof hij geblinddoekt in het donker tastend zijn bedrijf moet volgen. Stuurt hij wel?
  11. Tilburg013 18 april 2020 11:43
    quote:

    Bowski schreef op 18 april 2020 11:19:

    [...]

    Het is wel 'grappig' hoe zwak de grip op de business lijkt. Lees dit eens:
    13fb2020 4Q19: Transcript Analyst Call 7 februari 2020.
    www.flowtraders.com/sites/flow-trader...

    Ik tel hierin uit de mond van Dennis Dijkstra 40x "kind of".
    Michael Joseph Werner drijft er de spot mee en plakt in zijn vraag 3x "kind of".
    Ploeg probeert het ook en gebruikt 1x "kind of".

    Dennis Dijkstra maakt een wijfelende indruk en/of niet to-the-point.
    Hij komt over alsof hij geblinddoekt in het donker tastend zijn bedrijf moet volgen. Stuurt hij wel?
    Is zeg maar ;) een gebruikelijke manier van communiceren maar word mijn inziens enkel gebruikt om een juiste beeldvorming te krijgen.
16.423 Posts
Pagina: «« 1 ... 340 341 342 343 344 ... 822 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Uitstekende cijfers Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links