Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,879 8 mei 2024 17:35
  • -0,016 (-1,79%) Dagrange 0,865 - 0,905
  • 13.549.553 Gem. (3M) 6,8M

Pharming oktober 2019

7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 124 125 126 127 128 ... 368 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. tombola 16 oktober 2019 14:15
    Beste mensen, Henk heeft mij weer toegelaten en dat heeft alles te maken met mijn excuses die ik hem heb gemaild. Mijn bijdrage was a: verkeerd geformuleerd: de suggestie dat ik de colum van Nico van sept 2018 misleidend vond was niet bedoeld, op die colum was immers niets inhoudelijk af te dingen. en b ten onrechte tendentieus, met termen als misleiding, manipulatie, wat is uw bedoeling iex e.d. Geheel onterecht.
    Ik had het bij de simpele vraag moeten laten, hoe het kan dat zo'n oude colum zo prominent in beeld komt. Het antwoord van Henk was heel simpel en velen bekend: doordat die colum op dit moment het vaakst wordt bezocht.
    Op deze trieste Pharming dag dus een lichtpuntje: men mag tombola weer in zijn midden weten.
  2. [verwijderd] 16 oktober 2019 14:16
    quote:

    BassieNL schreef op 16 oktober 2019 13:59:

    [...]
    Ik kan ook niet geloven dat SdV dit zo bekokstoofd heeft.

    Over Chiao kan ik niet oordelen. Maar hij lijkt met zijn opzeggingsdatum en indiensttredingsdatum een domme fout te maken.

    Dat de procedure in de VS loopt, lijkt me logisch. Chiao is in dienst van de Amerikaanse tak van Pharming. Hij woont in de VS en zijn vorige werkgever was ook Amerikaans.

    Dit akkefietje heeft al 100 mio van de beurswaarde afgesnoept. Meer is het niet waard.
    Ik zou het - indien Pharming in enigerlei mate op de hoogte was - en volgens mij lijkt het daar vlg het artikel in de Sydney M.H. toch wel enigszins op - ronduit amateuristisch vinden dat ze deze man na zijn ontslag per ommegaande in dienst hebben laten treden.
    Had dan rustig even afgewacht, bezie of een ander boven water komt en neem hem pas na een half jaar in dienst. (ik speel nu even advocaat van de duivel).
    Ben zeer benieuwd of de precieze gang van zaken ooit boven water gaat komen,
  3. forum rang 10 voda 16 oktober 2019 14:21
    quote:

    Tartessos schreef op 16 oktober 2019 14:16:

    Voda op staande voet ontslag. Dan heb je geen opzegtermijn. Maar dan heb je meestal wat verkeerd gedaan. Of ze willen direct van je af.

    Maar Jou Chiao heeft zelf ontslag genomen. Hij is een Executive ....
    Dan heb je echt een opzegtermijn.
    Die Sales manager, daar wilden ze inderdaad direct van af.
    Die HR manager, nam zelf ontslag, wilde bij een concurent werken, en mocht ook meteen gaan.
  4. [verwijderd] 16 oktober 2019 14:24
    quote:

    Zinho schreef op 16 oktober 2019 14:06:

    [...]

    Nope, nergens voor nodig. Eerst in overleg, kom je er dan niet uit ga je naar een rechter. Dat is pas het moment waarop er wat te melden valt. Eerder had mogelijk een storm kunnen veroorzaken, net als nu, die misschien niet nodig was geweest.
    Misschien weet je dat niet maar binnen de farmacie zijn rechtszaken schering en inslag.Is op zich niks bijzonders dat 1 farmaceut een andere aanklaagt. In dit geval lijkt me het trouwens ook echt niet met gewoon overleg op te lossen hoor. De 1 zal blijven beschuldigen, de ander ontkennen.
  5. forum rang 8 Wilbar 16 oktober 2019 14:26
    quote:

    Tartessos schreef op 16 oktober 2019 14:16:

    Voda op staande voet ontslag. Dan heb je geen opzegtermijn. Maar dan heb je meestal wat verkeerd gedaan. Of ze willen direct van je af.

    Maar Joe Chiao heeft zelf ontslag genomen. Hij is een Executive ....
    Dan heb je echt een opzegtermijn.
    Dat is in de praktijk dus niet zo. Als een Executive bij zijn werkgever meldt dat hij weggaat (met inachtneming van zijn overeengekomen opzegtermijn) dan wordt in veel gevallen zijn dienstverband onmiddellijk beëindigd. Het is wat anders als een Executive meldt dat hij over x maanden terugtreedt (bijv pensioen). De tijd wordt dan gebruikt om een opvolger te zoeken. Maar daar lijkt hier geen sprake van.
  6. jip banaan! 16 oktober 2019 14:27
    quote:

    Sharen schreef op 16 oktober 2019 14:10:

    [...]
    Overduidelijk heeft die Relan (van Pharming dus !) OOK een scheve schaats gereden !
    WAT ONTZETTEND DOM !
    Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat die dr. Chiao er voor gevraagd heeft.
    Want hij zal meer gevraagd hebben dan een baan bij Pharming.

    Ook benieuwd wat er van de communicatie tussen Chiao en Relan boven tafel gaat komen, en wat daar in staat.

    groetjip
  7. forum rang 5 bikes 16 oktober 2019 14:29
    quote:

    TraceyH schreef op 16 oktober 2019 11:23:

    Waarom heeft de Vries niet eerder openheid van zaken gegeven omtrent een rechtszaak? Dat heeft hij toch al eerder geweten. Nu reageert hij met absurd..etc...maar t kwaad geschiedt wel op DIT moment.
    Tegen de werknemer is door CSL een aanklacht ingediend, NIET tegen Pharming.

    Die heeft deze werknemer dan ook geschorst vanwege de klacht van CSL omdat zij er niets mee te maken willen hebben of hebben gehad. En waarom moet je het op non-actief stellen van een net in dienst getreden werknemer aan je aandeelhouders melden? Dan kan je elke dag wel mededelingen blijven doen over je hele personeelsbeleid aan de aandeelhouders. De Vries is echt niet zo dom dat hij zich op het terrein van dit soort spionage begeeft en daarbij zijn hele bedrijf op het spel zet.Vooral nu Pharming erg in de lift zit, dat zal CSL wel niet erg fijn vinden.
    Waarom heeft CSL geen bericht aan Pharming over deze man en de mails gestuurd en ze over de zaak geïnformeerd, dan had Pharming er eerder van geweten adequate maatregelen kunnen treffen.Er valt dus niets te claimen bij Pharming want zij zijn niet aangeklaagd en CSL heeft niet preventief gehandeld richting Pharming!
  8. [verwijderd] 16 oktober 2019 14:30
    quote:

    voda schreef op 16 oktober 2019 14:13:

    [...]
    Ik ben het hier niet mee eens. Ik werk voor een Amerikaas bedrijf, en ook hier gaan er personen weg, van het ene op het andere moment. Niet het "lagere voetvolk", maar wel hoge posities. Zo heb ik niet al te lang geleden een Sales manager en een HR manager zien vertrekken met begeleiding naar de uitgang.
    Precies, hier hetzelfde tafereel gezien bij een bedrijf waar ik werkte, een hogere Piet werd van het ene moment op het andere naar de lift begeleid, vandaar naar de leasebak in de garage, sleutels inleveren, laptop... hij mocht niet eens het kiekje van zijn kinderen op zijn bureau nog even ophalen.
    Alles werd netjes thuis afgeleverd en klaar! En die persoon werd niet eens beschuldigd van corruptie of spionage, ken je nagaan.
  9. investorR 16 oktober 2019 14:33
    Pharming responds to press speculation
    Pharming categorically denies having had any involvement in the alleged abstraction of proprietary information by Dr Joseph Chiao from his former employer CSL
    Leiden, The Netherlands, 16 October 2019: Pharming Group N.V. (Euronext Amsterdam: PHARM) today confirmed it has been included in an injunction in the US obtained by CSL Behring, a subsidiary of CSL Limited of Australia (“CSL”), to prevent possible transmission of proprietary documents and data to Pharming which CSL claims have been removed from its systems by Dr Joseph Chiao, who was hired recently by Pharming to be a medical director.

    The injunction is aimed at giving CSL time and opportunity to investigate how and what was taken, and whether or not Pharming was involved and/or has received any of the abstracted data or documents.

    Pharming is issuing this release to state for the record that Pharming did not induce or encourage Dr Chiao to breach any rules or contract terms or in any way to remove any data from his former employer. Furthermore, Pharming has not received or seen any proprietary CSL information from Dr Chiao or any other source.

    Pharming is cooperating with CSL in the cyber-interrogation of all of Pharming’s systems and with US judiciary authorities to demonstrate its innocence of any wrongdoing. In accordance with the injunction, Dr Chiao has been suspended pending the outcome of the court hearing.
  10. forum rang 4 antop 16 oktober 2019 14:34
    quote:

    La Reina schreef op 16 oktober 2019 14:30:

    [...]

    Precies, hier hetzelfde tafereel gezien bij een bedrijf waar ik werkte, een hogere Piet werd van het ene moment op het andere naar de lift begeleid, vandaar naar de leasebak in de garage, sleutels inleveren, laptop... hij mocht niet eens het kiekje van zijn kinderen op zijn bureau nog even ophalen.
    Alles werd netjes thuis afgeleverd en klaar! En die persoon werd niet eens beschuldigd van corruptie of spionage, ken je nagaan.
    Klopt dat kan je ook zien in series. Een doos en vertrekken...
7.345 Posts
Pagina: «« 1 ... 124 125 126 127 128 ... 368 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt lijkt groeipotentieel Pharming te onderschatten

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links