Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Insiders OCI kopen niet, maar grááien

Insiders OCI kopen niet, maar grááien

Het boek is anoniem, maar als u van aandelen OCI afwil is de kans groot dat u weet wie uw tegenpartij is. De FC Sawiris, ofwel de drie broers, is groot aan het inslaan op de daling. Hier zijn de AFM-meldingen.

Diede heeft goed opgelet:

Inslaan? Zeg maar gerust graaien! Het gaat overigens om Nassef. 

Hier de actuele posities, de Sawirisjes hebben het in feite al helemaal voor het zeggen bij OCI. Al halen ze het denk ik niet in hun hoofd om Bill Gates (6%) te passeren bij belangrijke beslissingen.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 22 jan BeursVandaag: Bananenbeurs 3
  2. 21 jan Lavide komt tot leven. En hoe
  3. 21 jan Rustige beurs, maar, maar en nog eens maar

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

  1. OCI 17,410 22 jan
    -0,230
    -1,30%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare