Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Black Friday fitties

Black Friday fitties

 

Vorig jaar mocht ik het voor het eerst doen en die traditie houd ik graag in leven. Het is weer Black Friday, ofwel  de nationale-we-gaan-knokken-in-de-Wal-Mart-dag. De dag waarop Amerikanen alle zelfcontrole verliezen en aangezien er op de beurs niet veel te beleven valt, kunt u vast ook wel wat humor gebruiken op zo'n dag.

Over naar de filmpjes. De top drie die we dit jaar tegenkomen kunt u hieronder vinden. Op nummer drie: Kijk deze man eens, die probeert het te winnen van de beveiliging. Tip: nooit proberen te winnen van een brede Amerikaanse beveiliger...

 

 

Dan dit filmpje van twee mannen met iets te veel adrenaline in hun bloed. Kan er iemand een kooi om deze heren heen zetten, dan kunnen we tenminste roepen: Tonight in the Bellator cage from the blue corner we introducing....

 

 

En dan zijn we aanbeland bij de nummer één. Waarom dit filmpje? Omdat het hét voorbeeld is van de koopgekke Amerikanen. Drie keer knipperen met uw ogen en alles is weg. Actie vanaf 1:25.

 

 

Gelukkig kunnen de Amerikanen de humor er ook nog wel van inzien.

 

 

Goed, mocht u nog een suggestie hebben of een beter filmpje spotten. Drop alles maar in de comments en dan zullen we de beste nog er bij zetten. Onder #Walmartfights, die overigens populairder is dan #Walmart zelf, kunt u alvast erg goede kandidaten spotten. Onze voorkeur gaat uit naar vechtende Amerikaanse vrouwen boven 150 kilo, zeg maar de heavy weight klasse :-)

 

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 november 2015 16:12
    Hier hadden we een aantal weken geleden "goed weekeinde" (Buen fin), een slechte kopie van de bovenburen (Black Friday) waar zeer grote kortingen op de producten te vinden zijn.

    Deze video gaat over het feit dat de prijzen van de producten een schijnkorting hebben. Het prijskaartje zegt van 1500 voor 1000, terwijl voorheen het product rond de 1000 kostte.

    De echte kortingen zijn op oude en op b-producten; producten die beschadigd zijn, gaatjes in de kleding, etc.

    www.youtube.com/watch?v=eeausPKnk6s

    Het event was dit jaar, ondanks het lange weekeinde, niet het success waar men op gehoopt had.

    Ik kon geen video vinden met locale vechtpartijen in de Walmarts, Sears, Palacio de Hierro, Viana, etc.

    Success

    Ozzy
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links