Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Tostrams over onrust op de markten

De beurzen wereldwijd hebben recent rake klappen gehad. Zet deze trend zich door of mogen we herstel verwachten? Op onder andere die vragen gaat Royce Tostrams donderdagavond vanaf 19.30 uur in tijdens een webinar voor de Slimste Belegger 2015

Bent u benieuwd naar de beleggingsstrategie van Tostrams en naar hoe hij zijn turboportefeuille gaat inrichten voor de Slimste Belegger 2015? Meld u dan hieronder aan voor dit gratis webinar: 

Klik hier om u aan te melden voor het webinar

Over de Slimste Belegger

Samen met BNP Paribas Markets organiseert IEX het beleggingsspel de Slimste Belegger 2015. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in turbo's. Nieuw in deze editie van de Slimste Belegger is dat u als belegger de kans heeft om u te voegen in het team van een ervaren beleggingscoach.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €5.000,-. Meer over het spannendste beursspel van Nederland leest u op slimstebelegger.nl.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 03 jun Hardlopers nemen weer koppositie in
  2. 02 jun Experts: optimisme is weer een beetje terug, maar liefde voor Shell is bekoeld 10
  3. 01 jun Twee derde belegt in crypto

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links