Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Royce Tostrams tipt Hollandse favoriet

Royce Tostrams gaat voor Unilever

Dinsdagavond is het zover: de traditionele Hollandse Aandelenavond vindt dan plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit keer zullen zes beursexperts drie van hun favoriete Nederlandse aandelen aandragen. In aanloop naar de avond vragen we hen alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Vandaag de beurt aan Royce Tostrams van Tostrams Groep.

De technisch analist heeft in ieder geval zijn oog laten vallen op Unilever. "Het technische plaatje van Unilever lijkt te verbeteren nu er binnen de neutrale bandbreedte van het afgelopen jaar een hogere koersbodem wordt gevormd."

Volgens Tostrams is dat een signaal dat duidt op een aantrekkende vraag onder beleggers. "Op langere termijn blijft het beeld opwaarts gericht en positief. Mijn eerste koersdoel voor Unilever is 42,75 euro en de volgende ligt op 49 euro."

Kijk live mee

De zaal zit helaas al vol, maar wilt u de Hollandse Aandelenavond toch live volgen en horen welke aandelen de experts nog meer voor u in petto hebben? Schrijf u dan via onderstaande button in voor het gratis webinar op dinsdag 10 mei om 19.30 uur.

Lees ook de terugblik op de Hollandse aandelentips van 2015


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

 1. 26 mei Vijf vragen aan Martine Hafkamp
 2. 25 mei Dit waren de tips van de Hollandse Aandelenavond 2022
 3. 24 mei IEX Beleggersdag: bekijk nu het programma!

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 9 objectief 10 mei 2016 08:40
  quote:

  Kieft74 schreef op 9 mei 2016 22:11:

  [Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, een aantal berichten is bij dezen verwijderd.]
  Waarschijnlijk heb je niks van TA begrepen...ze spreken een verwachting uit op grond van de koersbewegingen in het verleden, maar deze kunnen elk moment gebroken worden waardoor de visie veranderd. Kortom: de oude koersdoelen zijn dan niet meer relevant. De waarde van TA is daarom m.i. gering om je rendement te verhogen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links