Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Waakhond ligt dwars bij Altice-deal Media Capital'

Gepubliceerd op 29 mei 2018 16:16 | Views: 1.942

ALTICE EUROPE N.V. 12:04

4,02 +0,09 (+2,39%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De Portugese toezichthouder is niet akkoord gegaan met verschillende oplossingen die kabel- en telecomconcern Altice heeft aangedragen om de overname van omroep Media Capital van Prisa te laten slagen. Dat meldde de krant Jornal de Negócios dinsdag op basis van ingewijden.

De zogenoemde 'remedies' zouden volgens de waakhond onvoldoende zijn om de belangen van klanten te beschermen. Ook zouden ze geen garantie bieden voor concurrentie op de markt. Altice zou op de hoogte zijn gesteld van de beslissing.

Medio 2017 bereikte Altice een akkoord om Media Capital over te nemen van het Spaanse mediabedrijf Prisa. Sindsdien heeft Altice te maken met onwillige toezichthouders in het Zuid-Europese land.

Altice Portugal liet weten nog steeds de overname van Media Capital te willen afronden, maar dat er geen extra concessies zullen komen. Volgens het bedrijf zijn de geboden toezeggingen redelijk. Er wordt gewacht op de formele beslissing van de Portugese toezichthouder.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALTICE EUROPE N.V. 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

ALTICE EUROPE N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare