Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Industrie VS groeit sterker

NEW YORK (AFN) - De activiteit in de industrie van de Verenigde Staten is in juli sterker gegroeid dan in juni. Dat meldde onderzoeksbureau Markit maandag op basis van een eerste schatting.

De inkoopmanagersindex voor de Amerikaanse industrie ging van 52 vorige maand naar 53,2. Economen voorspelden in doorsnee een stijging tot 52,2 voor de graadmeter, die bij een stand hoger dan 50 wijst op groei.

De index voor de Amerikaanse dienstensector noteerde voor juli een stand van 54,2, exact hetzelfde als een maand eerder. Hier werd gemiddeld een niveau van 54 voorspeld.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 24 juli 2017 16:33
    Weer een goed cijfer van de overkant,maar het verhaal rondom de cijfers is diep triest,hasbro kwam met ronduit schitterende cijfers en knalt 8% naar beneden,manpower kwam ook met leuke cijfers en knalt 7% naar beneden,er is schijnbaar weer een negatieve gekte aan de gang,rondom de cijfers,ik wilde eigenlijk mijn positie randstad wat uitgaan breiden,nu hij morgen met cijfers komt,want hij staat best wel laag,maar als hij net zo'n trap onder zijn kont krijgt als manpower,is het wijs om maar even de kat uit de boom te kijken denk ik.
    Bij philips heb ik dus overduidelijk de verkeerde gekozen,het moederbedrijf doet het veel beter dan de dochter,enigszins verzachtend is voor mij,dat de aankoop van air france in zijn plaats,het vandaag heel leuk doet,ondanks pet nieuws.
    Eind goed,al goed ging voor mij bepaalt niet op,vrijdag,maar vandaag geld zeker;een goed begin is het halve werk,kijk maar eens naar 2 lievelingetjes;besi en amg,moge meerdere fondsen hun voorbeeld volgen.
    Trouwers in de metalen zit best wel weer muziek vandaag,die andere grondstof,shell leek ook zijn partijtje mee te gaan blazen,maar nu weet hij weer niet,hoe hard hij in het rood moet zakken en dat ondanks een toch wel moedgevende analyse rond om de olie door abn,gigantische sukkerdesessio's toegewenst!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links