Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Philips weinig verrassend'

Gepubliceerd op 23 oktober 2017 08:33 | Views: 1.945

Philips Koninklijke 17:35

44,66 +0,50 (+1,12%)

AMSTERDAM (AFN) - De bedrijfsresultaten die Philips naar buiten bracht waren weinig verrassend. Dat is het oordeel van analisten van Natixis over de handelsupdate van het zorgtechnologieconcern. Dat Philips daarbij zijn verwachtingen voor het hele jaar handhaafde was volgens Natixis eveneens niet vreemd.

De kenners van de zakenbank hadden mogelijk iets meer verwacht van het aangepaste bedrijfsresultaat (ebita) dat uitkwam op 532 miljoen euro. Natixix ging hier uit van 563 miljoen euro. Wel benadrukten zij dat ze hierbij positiever gestemd waren dan collega-analisten. De gemiddelde verwachting voor het bedrijfsresultaat was namelijk 531 miljoen euro.

Natixis sprak verder van solide groei op eigen kracht en benadrukte de prestaties in China waar een dubbelcijferige groei werd gerealiseerd. Ook werden de sterke prestaties van de afzonderlijke divisies Connected Care & Health Informatics, Patient Care & Monitoring Solutions en Personal Health belicht.

Qua volumegroei en de verbetering van de marges wist Philips volgens de kenners zaken als prijsstijgingen en inflatie ruimschoots te compenseren.

Natixis hanteert een neutral-advies op Philips. Het aandeel sloot vrijdag op 35,41 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Philips Koninklijke 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Philips Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare