Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Internethandelaar eBay kijkt zonniger vooruit

Gepubliceerd op 23 april 2019 22:46 | Views: 1.081

eBay 22 mei

43,45 +0,98 (+2,31%)

SAN JOSE (AFN) - Internethandelaar eBay heeft zijn prognoses voor winst en omzet in het lopende boekjaar naar boven toe bijgesteld. Dat deed het Amerikaanse bedrijf nadat het met beter dan verwachte kwartaalcijfers over het eerste kwartaal naar buiten kwam. Het bedrijf plukt de vruchten van de inspanning die het deed op het gebied van gebruikersgemak.

eBay zag het aantal actieve kopers op zijn marktplaats in de verslagperiode wereldwijd met 4 procent stijgen tot 180 miljoen. Al met al steeg de omzet van eBay in de periode met 2 procent tot 2,6 miljard dollar. Exclusief wisselkoersen was sprake van 4 procent groei.

Het bedrijf zag de winst uitkomen op 521 miljoen dollar. Dat is 28 procent meer dan een jaar eerder. De winstprognose per aandeel werd licht verhoogd naar een bandbreedte van minstens 2,64 dollar per aandeel en een omzet van meer dan 10,7 miljard dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
eBay

Gerelateerd

eBay

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare