Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bestuur Thomson Reuters steunt topman

Gepubliceerd op 21 oktober 2019 10:27 | Views: 1.756

RELX 17:36

19,64 +0,01 (+0,03%)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Het bestuur van informatieleverancier Thomson Reuters heeft openlijk zijn steun uitgesproken aan topman Jim Smith. Dit nadat de Britse zakenkrant Financial Times berichtte over een vermeende zoektocht naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Daarbij zou al een shortlist met kandidaten zijn opgesteld, zowel intern als extern. Operationeel directeur Neil Masterson werd als voorname gegadigde genoemd.

Smith is al zeven jaar de topman van de onderneming. In zijn periode maakte hij werk van groei van delen van het bedrijf, onder meer op het gebied van wetgeving en accountancy. Onder zijn leiding werd onder meer financieel dienstverlener en dataleverancier Refinitiv verkocht.

De leiding van Thomson Reuters liet in een verklaring weten altijd interne kandidaten te beoordelen. Verder kijkt de onderneming altijd naar de "externe markt". Het plannen van opvolging noemde het bedrijf een kwestie van goed bestuur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RELX 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

RELX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare