Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Canadese kabelaar Cogeco wijst Altice USA weer de deur

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 07:46 | Views: 1.946

ALTICE EUROPE N.V. 04 dec

4,45 -0,04 (-0,87%)

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Het Canadese kabelbedrijf Cogeco heeft breedbandprovider Altice USA, in 2018 afgesplitst van het in Amsterdam genoteerde Franse kabel- en telecomconcern Altice Europe, weer de deur gewezen. Altice USA verhoogde zijn overnamebod op Cogeco naar 8,4 miljard dollar, maar de grootaandeelhouder van dat bedrijf wil zijn stukken niet verkopen.

De familie Audet, die het merendeel van het stemrecht van Cogeco heeft, wees eerder al een prijs van 7,8 miljard dollar af en sprak destijds al van een definitieve afwijzing.

Met de overname van Cogeco zou Altice USA de Amerikaanse kabelaar Atlantic Broadband in handen krijgen. Dat is momenteel de op acht na grootste kabelaar in de Verenigde Staten, met diensten in de staten Connecticut, Delaware, Florida, Maine, Maryland, New Hampshire, New York, Pennsylvania, South Carolina, Virginia en West Virginia.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALTICE EUROPE N.V. 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare