Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ING verwacht gemengde reactie cijfers TomTom

Gepubliceerd op 17 jul 2019 om 10:06 | Views: 2.828

TomTom 16:54

9,36 +0,03 (+0,33%)

AMSTERDAM (AFN) - De tweedekwartaalcijfers van TomTom roepen waarschijnlijk een gemengde reactie op bij beleggers. Zo beoordelen kenners bij ING de handelsupdate. De navigatiedienstverlener voerde zijn opbrengsten en omzetprognose op. Maar het bedrijf liet ook weten licht hogere kosten te verwachten.

De lichte bijstelling van de operationele kosten van 550 miljoen euro naar 560 miljoen euro voor het lopende jaar is een kleine smet op de verder sterke resultaten, aldus de analisten. Zij zien deze aanpassing grotendeels als boekhoudkundig en benadrukken dat er onderliggend weinig veranderd is.

De inkomsten van TomTom laten volgens de marktvorsers een "solide ontwikkeling" zien. Dat is ook de belangrijkste reden voor ING om positief te blijven over de navigatiedienstverlener. Uiteindelijk beschikt TomTom over "een aanzienlijke strategische waarde", constateren zij.

ING hanteert een koopadvies op TomTom met een prijsdoel van 9,50 euro. Het aandeel TomTom steeg sterk bij de opening van de AEX maar stond even voor 10.00 uur 1,1 procent lager op 9,63 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
TomTom 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

TomTom

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links