Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Onrust op valutamarkten speelt Acomo parten'

Gepubliceerd op 16 feb 2018 om 09:58 | Views: 7.423

Acomo 17 jan

20,25 +0,05 (+0,25%)

AMSTERDAM (AFN) - Thee-, specerijen- en notenhandelaar Amsterdam Commodities (Acomo) is er in de tweede helft van 2017 duidelijk niet in geslaagd om de slechte start van vorig jaar te boven te komen. Dat blijkt volgens analisten van ING uit de jaarcijfers die Acomo donderdag nabeurs heeft gepubliceerd.

Onrust op de valutamarkten drukte de verkopen van Acomo en door ongunstige weersomstandigheden was er een tekort aan sommige producten of waren die juist heel duur. Dit leidde er volgens de marktkenners toe dat Acomo met zijn winst en dividend niet aan de consensus van analisten kon voldoen. Acomo wist zijn omzet op te voeren, ondanks de moeilijke marktomstandigheden. Ook die opbrengsten kwamen echter lager uit dan de kenners hadden voorzien.

ING handhaaft wel zijn buy-advies voor Acomo, met een koersdoel van 25,68 euro. Het aandeel noteerde vrijdag na een klein uur handelen 3,2 procent lager op 22,60 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Acomo 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links