Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Forse winststijging voor Morgan Stanley

Gepubliceerd op 16 januari 2020 13:55 | Views: 1.517

Morgan Stanley 17 sep

50,25 -0,90 (-1,76%)

NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse bank Morgan Stanley heeft het slotkwartaal van 2019 fors meer winst gemaakt in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. De financiële instelling profiteerde vooral van zijn sterke positie in de handel en uitgifte van obligaties.

De kwartaalwinst van de bank kwam uit op 2,1 miljard dollar. Dat was een jaar eerder bijna 1,4 miljard dollar. De winst viel daarmee ook hoger uit dan waar kenners gemiddeld op rekenden. De omzet van de onderneming steeg met ruim een kwart tot 10,9 miljard dollar.

De opbrengsten over het hele jaar stegen tot een recordbedrag van 41,4 miljard dollar. Onder de streep bleef 9 miljard dollar over. De winst een jaar eerder was 8,7 miljard dollar. Een belastingvoordeel van 348 miljoen dollar droeg bij aan de winstgroei. Een jaar eerder was sprake van een voordeel van 203 miljoen dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Morgan Stanley 75% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

Morgan Stanley

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare