Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Update Boskalis stelt redelijk gerust'

Gepubliceerd op 14 mei 2020 10:05 | Views: 2.631

Boskalis 17:38

17,72 -0,15 (-0,84%)

HAL Trust 17:37

125,00 -0,60 (-0,48%)

AMSTERDAM (AFN) - De handelsupdate van baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis stelt redelijk gerust. Dat meldden analisten van ING en KBC Securities. De prestaties van het bedrijf kwamen vrijwel overeen met de verwachtingen, aldus de kenners.

Boskalis meldde woensdagmiddag dat de resultaten hoger uitvielen dan een jaar eerder, zonder concrete cijfers te noemen. De impact van de coronacrisis is tot dusver beperkt en er zijn geen grote opdrachten geannuleerd, aldus het bedrijf. Het orderboek is sterk, zei Boskalis.

Er werd geen concrete outlook voor dit jaar gegeven, maar dat is niet onverwacht, aldus ING. Boskalis gaf aan niet zeer negatief te zijn over dit jaar, ondanks de crisis en de zwakke oliemarkt.

ING heeft een buy-advies, met een koersdoel van 26,25 euro voor Boskalis. Bij KBC is het advies accumulate, met een koersdoel van 18,50 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 09.55 uur een min van 2,6 procent op 14,45 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 67% zegt kopen 9 stemmen
HAL Trust 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare