Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Vertrek financiële baas Beter Bed onverwacht

Gepubliceerd op 13 december 2019 09:39 | Views: 3.543

Beter Bed 01 apr

0,99 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Het vertrek van de financieel eindverantwoordelijke bij Beter Bed komt onverwacht. Maar het wijzigt niets aan de belegging in de beddenverkoper, zo constateren analisten van KBC Securities.

Beter Bed heeft Gabrielle Reijnen met onmiddellijke ingang benoemd tot nieuwe financieel directeur. Zij volgt in die functie Hugo van den Ochtend op die is ontslagen van zijn verantwoordelijkheden. De marktvorsers wijzen er op dat ze niet de indruk hadden dat Beter Bed op zoek was naar een nieuwe financiële directeur.

Het aandeel Beter Bed, waarop KBC een buy-advies heeft, stond vrijdag omstreeks 09.15 uur 1,3 procent hoger op 2,37 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 53% zegt verkopen 15 stemmen

Gerelateerd

Beter Bed Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
dasokwat
1
"niet de indruk hadden dat Beter Bed op zoek was naar een nieuwe financiële directeur"

Dus de bestaande voldeed blijkbaar wel, maar de inhoud van zijn onderbroek strookte niet met het "vrouwenquotum" van D66
briljantje
0
Ik neem aan dat hij een vertrekpremie oid heeft. Dus opnieuw een extra kostenpost! Maar ja dat kan dit geweldig florerende bedrijf natuurlijk MAKKELIJK opbrengen. Wat een beleid en visie!
dasokwat
0
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare