Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Financieel topman Intertrust vertrekt

Gepubliceerd op 12 sep 2019 om 07:49 | Views: 823

Intertrust 20 sep

17,97 -0,04 (-0,22%)

AMSTERDAM (AFN) - Financieel topman Hans Turkesteen vertrekt bij financieel dienstverlener Intertrust. Hij wordt per direct opgevolgd door Rogier van Wijk, aldus de onderneming in een verklaring.

De raad van commissarissen zal Van Wijk nog voordragen op een buitengewone aandeelhoudersvergadering, die naar verwachting later dit jaar zal worden gehouden. Van Wijk werkt sinds 2017 bij Intertrust en is daar momenteel 'group controller'. Daarvoor was hij in verschillende leidinggevende functies actief, onder meer bij TPV Technologie.

Turkesteen verlaat Intertrust na onderling overleg en "na het opzetten van een solide financiële basis", maar blijft tot eind maart 2020 aan de onderneming verbonden.

Turkesteen kwam in november 2017 binnen bij Intertrust na het vertrek van Maarten de Vries naar AkzoNobel. In eerste instantie werd hij op tijdelijke basis de financieel eindverantwoordelijke van de onderneming en per 1 augustus 2018 kreeg hij de functie definitief in handen. Turkesteen was eerder financieel directeur bij Stork en Imtech.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Intertrust

Gerelateerd

Intertrust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord