Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Goldman verhoogt adviezen op staalbedrijven

Gepubliceerd op 12 juni 2019 09:03 | Views: 6.373

ArcelorMittal 28 feb

12,84 -0,38 (-2,90%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Analisten van Goldman Sachs zijn positiever geworden over verschillende Europese staalbedrijven. De marktvorsers verhoogden hun oordeel op ArcelorMittal, Aperam, Klöckner en Outokumpu zonder uitzondering naar kopen.

De kenners denken dat de omstandigheden voor de bedrijven in het tweede halfjaar zullen verbeteren. Dat komt onder meer omdat ze snijden in de capaciteit, de balansen op orde zijn en de ijzerertsprijzen hoog zijn. Het advies voor SSAB ging omlaag terwijl Salzgitter en Acerinox op neutral bleven. Goldman Sachs handhaafde ook het predikaat Conviction Buy voor Voestalpine.

Het aandeel ArcelorMittal sloot dinsdag op 15,01 euro in de hoofdindex in Amsterdam. Bij de middelgrote bedrijven eindigde Aperam op 23,20 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ArcelorMittal 93% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

ArcelorMittal

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
suske wiet
0
Adviezen van Goldman ga ik niet op in
Neem liever het gemiddelde van da analisten en daar 20 % vanaf .
Dat goldman zo maar willekeurig adviezen kan de wereld insturen vind ik jammer .
makyjo
0
Ben van oordeel dat het vroeg of laat sowieso tot een handelsakkoord tussen VS/China moet komen en dat de staalindustrie een belangrijke deel in dit akkoord zal vervat worden. Veel hangt af van de ontmoeting Trump/XiPing eind deze maand in kader van G20 in Osaka; maar bij een ontdooiïng van de relaties en herrelancering van de gesprekken; zie ik de aandelen in de staalindustrie en specifiek AM fors herstellen in 1° instantie tot niveaus van € 17,50 tot max. € 18,00 om dan in 2° jaarhelft verder zachtjes op te lopen tot € 20 jaareinde...
Max Felix
0
Ondertussen kunnen er heel wat verlies kwartalen gegenereerd worden en er komt een import tarief voor Europese auto s en de elektrische auto wordt veel meer aluminium gebruikt en men krijgt met car sharing te maken.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord