Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Autosector geeft Neways steun in de rug

Gepubliceerd op 11 april 2019 08:48 | Views: 3.776 | Onderwerpen: autoindustrie

Neways 17:35

5,36 -0,24 (-4,29%)

SON (AFN) - Neways Electronics heeft in het eerste kwartaal van dit jaar flink meer orders in de wacht gesleept. Met name uit de auto-industrie nam de vraag naar elektrotechnische componenten van het Brabantse bedrijf toe. Ook de omzet van Neways steeg.

Die omzet bedroeg in de eerste drie maanden van dit jaar 132,9 miljoen euro. Een jaar eerder was dat nog 122,3 miljoen euro. Het orderboek steeg naar 372,2 miljoen euro dankzij een orderintake van meer dan 200 miljoen euro. Eind vorig jaar had Neways nog voor 304 miljoen euro aan werk op de plank liggen.

Topman Huub van der Vrande merkt ondanks de grote vraag naar producten van zijn bedrijf, toch af en toe wat terughoudendheid bij klanten. Die heeft echter vooral te maken met macro-economische ontwikkelingen. Neways houdt vast aan zijn verwachting dat het bedrijf dit jaar een hogere omzet en bedrijfsresultaat behaalt dan vorig jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Neways 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

autoindustrie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Neways Electronics

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare