Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'ThyssenKrupp gaat praten over liftentak'

Gepubliceerd op 8 juli 2019 14:47 | Views: 1.970

ArcelorMittal 21 feb

15,00 0,00 (0,00%)

THYSSENKRUPP AG O.N. 21 feb

9,92 +0,06 (+0,63%)

ESSEN (AFN) - Het Duitse staal- en industrieconcern ThyssenKrupp gaat in formele onderhandeling met partijen over de verkoop van een belang in zijn liften- en roltrappendivisie. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Er zouden verschillende partijen geïnteresseerd zijn, waaronder de Finse liftenmaker Kone en investeerders CVC Capital Partners en KKR. Al deze bedrijven wilden geen commentaar geven. De liftendivisie zou worden gewaardeerd op circa 15 miljard euro.

ThyssenKrupp is tevens bezig met een beursgang van de divisie, na het stuklopen van de fusie van de staalactiviteiten met de Europese staaltak van Tata Steel. Op de beurs in Frankfurt werden de berichten positief ontvangen want het aandeel ThyssenKrupp ging maandagmiddag meer dan 2 procent omhoog.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ArcelorMittal 50% zegt kopen 4 stemmen
THYSSENKRUPP AG O.N. 100% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

ArcelorMittal

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

THYSSENKRUPP AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord