Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sligro neemt moederbedrijf De Kweker over

Gepubliceerd op 7 mei 2019 07:55 | Views: 3.194

Sligro 20 feb

24,25 -0,05 (-0,21%)

VEGHEL (AFN) - Sligro koopt Exploitatiemaatschappij Wheere, waar circa 450 mensen werken. Onderdeel hiervan zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co, bestaande uit levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Dat werd dinsdag bekendgemaakt zonder het afgeven van financiële details. De Kweker is met een zelfbedieningsgroothandel gevestigd op het Food Center Amsterdam en richt zich vooral op de restauratieve horeca in de stadsregio Amsterdam. Bezorging naar klanten vindt deels plaats vanaf het Food Center Amsterdam en deels vanuit twee daarvoor ingerichte bezorgservicegroothandels in Amsterdam. Die zullen worden samengevoegd met de bestaande bezorgactiviteiten van Sligro in Amsterdam.

De Kweker behaalde vorig jaar, met een combinatie van zelfbediening en bezorging, een omzet van 131 miljoen euro. Sligro wil de activiteiten van Vroegop AGF afstoten of ontmantelen en gaat dat verder uitwerken. De transacties worden waarschijnlijk binnen enkele maanden geformaliseerd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Sligro 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Sligro Food Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord